Copilasi din 2002 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Francisca, Cristina C - La multi ani! Sa fiti fericite si sanatoase sa va bucurati de nazdravanii de acasa!
Katty, petrecere frumoasa!
Nina, distractie placuta! Acum sarbatoriti si cu prietenii? Ce frumos! Nu am mai fost la o petrecere cu prietenii... de cel putin juma de an. Ce mai face Cristinuca?
Oana, poti intra si la subiectul despre Bobocei 2008/2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127795
La multi ani! la toti cei care azi isi sarbatoresc onomastica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Cristina22, Nicoleta, Devoska multumim pt. urari

Poftiti la tort http://good-times.webshots.com/photo/2459421870101701233SWvBFb

un cu sampanie si sa inceapa petrecerea

Nina petrecere frumoasa "La multi ani sotului pt. luni"

Eu am petrecut cu fetele joi cu sotul vineri iar azi si cu parintii mei si sora mea

Katty petrecere frumoasa ! Superba rochie

Cristina _C "La multi ani si multa, multa sanatate !"

Cristina 22 noi am facut stafeta tu ai vazut prima parte a emisiunii "Dansez pt. tine " eu doar sfarsitul

Nicoleta sunt bine copii? Sanatate

Hai ca va pun cateva poze cu Vlady

http://good-times.webshots.com/photo/2935571690101701233shyrsL

O seara placuta va doresc

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Mihaela(Cristina_C) si Mihai(sotz de Cristina_C) !
La multi ani, Gabi(Dodo-pui) si Gaby(Gaby_K) !
Francisca, multumesc pt. tort si bilele cocos !
Foarte frumusel e Vlady ! Si ce colectie de motoare are !
Multumesc si pt. urarea adresata sotului meu !
Nicoleta
, ce faceti, sunteti mai bine ?
Cristina22, uf, sa speram ca nu va fi nevoit sa poarte ochelari mereu, ca se va corecta defectul ce-l are !
Daca intri la "Zona artelor" afli tot ce s-a intamplat la "Dansez pt. tine" din subiectul de discutii de acolo.
Oana, te-a indrumat bine, devoska. Te asteptam la subiectul despre bobocei.
Si aici, bine-nteles, ca tot mamica de 2002 esti !
devoska, acasa am petrecut ! Cu prieteni vechi de familie. De iesit n-am mai iesit nici noi de muuuuulta vreme, mult prea multa. Dar nici nu ne atrag distractiile de genul acesta. Suntem mai linistiti, mai casnici.
Cristinuca e bine. Se joaca la greu in weekend, mai ales ca are cu cine, cu verisoarele ei dragi.
Sara, ce face ?
Maine vin si eu cu poze de azi.
Noapte buna si vise placute !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stefan era bine cand s-a culcat, nu mai era ragusit... sper sa se trezeasca bine, mai ales ca tati pleaca la 5... Luni vine soacra insa.

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

la multi ani sarbatoritilor!sanatate si numai bine! tarziu mi-am dat seama ca azi e sarbatoare.
Oana ce sa mai spun eu ca Mariuca mea e o ascultatoare si tot nu e bine.(nu e inca la scoala).nu mi-au picat nici mie bine niste constatari facute de educatoare..
asa ca ,pana la urma , cred ca se va schimba in colectiv baietelul tau si totul e numai o chestiune de timp.eu predau la liceu si in cunostinta de cauza spun ca si la acest nivel avem copii care au tendinta sa distraga atentia celorlalti ..aici depinde de noi cum intervenim..si zau ca eu consider ca mai greu poti schimba atitudinea unui elev de 17 ani decat a unuia de 6.eu am reusit deci se poate.
Nicoleta ma bucur pentru voi ca aveti un ajutor!sanatate!!
Nina de citit am mai citit dar am avut motive de n-am mai scris. de multe ori raman in urma cu postarile pe DC dar deja cred ca v-ati obisnuit cu asta.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 52, fetelor !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput