Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Francisca spune:
Nina multumim de invitatie
Pt. inceput, daca o sa am timp o sa trag putin cu ochiul sa vad ce ati scris
O zi frumoasa si plina de surprize placute iti dorim !
Francisca
sinzi_ana spune:
La multi ani Nina!!!!!!
Ce surpriza frumoasa din partea fetitelor!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
katty spune:
La multi ani, Ana!!! Sa fii sanatoasa, fericita, intotdeauna cu zambetul pe buze sa fii!Carmen, sa va traiasca printesa mare si printesa mica, sa va aduca mereu bucurii!!!
Nina, uite ca nu mi s-au atrofiat toti neuronii, inca, chiar si cu atatea pe cap! Felicitari pustoaicelor tale si sotului ptr. surpriza! Tortul arat bestial!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
La Multi Ani Ana
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
La multi ani Ana!!!!!
Eu sunt in toane bune...
Azi mi-am luat un bradut micut si dragalas si maine vreau sa il plantez...am emotii...sper sa ii placa clima de aici!!!
Am mai luat ceva floricele, o sapa, o grebla...sotu un topor..haha...ne apucam de gradinarit!!!! Nu prea avem experienta..dar sper sa ne iasa ceva!!!!
David a avut prima lectie de tenis azi, si a trecut la nivelul 3(8-9 ani)...haha...Am schimbat clubul unde face tenis, si a dat un mic test sa vada unde il incadreaza...Cand s-a terminat lectia (o ora) m-a luat la zor ca el vrea sa mai joace, si ca de ce a durat asa putin
Maine incepe inot, si mi-a placut noua piscina (tot in alt centru mai aproape de casa unde ne-am mutat)...sa vedem la ce nivel intra, si cum vor fi antrenorii!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
cristina22 spune:
Nina-ai mai avut ceva suprize??
Observ ca ai avut parte in avans de surprize!
Sanzi-amenajeaza-ti gradina si pune niste poze sa vedem de ce esti in stare!
Bravo, David!
Auzi, aveti presedinte nou?
O zi buna!
cristina si Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Sinzi, multumesc frumos pentru urari !
Spor la gradinarit si bravo micului sportiv !
Cum a scris si Cristina22, asteptam pozele cu gradina plantata !
katty, supriza a fost numai de la fetite, fiind si pt. Cristi, pe care-l sarbatorim peste cateva zile. Tot scorpion fiind si el.
Dragele de ele, au cumparat blat, creme de tort, frisca, bilutze argintii ornamentale si cocos rosu din camara si au purces la facerea acelui tort super gustos !
Ca tot veni vorba de presedinte, pe 4 noiembrie e si ziua presedintelui nostru si Cristina cand a auzit, "Sa-i facem un tort si la presedinte". Iar apoi, "Mami, tu esti d-na. presedinte, atunci !".
Alte surprize n-am avut, decat ca...Cristinuca nu s-a simtit prea bine la scoala ieri si a fost mama mea dupa ea de a adus-o acasa. A fost deranjata la burtica, dar si-a mai revenit.
Si am primit si de la Cristi un telefon, in care imi spunea ca asa de rau se simte....de am crezut ca a patit si el, ceva. Si cand 'colo, uitase sa imi spuna "la multi ani!" de dimineata si de aceea se simtea prost. S-a revansat dupa-masa cu un ghiveci frumos de flori.
O zi cat mai faina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Ma gandeam ca Robert e prea mare sa-l pacalim cu Mosul, adica sa vina Mosul la el in persoana, de fapt mi-e frica sa nu se nu i se para ceva suspect la personaj, asa ca mai bine anul asta o sa lase doar sacul - am mai facut asa la 4 si la 5 ani, din lipsa de Mos. De crezut in Mos inca mai crede si o sa fac tot posibilul sa creada cat mai mult timp. Nina, la Kiki la scoala se organizeaza ceva de Sf. Martin? Tin minte ca ne-ai aratat poze cu felinarele de anul trecut, de la gradinita. La Robert serbarea va fi pe 14 noiembrie, si-a facut la gradinita un felinar cu tigru |
Cristina, serbarea lampioanelor se organizeaza doar la gradinita unde a fost Kiki, ca era grupa Waldorf. La cele traditionale nu se sarbatoreste asa ceva, pt. ca la ortodocsi nu cred ca exista SF. Martin. Si atunci, nici la scoala.
Dar...Kiki isi mai viziteaza grupa la gradi(ca e peste drum de noi) si a fost invitata la serbare, pe marti(11 noi.), din cate am inteles, chiar azi, de la ea, la telefon.
Ea e incantata ca trebuie sa caute comoara piticilor, cu lampionul facut de ea.
Despre Mos Craciun, si la Kiki a venit in fiecare an, dar anul acesta am zis ca poate nu mai tine vraja si il descopera pe cel ce se ascunde sub hainele Mosului. Si atunci, i-am zis ca la copiii de scoala nu mai vine pe inserat, ci le lasa darurile sub brad, noaptea, cand termina cu cei mici.
S-a cam necajit si nu ne-a crezut. A zis ca Moshu' va veni la ea, ca mereu a venit si stie ca o iubeste si va veni. No, ca acum, nu stim cum sa facem ! Ca prea il iubeste pe , sa o dezamagim.
Sunt curioasa cum va fi la scoala, ce va auzi pe acolo si sper sa nu-i darame credinta in Mos Craciun cel mare si bun.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Salut.
Sunt suparata. Stefan are laringita, Matei e cu muci care nu mai trec... Of, si duminica dimineata ramanem singurei, sper sa vina soacra asa cum a zis... Sa va ganditi la noi, sa treaca repede! Si sa nu se complice!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Cristina_C spune:
Nicoleta, imi pare rau ca amandoi sunt bolnaviori. Multa sanatate si poate le si trece pana duminica. Si e bine daca vine soacra si-ti da o mana de ajutor.
Nina, daca vine la Kiki un mos care-si joaca foarte bine rolul, n-o sa se prinda. Eu as face rost de mos daca si-ar dori foarte mult sa-l vada, dar Robert a zis ca-i multumit daca ii lasa cadourile, asa ca nu mai riscam.
Gradinita lui Robert este catolica, de asta se tine Sf. Martin.
Succes lui David la sporturile lui si tie, Sinzi, la gradinarit!
La multi ani, ANA!
Salutari tuturor!