Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Asa..in sfarsit mi-am pus geanta de spital in ordine
Felic, nici eu nu vreau inducere...marti vorbesc si eu cu el.
Dar serios am asa o spaima de mor de nastere..nu stiu ce Dumnezeu...Oricum va multumesc de incurajari.
Cu marsupiul am zis ..ala care e pe pozitie verticala nu e ok pana la 6 luni.Sincera s afiu eu nici pe pozitie orizontala nu l-am putut folosi...ma omora de spate si eu sunt si micutza.
Iepurila...am sa iti scriu exact firma..ca acum nu mai am cutia...Dar e un brau..pe masuri..nr 1..pana la 7..iti strange burta ,dar nu e dur cum e ala cu arici si ala cu arici e si greu de fixat..cel putin pt mine..E o cutie albastra si parca incepe cu W..firma..
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Eva marsupiul nu e de la 0+? Ca a mea nu are inca 3500... De unde l-ai luat? Mie imi place la nebunie cum sta aici http://good-times.webshots.com/photo/2172578270103150651XHciFg fericita de - Andreea |
Felicic, 300, Irina,
Irina, marsupiul nu e pe luni, se regleaza in fct de kg. Mie mi l-a dat cumnata-mea din Franta cand a venit we trecut. Vezi cine iti poate lua si tie.
Acum astept sa soseasca slingul de la soacra, sunt curioasa sa il pun pe Luca si in sling!
Si eu am centura postnatala cu arici de la Sensiblu; se cheama Sana si e o porcarie. E fff lata si rigida, ajunge pana la sani si cand stau jos zgarie sanii si asa sensibili! Face cute si nu sta pe burta...Nu dati banii pe ea, regret ca nu mi-am luat chilot cu burtiera, ceva fara arici, acum nu mai e nevoie dar asta e o porcarie!Daca ajuta pe careva...
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iepurila spune:
chiar ma ajuta parerile voastre.
Eva sarumana, chiar m-am uitat la una sana iei...
Irina, pup si multumesc. problema e ca nu imi dau seama acu (cand am ditamai burtica) ce marime sa imi iau.
Anissarumana si tie.
Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
aaa.. pentru ca nu stiu cat mai stau pe forum, am sa scot agitatele pentru cele care aveti programari maine. ma gandesc la voi si va doresc nasteri usoare si bebelaci sanatosi
Eu, iepurica 37+
gargaritza85 spune:
Iepurila multa sanatate, sper sa iti treaca raceala cat mai repede legat de centura postnatala eu voi achizitiona ceva de aici http ://www .tonuselast. ro/ , am vazut in farmacie si mi s-au parut foarte ok produsele.
36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
alexa si mami spune:
aici sunt
feli dulce, am vazut ca m-ai strigat. abia acum am terminat de recuperat cu cititul... de aseara tot incerc.
am lipsit din motive de sanatate, intii eu, apoi alexa , o mica viroza tare nasol, mai ales copila:(
am citit o multitudine de sfaturi bune , fetelor sunteti niste comori.
am vazut multe poze cu bbici superbi, abia imi astept si eu rindul la nastere de azi in 3 sapt se implineste virsta la care am nascut-o pe alexa si noi suntem tot aerieni. sper sa ne mobilizam sapt asta cu patutul si carutul si cu cadoul pt alexa.
sa nu mai zic ca nici muraturi nu am pus, dar tot sapt asta:)))
alexa simami
julax spune:
Muuh,uite datele care lipsesc
Ioana,nascuta natural,fara epidurala la 39 saptamani si 1 zi,52 cm
Primele poze cu IoanaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)+@ Alex24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
mamidestefan spune:
Salutare la mamici si burtici,
Multumim inca o data celor care au avut un gind bun pentru noi ...
Suntem din nou acasa in formatie completa: eu, sotul meu, mama mea si copilasii (Stefan si Izabella)..Chiar daca Stefan nu e refacut complet ..macar e linga mine.
M-am mai "adunat" si eu putin ..ca eram cam "varza" ..dupa nopti nedormite..copilasi bolnaviori ..etc..asa ca incerc sa va mai citesc ..si sa mai scriu citeva rinduri ..
As vrea sa ii scriu in special lui DYANIRA.
Imagineaza-ti ca la aceasta odisee scriu in mod activ cel putin jumatate din fete ..adica vreo 50 ..fiecare cu intrebarile ei..cu asteptarile ei ..cu starile ei de spirit..Daca cineva si-ar propune sa le raspunda fiecareia dintre ele ..chiar nu ar mai putea sa faca altceva ..decit sa stea pe forum..ori stii si tu ca din viata noastra mai fac parte si familia..sotul..copii (unde e cazul)..etc.
Pe de alta parte..daca fiecare fata din aceasta odisee ar renunta dintr-un motiv sau altul sa scrie ..ar fi o mare pierdere nu numai pentru fetele active..dar mai ales pentru cele inactive ..si chiar pentru acei ochi ..care citesc acest forum..dar nu indraznesc sa scrie.
Asa ca indiferent de interesul direct al fiecareia din noi ...e bine sa nu uitam ca fara acest topic ..multe din informatii care ne-au parvenit indirect ..ne-ar fi scapat ...si chiar daca nu am gasit raspuns direct la multe intrebari ...am gasit solutii la multe din alte probleme pe care le aveam.
In concluzie..parerea mea e ca ..
faptul ca citim acest topic e un mare cistig pentru fiecare din noi...
faptul ca scriem pe acest topic reprezinta mica contributie pe care o are fiecare din noi ..ca sa exiate acest topic..
faptul ca reusim sa legam si citeva prietenii pe acest forum ..e fericitul rezultat al postarilor mai dese ..si al simpatiei fata de unele din celelalte fete active.
Ca urmare ...nu ar trebui sa fie loc de suparare ...si trebuie sa privesti parte buna a lucrurilor .. in legatura cu acest topic.
Si nu uita ..postarile tale pot sa te ajute pe tine (cind ti-e greu ai un umar pe care sa plingi..cind esti fericita ai cu cine sa imparti fericirea ta) ...dar mai ales ..si cel mai important ...pot sa ajute pe altii. Te pup
Pupici multi si celorlalte mamici si burtici.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gargaritza85 Iepurila multa sanatate, sper sa iti treaca raceala cat mai repede legat de centura postnatala eu voi achizitiona ceva de aici http ://www .tonuselast. ro/ , am vazut in farmacie si mi s-au parut foarte ok produsele. 36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania bebe si pe tati lu' bebe bebelina mea |
Eu, iepurica 37+
tzitziri spune:
_Irina si Julax, am facut modificarile in listuta.
Legat de centura postnatala....am si eu tot cea de la Sana de care vorbea Eva si subcriu intocmai parerii ei....asa ca pot spune doar la capitolul ASA NU.Recomandari nu am.....
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David