Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
crig72 spune:
va salut de la mic la mare!
la multi ani pentru toti sarbatoritii lunilor in care eu n-am mai dat nici un semn!sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei dragi!
Lucia iti doresc sarcina usoara si sanatate celor din familie!
eu am avut un inceput de an scolar destul de agitat .am sustinut intre timp si gradul I si am cam scapat cu examenele.asa ca timp liber nu prea am avut si nu m-am simtit nici bine...
nu ne-am hotarat inca la ce scoala va merge Mariuca si asta ma pune pe ganduri.Anul acesta a schimbat din nou educatoarele dar macar sunt multumita ca acomodarea a fost usoara.de fapt ea este tare sociabila.in ultimul timp i-am rezolvat si urgentele la stomatologie.a fost o curajoasa!!a stat singura pe scaunel si s-a comportat vorba ei ca un copil de 6 ani.cu mai multe stiri despre noi voi reveni curand!
Nina inca o data La multi ani!!
PS...eu eram cred clasa a IV-a cand dragul "Mos Gerila"si-a dat masca jos in fata mea pentru ca deja ii spusesem si numele .Mariuca asteapta mosii in fiecare zi .chiar zilele trecute pentru ca unele cadouri dorite de iepuras le-a primit de Craciun mi-a spus cum de a fost posibil sa se duca iepurasul sa-i spuna mosului ce nu a putut el aduce raspuns de mama grabita..i-a trimis un email.
seara buna tuturor!(eu abia m-am trezit)
Mariuca
light spune:
Multumesc mult Crig, si voua va doresc multa sanatate!Bravo Mariucai ca a fost asa cuminte la dentist. Sa il vezi pe LIviu ce scandal a facut la o radiografie, si din pacate a mai urmat inca una, mai urmeaza una si apoi o exctractie cu anestezie generala si tare stresata sunt pana nu oi vedea ca totul a mers bine. Dar inca mai avem pana acolo.
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Nicoleta, ma gandesc la voi si le doresc insanatosire grabnica baietilor tai !
Ce bine ca vine mama soacra pe la voi !
Si cat va sta ?
Cristina_C, problema cu este ca nu stim pe cine am putea chema, sa nu-l recunoasca Kiki si sa fie disponibil in ajunul Craciunului. Doar ca, acum, cu scoala, s-ar nimeri bine absenta Mosului de langa brad.
Oricum, vreau sa creada inca in magia Craciunului.
Cristina(crig), multumesc frumos pt. felicitare si urare !
Te-am mai strigat pe aici. Ma bucur ca am reusit sa te scot din barlog.
Tu predai la liceu ? Nu are si clase primare pt. Mariuca ?
Conteaza mult invatatoarea, ca vad ca Mariuca se adapteaza repede. Si e o curajoasa !
Ea cum mai e cu sanatatea ?
Lucia, succes, sa scapati usor de problemele dentare ale lui Liviu !
Mai deseneaza ? Tot autovehicule ?
Cristina deseneaza tot zane, inimioare, stelutze, soare, flori....
Cristina22, ce faci, unde esti ? Aveti poze din weeeknd-ul petrecut la munte ?
devoska, voi ce mai faceti ? Sara ce mai zice ? Ii place sa deseneze ?
Nicole, tu cum mai esti ? Julian e bine ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
devoska spune:
Buna, la toata lumea!
Nicoleta, sanatate multa la copii!
La noi s-a facut tare frig. Nu cred ca sunt mai mult de 5 grade. Azi noapte au fost 0 grade, iar la noapte cica vor fi -4... Nina, Sara mea deseneaza ca si Cristinuca ta: zane, floricele, inimioare la greu. Mai nou inimioarele au si sageata. Fetitele din Coreea au un stil aparte de a desena, iar Sara incearca stilul lor. Ieri a avut inot si alergare. Nu stiu cum face dar se uda la par cu toata casca ei. Am tot cumparat casti, firme, modele diferite... tot se uda. Nu s-a uscat bine la par si apoi a iesit la clubul de alergari. Sper sa nu raceasca. Multa sanatate la toata lumea!
katty spune:
Buna dragi mamici!
Sanzi, se vede ca vrei sa sfintesti locul!! Bravo ptr. bradut si floricele! Le-ai plantat? Sa ne mai pui poze! Le-am vazut si pe celelalte de la Halloween si mi-au placut mult!
Ce bine ca lui David ii place tenisul, a evoluat foarte bine, daca a ajuns la nivelul asta...
Cum e in America zilele astea, dupa alegeri? E nebunie sau s-au mai linistit lucrurile?
Nina, doamna presedinte nu ti-ar sta rau, , nu? Esti foarte rasfatata de ai tai dragi! Intai fetele, apoi sotul, acum trebuie sa-i pregatiti si lui ceva sa-l surprindeti... dar sigur v-ati gandit la ceva!
Nicoleta, sanatate multa piticilor, si lui Stefan si lui Matei, cred ca e greu cu amandoi bolnaviori!
Crig72, noi ne-am hotarat cu scoala, sunt multumita ca ne-am decis, e f.f. aproape de casa (mai aproape decat gradinita), avem si numele invatatoarei, care am inteles ca e foarte buna si dedicata meseriei, blanda si care da notele pe bune, in functie de ce chiar stiu sau nu copii! Si eu zic ca conteaza foarte mult invatatoarea!
Pupam curajoasa mica, pe Mariuca, diseara si noi, si eu si Andrei suntem programati la dentist, eu sa-mi plombez o carie si la el sa se uite sa vada de ce nu-i mai ies odata dintii noi care sa-i inlocuiasca pe cei pierduri asta-vara!
Lucia, chiar, dupa cum zicea si Nina, mai scrie-ne de Liviu!
Noi sambata avem nunta, ne pregatim cum putem ptr. eveniment, e nunta unuia din verii mei, eu le-am facut si invitatiile si cardurile de masa, abia astept sa ne distram, acum sunt foarte happy fiindca, dupa ce weekendul trecut de joi pana sambata am cautat prin toate magazinele o rochie finuta si draguta de imbracat, azi reusit sa-mi iau una de la o firma clienta de a noastra care e confectioner de rochii de ocazie, si la pret bun si finuta cum voiam eu, si neagra....
Nicole, Devoska, Cristina22, si restul , !
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty-wow, abia astept sa vad poze cu rochita!!Dar si cu restul trupei!!Andrei merge la nunta, peste noapte?
Devoska-stai linistita! Sportivii nu racesc asa usor!
Apropo de sport, Andrei m-a anuntat ca nu ma vrea la tenis.I-am spus sa se mai gandeasca pana maine.
Nina- am facut cateva poze.Promit ca le descarc, dar eu am o problema cu timpul, cred ca nu stiu sa-l gestionez...
Bravo Mariuca!Crig ar trebui sa venim si noi cu voi sa luam exemplu, ca in cazul nostru, dupa ce i-a extras un dintisor de jos, care abia se mai tinea, cred ca doctorita a fugit, undeva in munti, la refacere psihica!
Nico-uff!sanatate!! sa va faceti bine repede! Sa vii sa ne spui cum sunteti.
cristina si Andrei
katty spune:
Crisitna22, pe Andrei sigur il luam cu noi, nici nu avem de fapt cu cine sa-l lasam, caci toti din familie sunt la nunta, nu stiu daca vom sta toata noaptea, il voi culca la prinz 1-2 ora, si vedem cat va rezista, nunta e aproape de casa noastra, adica in centru la un restaurant din pta Lahovari, asa caci, cand va fi cazul, vom pleca!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2641645540103379982KHqZvD
Ce sa fac si eu in casa cu 2 copii bolnaviori... POZE! Stefan e mai bine, putin ragusit, mai tuseste din cand in cand... Asta e, trece. MAtei e bine, el doar muci are, sper sa se duca si astia repede, ca sunt putinei!
Va pup pe toate, sunt franta de oboseala si de stat in casa... Mi-e ciuda de zilele astea frumoase...
Soacra a zis ca sta cat e nevoie, probabil ca de luni pana luni. Ma bucur ca vrea si ca poate.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
light spune:
Nicoleta, sanatate multa lui Stefan si lui Matei!Anina, Liviu de desenat deseneaza dar masini mai rar, si doar cand vrea el, si mai mult de curse, cu eleron si flacari pe ele, insa m-a innebunit cu desenele cu batmani,spidermani, si alti luptatori toti incruntati cu figuri din astea de suparati si toti sarind sau luptandu-se. A si mi-am amintit ca a mai desenat si niste hummer-uri tridimensionale, foarte reusite. In fine, oricum se pare ca acum marea pasiune e batman.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Nico-deci Matei papa singur??Cum sunteti?
Lucia-la "Sa ne cunoastem" mai vad desenele lui Liviu. Sunt surprinzatoare.
Andrei deseneaza totul cat se poate de rezumativ sau mininalist.90% din desene sunt masini si nici aici nu insista pe detalii, nu-l intereseaza.Decat sa deseneze o floare prefera, sa faca niste cerculete.E tare pragmatic, in sensul asta.
Nici nu ne asteptam sa fie foarte talentat, caci amandoi parintii suntem dezastru la desen.
E vineri!!
cristina si Andrei