Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
devoska spune:
La multi ani, Nina!
Sanatate si fericire! Sa ai o viata minunata alaturi de cei dragi tie! Iar tu sa ramai vesnic frumoasa, zambitoare si optimista ca si acum!
Frumoase surprize ti-au pregatit ieri fetele! Cristinuca ta e tare scumpa!
Anina_n spune:
Buna, dragile mele mamici de 2002 si 2003 !
katty, esti fantastica, cum ti-ai amintit tu, de ziua mea ! Faina revenire ti-ai facut !
Va multumesc pentru frumoasele urari, fete dragi !
Si pentru dedicatia muzicala, Cristina22 !
Surprizele se tin lant de ieri.
Serviti, o gustare, , un fursec, o , o maslina, un de sampanie !
Poftiti si o feliuta de tort, facut de fetitele mele dragi !
O zi cat mai faina, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
light spune:
La multi ani Nina, fericire maxima si sanatate deplina, noroc si viata senina!Va multumesc tuturor pentru felicitari.Cristina, Liviu inca nu stie ca va avea un fratior sau surioara insa de cate ori a fost vorba de bb2, el a sustinut categoric ca daca tot e sa fie bb2, deci nu tinea mortzis, sa fie baiat si doar baiat. Asa ca Dumnezeu stie ce o fi, sanatos sa fie!Nu i-am spus lui Liviu pentru ca nu vreau ca ai mei parinti sa afle inca pentru ca sunt stresati cu alte probleme legate de sanatatea fratelui meu, asa ca vreau sa le spun mai incolo peste vreo 2 luni.Sinzi sa stii ca din pacate am renuntat la parul lung al lui Liviu. Gata, acum e tunsulica. S-a enervat ca intr-o zi o doamna a spus legat de el " look, she has a batman on her cheek, si a spus ca el nu e fetita si vrea sa il tundem urgent asa ca asta am si facut mai ales ca vine vara si cu siguranta nu va mai putea sta cu pletele alea. Si mie mi-a placut mult cum arata dar iata ca a venit momentul. Vreau sa spun ca a doua zi dupa tunsoare cand m-am dus sa il iau de la scoala, el venea spre mine dar nu am am realizat ca e el, si ma uitam sa vad de unde o sa apara Liviu cu plete, sa nu il recunosc si mai multe nu...
my deviantArt Gallery
Francisca spune:
La multi ani Nina !
Iti dorim multa fericire, liniste in suflet,
seninatate in ganduri si pe toti cei dragi aproape !
http://www.felicitari.starclub.ro/ecard257.html
Katty multumim pt urari, multi si lui Andrei din partea nostra.
Lucia felicitari si sarcina usoara
Nicoleta ai 2 copii superbi Ma innebunesc ochii lui Matei
Cristina_C poate aduceti voi zapada ca si noi o asteptam
Sinzi_ana frumoase poze, frumos copil. micutul ninja
Cristina22 tie si lui Andrei
Gabbriela & Julian si voua
Vlady este tot la regim deoarece a facut sambata o alergie urata
Cand sa imbrac copilul sa plecam la Timisoara, am vazut ca este plin de bubite pe tot corpul Am crezut ca face pojar sau varicela, dar medicul a zis ca e doar o alergie
Luni cand am fost la gradinita sa iau caietele speciale sa lucrez cu el acasa, educatoarea mi-a zis ca la el in grupa cativa copii au varicela asa ca mai asteptam...vedem ce va mai fi...
O zi buna tuturor si multa sanatate !
Francisca si Vlad
carmen spune:
Lucia felicitari, ma bucur pentru tine. Sa iti dea Dumnezeu sanatate. Ma bucur ca Liviu nu mai are probleme de sanatate, imi amintesc ca ai tras mult cu el pe vremea cand si eu ma chinuiam cu Daria. Am vazut pozele voastre, sunt foarte frumoase, se pare ca va prieste Australia.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
light spune:
Carmen, multumim pentru urari, asa este s-au schimbat multe in bine in ultima vreme, dar cel mai important lucru sanatatea lui Liviu.Sper ca nici Daria nu mai are probleme, cred ca si faptul ca au crescut ii ajuta sa fie mai puternici.
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
La multi ani, draga NINA ! Sanatate, noroc si multa fericire alaturi de cei dragi!
Anina_n spune:
Stiam eu ca e o mica scorpiutza aici, nascuta in aceeasi zi cu mine !
La multi ani, Ana !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, alaturi de surioara ta si parintii vostri !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Carmen !
Sa va bucure mereu sufletele, Ana si surioara mai mica a ei !
Asteptam pozele de la petrecere !
Lucia, multumesc pentru urari !
Francisca, multumesc pentru urari si pt. felicitare !
Sanatate si refacere rapida lui Vlady !
Edit: Cristina_C, am cam scris deodata. Multumesc frumos pentru urari !
Sanatate si tot ce va doriti, dragi mamici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Francisca spune:
La multi ani ANA !
Nina multumim .
Si eu sunt o scorpiutza Iti dai seama ce are sotul pe cap 2 scorpioni
Francisca
Anina_n spune:
Francisca, si numai acum, spui ? Hai la povesti cu scorpiutze si scorpioni ! Vezi mai jos, la semnatura mea.
E un grup minunat, acolo ! Ca si aici !
Te astept !
La noi, Cristinuca e intre 2 scorpioni. Dar nici ea nu e mai prejos, e capricorn. Noi cu acul, ea cu....cornul.