Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
Anina_n spune:
...si dansam ! break dance si vals...
Cum s-a obisnuit Andrei cu ochelarii, Cristina22 ?
Nu e cu desenatul, dar e cu altceva, in mod sigur.
katty, ce v-au spus la dentist de dintii lui Andrei ?
Neaparat sa pui poze si cu invitatiile si cardurile facute de tine !
Petrecere frumoasa si felicitari mirilor !
Nicoleta, ce bine arata papa aceea rosie, si eu as manca ! E sfecla rosie ?
devoska, se pot lua de manutze Cristinuca si Sara !
Cristina se inspira de la Patricia(9 ani), verisoara ei, desi, ea nu mai deseneaza inimioare si stelutze.
Poate reusesc in weekend sa pozez cateva desene.
mica sportiva.
Lucia, sunt in albumele tale noile desene ale lui Liviu ?
Nu l-ai inscris la un curs de desen, acolo ? Ceva optionale, face ?
La Cristina lb. engleza e optionalul de anul acesta.
Francisca, ce mai face Vlady, cum e ?
Pe ce data esti nascuta ?
Avem vreme frumoasa din nou. Iesiti la plimbare, Nicoleta ?
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna mamici,
Bate pe aici vant de weekend!
Nina, am fost la dentista, m-a linistit in privinta lui Andrei, o sa-i iasa dintisorii din fata curand, se vede unde s-a umflat gingia, dar mi-a zis ca e nu e loc suficient sa-i iasa dantura definitiva si trebuie sa-l vada un medic ortodont, miercuri tb sa mergem iar, care sa decida daca ii trebuie sau nu aparat!
In linkul de mai jos este rochia si modelele de invitatie si de card de masa! Invitatia a fost decupata pe contur si facuta sul, iar cardul se impatureste in 3 si se face ca un plic legat pe margine cu fundita in care se pot pune si banutii! Poza din fundalul invitatiei este cu cei doi miri !
Rochita e pe sora mea, e mar. 40, eu mi-am luat mar. 42!
http://good-times.webshots.com/photo/2658620510099180335umWPMB
Nicoleta, frumoase pozele cu micutii tai! M-au distrat alea cu Matei cu papica mai mult pe el! Am vazut ca si Stefan poseda in frunte o frumoasa urma de la un cucui/vanataie, nu?
Lucia, ce-ai vrea sa deseneza, daca nu personajele favorite din filme si desene, bravo lui! Nu conteaza ca sunt incruntati, conteaza ca deseneaza!
Si eu va urez un weekend frumusel! Noi...la nunta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Francisca spune:
Nina draguta azi e ziua mea si maine e onomastica
Incepem cheful de azi, poftiti la o , un suc, un cu sampanie si la o felie de tort
Sarbatorim si maine ca si Vlady e si Gabriel
Vlady se simte bine, dar nu vreau sa zic mai mult ca deja ma trec fiorii cand vine sambata, de frica sa nu ajungem iar la urgente
Si mie imi place "Dansez pt. tine", dar vinerea trecuta nu am vazut nimic, azi cred ca voi rata din nou Poate vad maine in reluare
Va pup si va invit la petrecere
Francisca
Cristina_C spune:
"La multi ani!" Francisca si aceeasi urare si celor care isi sarbatoresc ziua numelui. Si eu si sotul suntem pe jumatate Mihaela/Mihai.
katty, petrecere frumoasa la nunta! Rochita e eleganta si sunt sigura ca iti sta foarte bine cu ea.
Lucia, indiferent de tema, stiu ca Liviu deseneaza foarte frumos!
Eu sunt racita bocna, e raceala mea de sfarsit de toamna (in fiecare an o "fur"). Dar, chiar si asa, tot o sa incerc sa ma uit la "Dansez".
Pentru noi s-a terminat vacanta, de luni incepe gradinita.
Un weekend cat mai placut va doresc!
ps. Cel mai recent desen al luiRobert a fost cu el in sala de Kong fu, a facut si 3 saci de box
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, nu iesim, cu laringita lui Stefan... desi a fost o vreme superba!!! Nu am iesit deloc azi... Dar trece si asta, sper repede!
Un week-end frumos sa aveti!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Anina_n spune:
La multi ani, Francisca(Gabriela) !
Un buchet de flori pentru tine !
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita,
alaturi de cei ce te iubesc !
Petrecere frumoasa maine, cu multe surprize placute !
Hai ca, petrecem impreuna, ca si eu astept ceva invitati.
Si la Scorpiutze e libera ziua de 7, n-avem nici o scorpiutza activa.
katty, imi place si mie mult rochita ! Simpla si eleganta, totusi. E foarte faina !
Ce pereche frumoasa sunt mirii !
Sunt foarte frumoase invitatiile si cardurile ! Felicitari, ai talent !
Bafta la ortodont, miercuri !
Asta e problema multor copilasi azi. Dintii definitivi apar prea repede, iar maxilarul nu e pregatit ca marime pt. ei.
Cristina a schimbat foarte repede dintisorii de lapte(de la 5 ani). Dar avea spatii libere intre dintitsorii de lapte si am stiut ca dintii definitivi vor avea loc sa iasa si sa creasca, fara probleme.
Cristina_C ai scapat de una si ai dat in alta. Uf ! Insanatosire grabnica.
Francisca, va tin pumnii sa fie totul ok cu Vlady, sa va puteti bucura de un weekend linistit din punctul asta de vedere.
La multi ani pentru maine, tuturor celor care isi serbeaza onomastica, de Sf. Mihail si Gavril !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Francisca spune:
Nina multumesc pt. urari si pt. felicitare
Pana acum e totul ok (cu Vlady), sper si ma rog sa avem un weekend cat mai linistit.
Cristina_C multumesc pt. urari
Si noi va spunem pt. maine (tie si sotului) "La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!"
toti sarbatoritii de maine
Francisca
cristina22 spune:
Cristina si iubitul sau
Francisca si voinicelul Vladi
Katty- ceeee muuuuult imi placeeee rochitaaa!! E PERFECTA!!
Invitatiile si confirmariile ma asteptam sa fie deosebite, ca te stim artista!Petrecere grozava sa aveti!!!
Cristina-sa te faci repede bine si sa nu ia Robert.La noi, in toate cazurile ne imprumutam unul de la altul.
Nina-nu e ok cu ochelarii, deloc. Nu-i plac, spune ca e ridicol, ii poarta totusi pentru ca insist cu tot felul de explicatii, iar el e docil si intelegator.In fiecare noapte visez ca nu trebuie sa-i mai poarte.Husbandu', care si el are ochelari de la 4 ani, e trist, am constatat eu, cu toate ca el e genul care nu se exteriorizeaza.
M-am uitat aseara la dansez, dar nu stiu cine a castigat duelul.L-am pus si pe sot sa se uite cu mine, dar in pauza publicitara a mutat canalul, iar eu am adormit instant.
WE FRUMOS!
cristina si Andrei
oana_MVT spune:
Buna,
Avem si noi un nazdravan de 6 ani, pe nume Tudor.
As vrea sa va intreb, ma iertati daca s-a mai discutat subiectul asta, daca copii vostri sunt ascultatori la scoala?
Tudor e in clasa I, am avut sedinta cu invatatoarea si mi s-a spus ca Tudor deranjeaza ora constat, face tot felul de zgomote si vorbeste. El e ca un fel de claun al clasei, ii place sa atraga atentia colegilor si sa ii faca sa rada in timpul orelor.
Noi am incercat acasa sa ii promitem diferite recompense sau sa amenintam cu confiscarea jucariilor dar nu prea a functionat.
Se descurca foarte bine la scoala. In anumite domenii e mai avansat decat colegii lui.
Se mai confrunta cineva cu o astfel de situatie?
Va multumesc.
mami de Tudor si 12+
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME AZI!
Oana, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau... Stefan inca nu merge la scoala inca. Daca imi vine vreo idee, iti spun.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)