Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2694519210103379982uVZWmw
Poze noi. Azi am mers si sub Tampa, dar fara aparatul foto...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
'neata!
Nina-s-a terminat dansez?Cum a fost?
Sa stii ca am fost plecati la munte si-am stat si io TREAZA pana dupa miezul noptii.
Katty-ufff, in sfarsit vii sa ne vezi.Tare bine-mi pica daca imi spune cineva ca seamana Andrei cu mine. Mersi. Voi cum sunteti, ce mai faceti, ce mai face baiatul cu ochi frumosi?
Cristina-cum esti???Ce e cu tine??
Sanzi-Jules Verne??? Hm...oare ar avea Andrei rabdare?? Ar trebui sa incerc si eu.
Nico-nu pot sa cred ce mare e Matei... Sta bine in fundulet?
Cand va apucati de casuta? E in afara Bv?
O SAPTAMANA FAINA-FAINA!!
cristina si Andrei
light spune:
Cum v-ati obisnuit, mai apar si eu pe aici, va mai dau cate o veste si iar dispar...Nina, draga de ea, mi-a trimis un mesaj si mi-a spus ca intreaba fetele de mine.Asa ca am revint ca sa va anunt ca m-am tinut de promisiune pe cat am putut, adica nu stiu daca am preluat eu stafeta Nicoletei dar tot pe drumul ala suntem adica vine bb2. Ne-am chinuit chiar vreo 3 luni si bb nu mai venea ca deja incepusem sa ma gandesc la investigatii serioase si alte minuni. In final a venit, si culmea chiar in perioada in care si Liviu a venit adica Liviu avea DPN 15 iunie, ziua mea, bb2 are aceeasi DPN. Numai ca Liviu s-a grabit si a venit cu 3 saptamani mai devreme, iar alta diferenta va fi ca bb2 se va naste iarna. In rest eu ma simt bine, sunt abia la inceput, 8 saptamani, nu am fost inca la ginecolog, am programare pe 10 noiembrie dar am inteles ca atunci nu o sa imi faca nicio ecografie, si ca prima va fi intre 12-14 saptamani. Dar atata timp cat ma simt bine, nu imi fac griji, in plus mi-am facut si analizele inainte de sarcina.Liviu e foarte bine cu sanatatea, cum am mai spus mai demult, diferenta mare fata de cum era in Romania, si in plus ii merge bine si la scoala.Si ceva poze:http://community.webshots.com/user/savitry15Va pup si va doresc numai bine mamicilor si piticilor.
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Felicitari, Lucia! Ce veste minunata! Liviu stie deja? Sarcina cat mai usoara si bb, fetita sau tot baietel, sa fie in primul rand sanatos! Iar o sa facem pariuri ce va fi, ca la Nicoleta. Cred ca mai degraba de la Khristin ai preluat stafeta, sau de la Dodo, oricum, nu pot sa nu remarc faptul ca din ce in ce mai multi copilasi de 2002 nu mai sunt singuri la parinti.
Am auzit ca este o vreme superba in Romania, si pe aici s-a mai incalzit dar nu-s foarte incantata pentru ca astept iarna, iarna aceea adevarata, cu zapada, oare o vom avea?
Au venit biletele de avion, de pe 19 dec pana pe 5 ianuarie vom fi in Romania (Falticeni). Ma gandeam ca Robert e prea mare sa-l pacalim cu Mosul, adica sa vina Mosul la el in persoana, de fapt mi-e frica sa nu se nu i se para ceva suspect la personaj, asa ca mai bine anul asta o sa lase doar sacul - am mai facut asa la 4 si la 5 ani, din lipsa de Mos. De crezut in Mos inca mai crede si o sa fac tot posibilul sa creada cat mai mult timp.
Nina, la Kiki la scoala se organizeaza ceva de Sf. Martin? Tin minte ca ne-ai aratat poze cu felinarele de anul trecut, de la gradinita. La Robert serbarea va fi pe 14 noiembrie, si-a facut la gradinita un felinar cu tigru
Cristina22, multumesc de intrebare, nu e chiar asa de grav, doar ca au revenit unele vechi probleme cand credeam c-am scapat de ele sau ca sunt, oarecum, sub control. E vorba de
SP sau PMS (sindromul premenstr.) care m-a lovit din plin de data asta, asa de rau ca pana acum n-a fost niciodata, am avut si inca mai am aproape toate simptomele. Cred ca timpul sa fac o terapie hormonala, ceva.
Revin ca sa vad si pozele.
Sa aveti o saptamana buna!
Anina_n spune:
Felicitari, Lucia !!!
Sanatate si sarcina usoara ca un fulg, iar la final o nastere tot atat de usoara si un bb sanatos tun !
Ma bucur ca intrat sa ne povestesti un pic despre voi !
Ce bine ca lui Liviu ii merge bine, acolo, atat cu sanatatea, cat si cu scoala !
Si eu, zic, ca ai preluat stafeta de la khristin, ca Gabi(Dodo-pui) a preluat-o de la Nicoleta.
Sa vedem daca si sex-ul bebelusului se preia !
Cristina_C, refacere rapida si sa scapi definitiv de sindromul asta nesuferit !
Eu de cand am nascut, am scapat de ce era mai rau. Sper sa ma mentin asa !
Cristina22, deci la munte ai fost in weekend, ca am vazut ca ai absentat de aici. Si ai reusit sa stai treaza mai mult, iupiii !
Mai sunt 5 sapt. de emisie, la "Dansez pt. tine" !
Si eu spun ca Andrei seaman cu tine.
Nicoleta, se pare ca vom avea o toamna lunga si frumoasa si o iarna blanda, din cate am inteles, eu. Doar in nianuarie va fi ceva mai frig. In ultimii ani tot asa a fost, in ianuarie a venit gerul.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna dragi mamici!
Sanzi, da s-au dat cadouri de la primarie, eu cred ca cu scop electoral!
Cum a fost la Halloween? Ai pe undeva puse pozici?
In mesajul meu de vineri n-am mai apucat sa-i urez La multi ani lui Vlad al Francescai! La multi ani, sa-ti traiasca puiul, Francesca sa fie sanatos si fericit, sa va aduca multe bucurii!
Luciafelicitari ptr. bb2, sa dea DD sa ai o sarcina cat mai frumoasa si linistita!
Nicoleta, mi-au placut pozele din parc, ce mamica fericita esti, se vede pe fata ta! Da, Andrei e stirbut, acum da gingia semne ca se umfla, sper sa-i iasa cat mai repede!
Cristina22, mercic si eu de aprecieri, nu prea am noutati, sambata mergem la o nunta, nunta varului meu, ne pregatim intens, am mers si joi, si vineri si sambata prin Unirea, Obor, Plaza in cautare de haine, am luat ceva ptr. Andrei, eu nu mi-am gasit nimic sa-mi placa sau sa vina bine, sotul inca-si cauta pantofi, asa ca sper sa gasim tot ce avem nevoie pana sambata!
Nina, ai vazut ca am revenit?
La multi ani pentru maine!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte numai de bucurii si realizari, alaturi de sotul tau si de printesa ta draga!!!
Ptr. fetele din America, va pregatiti de vot???
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Lucia, felicitari! Poate li se face pofta si altor mamici (si tatici) de bebe 2, vazandu-ne pe noi, curajoasele...
Katty, sunt fericita, dar si foarte foarte obosita... sper sa rezist pana se va remedia situatia... nu stim cand... Andrei tot frumos e si stirb!
Cristina22, Matei nu sta inca in fund, este la fel de puturos la capitolul asta ca si fratiorul lui! Insa la intoarceri este campion! A inceput de la 4 luni si jumatate, de 2 saptamani a descoperit si cum sa revina pe spate... acum se rostogoleste in cascade, se ridica in maini si face un fel de flotari, putin se si se taraste... inapoi . Sper sa se si ridice singur in fundulet curand, dar eu nu vreau sa il fortez, ca nu e bai, are destul timp pana la 9 luni.
Cristina_C, cred ca de-abia asteptati sa veniti in tara!
Nina, maine e ziua ta? La multi ani fericiti alaturi de toti ai tai!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sinzi_ana spune:
Lucia, Felicitari!!!!!! Ma bucur tare mult pentru voi!!!! (
Ce imi plac pozele voastre!!! Imi place parul lui Liviu...David vrea sa il tund...dar mie mi se rupe sufletul ca asa greu i-a crescut
Katty, am pus poze aici de la Halloween:
http://good-times.webshots.com/album/567742707kXThmz?start=108
David a fost la gradi ninja, impreuna cu prietenii lui 2, erau tare haiosi, cei 3 ninja, si s-au tinut numai de shotii!!!!
Seara cand am plecat la colind, a vrut sa se imbrace in costum de cosmonaut, asa ca i-am facut placerea...desi nu am gasit ceva pt marimea lui si ii era cam mic!!! haha!!!
Nicoleta, ce vreme frumoasa!!! Matei e tare dulce...are niste ochi frumosi foc!!!
Eu vreau sa il vad pe Stefan pe cal!!! Am descoperit si eu langa noi un loc unde poti sa cumperi un cal, platesti o suma lunara, si ei au grija de el, il "cazeaza"...si tie iti ramane doar sa ...il calaresti...
Sunt in negocieri cu sotu acum...
Cristina22, sunt carti repovestite, si sunt destul de usoare!!! Iar David e antrenat cu filme, avem o colectie de 5-6 filme de Jules Verne pe care le urmareste de cate ori da drumul la TV (lucru destul de rar totusi)
Cristina_C, noi am dat gres anul trecut cu mosu...David ne-a spus ca a recunoscut mainile ca sunt ale lui tati (Radu a fost mosu) si ne iscodea ca de ce Mosu are muschi ca tati??? Anul asta nu stiu cum vom face...Parca mi se pare mic sa nu mai creada in Mos Craciun...
Oricum la cat de materialist e David, va crede in orice, numai jucarii sa ii aduca
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Gabbriela spune:
Felicitari Lu, sarcina usoara si bb super sanatos.. pupam si pe frumuselul de Liviu si ne bucuram ca e asa bine cu sanatatea si cu scoala
Nina La Multi Ani in avans.. multa sanatate si fericire
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
noah, daca voi ati inceput cu urarile de ieri, inseamna ca io-s prima pe ziua de azi:
La multi ani, NINA, fata frumoasa!!
Bucurii, sanatate si numai bine!!http://www.youtube.com/watch?v=k7R1vUpYTXM
Si, fireste, asteptam si noi ceva de baut si niste poze!!
Lucia-felicitari si sarcina usoara!!
Katty-apropo de haine, l-am vazut pe Andreiul tau purtand o jacheta pe care o are si Andreiul meu. E de la Kenvelo. Caut poza si revin
Edit bluza
Cristina-uff, nasol.Si eu am uneori stari de pms si constau in nervi cu caru'!
Nico-are timp sa stea in fundulet, voinicelul!
Sanzi-eu zic ca cel mai bine sa vina mosu' fara sa-l vada nimeni. La spirtul lui de observatie, cam greu sa se dehizeze cineva cunoscut sau chiar necunoscut.
La noi, vine mosu' doar la gradi si in fiecare an e acelasi mos, un actor. Va dati seama, daca ar veni altul, ce de intrebari am avea.
Numai bine!
cristina si Andrei