Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

magdita, lucia, cosi, sarah,
lucia, ai dreptate cu dr T. am citit si la fiv si am vazut cateva fete cu hidro carora nu li s-a spus sa isi scoata trompele inainte de FIv. intr-adevar, e o trauma pt pacient, iar dr-ii care fac treaba asta cred ca nu sunt oameni.
la inceput eram dezamagita, ma ganeam ca nu o sa mai fac nimic, o sa abandonez lupta- asta in ziua operatiei.
Treptat, mi-am mai revenit si am hotarat ca sigur o sa fac FIv, doar nu o sa stau toata viata cu gandul ca n-am facut tot ce am putut sa-mi indeplinesc visul.
Chiar eram suparata si pe T, dar mi-am revenit, caci normal nu putea risca sa imi scoata trompele fara sa aiba acordul meu. Cred ca a facut chiar tot ce se putea face intr-o asemenea situatie. Da, dr nostru e om si medic
o sa merg sa vb cu el la fire...mai am putin
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Dragele mele, ma oftic de mor, scrisesm un mesaj lung cu cate o vorba de multumire si incurajare pentru fiecare, dar a cazut tensiunea pentru cateva minute si netul a facut pufff si ia de unde nu-i mesajul meu!
Va multumesc la toate pentru urari si incurajari. Mi-a fost tare bine sa stiu ca am atatea zane bune care se gandesc la mine zilele astea.
Lali, Cosi, Pasa, Gabrielarusu, Bella, Machus, Georgia, Felix, Mmcnd, Luca, Anaconda, Rocsy, bebe2008, Monicabo, Poni, si pe toate pe care le-am omis fara intentie
Magda, ma bucur de rezultatul bun la histero. Si eu sunt de acord cu Diphe, dar doar cu bhcg inainte!!!

Sarah, iutita, cea mai frumoasa pereche de la petrecere tot ale tale erau, as aca bebe ar trebui sa se grabeasca sa vina la tine, cu asa "dotare"...
Tamy, draga mea, fricos de cutit, asa il vreau sa fie, sa nu aiba parte toata viata de nicio interventie chirurgicala. Stiu ca e greu sa nu te "informezi", dar in toata avalansa asta de idei, opinii si informatii la care avem noi acces, riscam sa uitam esentialul: este vorba despre noi, fiinte unice si origanisme unice pe pamant, si nimic nu e general valabil. Mergi pe mana dragului nostru dr. si incearca sa nu mai faci urechea palnie in dreapta si in stanga. Minunile chiar se intampla, si cum bine zicea cineva, stie el T ce stie...Eu cand m-am dus duminica dimineata la el cu povestea cu ciclu peste sarcina ma asteptam sa rada si cu dorsalu' de asa poveste si sa-mi zica sa vin eu frumusel a doua zi la taiat si sa las prostiile, dar nu a fost deloc asa. Deci daca zice 6 luni, stie ce zice!
Aerilian, nu te grabi sa ma detronezi, astept inca cele 2 liniute ale tale, si apoi poate ne propunem un "joint venture" in ale ghicitoriei. Eu te sfatuiesc sa iti iei gandul de la simptome, sa te relaxezi si sa te gandesti sa faci ceva dragut pe tine indiferent de rezultat. Am eu impresia ca relaxarea asta ii prinde tare bine lui bebe.
Elly, trebuie sa te apuci de regim. Uite ca la mine a fost de bun augur. Baiat cred ca e, si mai cred ca va avea ochii superbi ai tatalui lui.
Mada, m-am bucurat ca ne-am intalnit si duminica si luni, ai un sot super dulce si luna asta este SIGUR cea norocoasa si la voi. Am un feeling ca daca tot ne-am placut reciproc, vom merge toti 6 in concediu cu copii. Ieri la cabinet la T, fetele bodoganeau pe hol iar eu si Aris scuturam majoretele ca sa te tina cat mai mult pe scaun.
Lucialu .
Lali, si eu sper sa scapi de laparo, dar sa nu faci ca mine! bhcg in preziua operatiei indiferent in ce zi consideri tu ca esti! Bb s-ar putea sa considera altceva, ti-o spune stan patitu'!
Sper ca n-am ratat pe nimeni, si daca o fi, n-o sa va suparati ca doar stiti ca e foarte greu sa iei 10 pagini din urma.
Va pup pe toate si fac acum solemn o promisiune: N-o sa scriu nici macar un cuvaintel la odisee pana nu fac casca cu macar 3 sau 4 dintre voi!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Rala
Sa stii ca ma voi tine regim- as vrea sa slabesc- nu ff mult- caci nu sunt exagerat de grasuta.

Sa mai slabesc - cel mult 10 kg.
Nu vreau sa fiu nici prea slaba- sa nu pot duce sarcina

In rest astept rusii sa pot incepe stimularea.

Cred ca ii voi astepta mult si bine- dar nu imi voi pierde rabdarea.

Fetelor

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Rala , urmez eu dupa tine....
Ce reactie a avut T cand ai fost la cabinet si l-ai anuntat de sarcina ?? Cu 2 zile inainte de laparo ! Ce inspirata ai fost sa-ti faci test !!
Mi-l fac si eu marti , pe 14 . Si sincer , la cum ma simt .... , cred ca o sa am o zi tare buna !! In sens POZITIV.....
Aerlilian , Mada , Cosicel , am facut toate IA cam in aceeasi perioada , la distanta de 1-2 zile . Voi cand veniti cu o veste ?

Sarra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Anaconda - Dam semne dupa ce faci tu testul! Cel putin eu.... ca doar m-ai precedat c-o zi! Si oricum nu fac niciun test decat daca nu-mi vine cm la timp!

Dupa calculele mele, aerlilian e prima, joi cand ai facut tu testul mai era o tipa blondutza, care a facut IA joi la pranz, vineri inaintea mea a mai fost cineva cu IA ..., urmeaza si MMC... Ohoooo, suntem multeeeeeee!

Rala, eu cred ca tu esti ZANA nostra norocoasa! Asa ca te declar zana lunii octombrie, si nu uita sa-ti iei bagheta si sa mai faci niste minuni!

Mergi la inceput

Anaconda! Tin pumnii! Asa sa fie, si daca zici ca asa te simti... atunci e clar!
T? Ce sa zica? S-a bucurat! Dar povestea e mai lunga. Sper ca pe la 5 sa termin toata avalansa asta de treaba de la birou si sa va explic cum a decurs povestea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce de inseminate....abi astept sa tot curga pe acum numai vesti bune!!!

Rala ceva simptome de gravidutza ai, in afara sanilor care te dor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Fetelor, m-ati omorat!!! abia am mai reusit sa gasesc capitolul la care ati ajuns, ce sa mai zic de citit din urma!! cred ca ar trebui sa-mi iau concediu ca sa ajung la zi...
poate se milostiveste si de mine cineva sa-mi zica pe scurt noutatile: ce interventii noi mai avem, cine e in focuri acum si cel mai important, sa numaram bobocii

eu m-am mai apropiat de momentul fiv cu ceva pasi si alte noutati decat alea legate de fiv... mai subtirel spre zero

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Rala, felicitari inca o data!
In ce saptamana zice Tutu ca esti?
Cam prin sapt 5-6 se vede tot ce trebuie la eco. Ai incredere o sa fie bine, trebuie!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Multumesc Monica. Sapt 5-6??? Pai io mor pana atunci. T n-a vazut nimic, si m-a chemat abia lunea viitoare. Nici macar pana atunci nu mai am rabdare. Maine mai fac un bhcg sa vedem daca creste sau nu. Cred ca tot de maine ma baga pe pregnyl... sau poate de luni dupa ce vede daca e bine implantat?? Oricum nu am decat o fiola si o sa inceapa o mare isterie sa gasim alte cine stie cate...

Mergi la inceput