Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81
Raspunsuri - Pagina 10
aerlilian spune:
Arisuca ,sper sa fie precum spui,dar am mai simtit asa ceva si in lunile trecute si nu a fost sa fie...E adevarat ca nu le-am avut atat de devreme ca acum,dar...Imi doresc din tot sufletul sa fie de bine,pentru ca daca nu e,nu stiu ce voi face in continuare...
Rala ,ziceai ca de la serviciu vei intra mai mult sa ne mai povestesti si uite ca te asteptam...
Lali ,tare rau imi pare...Uff,ma tem ca si eu voi anunta la fel...si nu vreau!
Georgic ,vezi cum se intampla minuni?Asa ni se va intampla si noua...
Sarrah,cum e azi fata frumoasa?
sarrah spune:
buna dragutelor,
aerlilian- eu sunt ok, astept rezultatele analizelor hormonale si de regula sunt optimista !!!! asa ca iti recomand sa nu mai fii pesimista !!!! in momentul asta trebuie sa te porti ca o femeie insarcinata ! nu te mai gandi la rusi....da-i incolo de urati !!! a dat tonul rala luna asta, trebuie sa o urmam!!! clar !!! mai ales ca tu, la intalneala(cred ca stiai tu ceva) ai stat mai mult cu aris si rala, asa ca la tine "se ia" mai repede! cand ne dai vestea celor 2 liniute?
lali- imi pare rau...dar o sa vezi ca va fi ok dupa laparo.iti urez de pe acum sa nu-ti gaseaca dr Tutunaru nimic nelalocul lui prin burtica P.S. daca tot esti la ovulatie cand faci laparo, poate faci un GIFT!(glumesc)
georgia-pup] eu vreau sa treci mai des pe la noi, gasesti tu ce sa ne spui, o sa ni se faca dor de tine daca treci mai rarut!
magdita- o zi placuta si tie! cum te simti?
rala si aris-pup] mai gravidoaselor, pai voi credeti ca scapati asa usor? cd o punem de-o intalneala sa faceti cinste ??? ca....nu se cunoaste la buzunar, acum sunteti doua! pupici pentru viitoarele mamici !!!
mada- sa inteleg ca dr. Tutunaru, te-a tratat altfel!!! vreau si eu sa-mi faca eco , cand imi introduce gigeii esti ok?
anaconda- mai nou se spune: s-a facut dimineata, sefu !!!
pentru toate tutunicile !
sarrah spune:
tamy- ai reusit sa vorbesti cu dr Tutunaru?
anamy- ce ai facut? ai fost azi la IA?
pasa , pony - ce faceti?
sarrah spune:
pony- acum am citit ce ai scris! spune-ne care este diagnosticul spermogramei . poate mai sunt fete in aceeasi situatie si iti vor spune ele ce proceduri au urmat!
tamaryllis spune:
sarah, inca nu am vb cu tutu. intre timp am mai tras cateva reprize de plans. greu, greu de accceptat fetelor treaba asta cu scosul trompelor.
pasa tie ce ti-a gasit acolo de s-a decis sa faci monitorizari si inseminari?
a mai gasit cuiva lichid in trompe?
va rog daca stiti informatii... pe cineva care a reusit in ciuda sanselor minime... sa imi spuneti si mie, ca mare nevoie am de incurajari.
mahus, stiu ca si tie ti-a dat sanse minime, dar parca nu ti-a gasit si lichid in trompe, nu?
off!
sarrah spune:
tamy-- stiu draguta ca e greu....dar ...nu te mai necaji, iti faci mai mult rau !!! vorbeste cu dr. Tutunaru...o sa-ti explice dumnealui absolut tot! Stiu ca nu e usoara treaba cu scosul trompelor dar...sunt sanse ! sunt sanse prin FIV ! ganseste-te ca sunt femei care au trompe ok si fac FIV din diferite motive(spermograma proasta, etc) eu nu am nimik, sunt ok si....Tutunaru mi-a recomandat cateva IA , daca nu se prinde... FIV. deci, si cu trompe ok tot la FIV voi ajunge pana la urma !
sa-ti mai dau un ex: sora mea si-a scos ambele trompe in urma a doua sarcini extrauterine !
nu mai plange, linisteste-te, fa-ti timp si curaj si mergi si vorbeste cu dr. Tutunaru !
te imbratisez !!!
cosicel spune:
Haide, Tammy! Dupa ce vei vb cu Tutu sigur vei fi optimista!
Lasa-l incolo de lichid ca ti-l rezolva doctoru'! Ca nu doar i s-a dus faima de pomana! Si, cu siguranta iti vei tine in brate, bebeul la anu'!
magdita spune:
Off, Tamy, incearca sa nu te mai stresezi asa. Stiu ca e greu, dar sper sa reusesti. Vorbeste mai multe cu dr.T si trebuie sa alegi cea mai buna solutie ca sa iti implinesti visul.
Sarrah, fizic sunt super ok, multumesc de intrebare. M-am simtit excelent chiar din ziua histeroscopiei. La mine recuperarea a fost fff usoara si pentru faptul ca nu a intervenit in nici un fel, nu a avut nimic de reparat.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lucialu spune:
RALA FELICITARI!!!hihihi ti-a facut DD cu degetu' ca prea erai tu sigura de tot si de toate si ce a spus?:Tine un BB sa ma pomenesti!PAm-PAMSarcina usoara si BB sanatos!
Tamy eu stiu ca tu te pregateai sufleteste de endo,dar trust me: e mai bine asa cum e,chiar daca acum e greu de inghitit naspeta asta de veste...normal ca toate vrem sa fim cu toate lalocul lor cat se poate.Vestea buna e ca macar ca stii ce ai.ia gandeste-te daca tot ai citit atatea gorzavii pe net...cate fete au facut FIV si de cate ori fara sa li se spuna/propuna ca trebuie sa clipseze/scoata trompitele...si mie asta imi pare extrem de crud si de inuman,sa chinui ca medic o persoana in halul asta.Dl dr a spus clar:nu a scos ca sa iti spuna si sa hotarasti tu in cazul tau(nu a hotarat pt tine).In plus a spus ca PUTETI sa incercati 6 luni,deci probabil ca stie ce spune.Nu da sperante in van fara nici o baza.Machusica ti-a si raspuns prompt.Stii bine ca dansul spune verde in fata umanizat spusul,dar nu umbla cu soalda.Eu spun sa nu te mai dai cu capul de pereti acum,ca nu castigi nimic...asteapta sa ajungi la dansul la cab sa discutati,ca noi oricat de bine intentionate am fi n suntem medici si chiar de am fi nu am asistat la laparo la tine ca sa stim tot.Nu-ti fa rau,te rog...si in plus si daca va trebui sa faci FIV macar ai timp sa te obisnuiesti cu ideea ,sa luati hotarari cu sufletul impacat,sa alegi.Da, inca mai ai alegeri de facut.Fii tare iti spune o speriata care te intelege perfect,pt ca tot timpul mi-e frica sa nu patesc ceva
Ioana pup
TUTUNICI KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...