Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 6
felicic76 spune:
anis: Felicitari ptr scimbarea semnaturii! Dr.T este plecat intre 9-12 oct luni aflu mai multe sper, nu vreau inducere, vreau sa stiu in grija cui ma lasa daca pleaca si se intampla fix atunci. Eu sper ca bebe sa fie gentlemen si sa mai stea fix o saptamana incepand cu data de azi.
sanziana27:credeam ca ieri este duminica
eva: ce frumusheldoarme ca un ingerash
khristin: si tinem pumnii si pumnishorii!
300: nu te mai enerva ptr astfel de lucruri minore!Injura-i si gata
tzitziri, maryb, preety, angelinna, nausica:
alinaaaaaaaaaa(mami de alexa): pe unde umblati voi si pe plaoia asta?
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
300 asa am sa fac
Feli sa fie asa cum vrei tu
Gagici eu ma duc pana la mama ca imi e dor de sor-mea, ne auzim pe seara, multi
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 6 zile and counting down
300 spune:
Feli nu e vorba ca ma revolt, dar mi s-a facut rau. E ca si cum arfi asrs ceva in casamea si nu am cum sa scot fumul intrucat tpate geamurile dau spre el. Ce-am putut sa fac am facut...
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
gargaritza85 spune:
dyanira nu cred ca este corect ceea ce faci. si eu am postat multe chestii la care nu mi s-au raspuns nici pana acum, dar asta nu inseamna ca are cineva ceva cu mine ci pur si simplu nu s-a stiut raspunde sau nu a fost timp...motive sunt destule. pai pt mine cine mai scoate agitatele daca o sa inceapa sa se supere fiecare pe teme de genul asa si nu o sa mai intre pe forum?
personal intru in fiecare zi pe net si citesc pe forumul asta fiecare post, dar de multe ori nu postez nimic pt ca nu am ce raspunsuri da celor cu mai multa experienta...daca nu stiu despre ce e vorba, daca nu ma pricep...si in situatia mea sunt sigura ca exista si alte persoane la odiseea asta, nu e cazul sa ne suparam una pe alta pt asa ceva nu crezi? si sper sa scapi de aceasta depresie
anis lasa frica, iti fac eu galerie sa te incurajez ca nu nasc inaintea ta sigur felicitari pt noua semnatura!
Muuh ai putea te rog sa-mi spui un pret pt wrap?asta daca nu sunt indiscreta
khristin tu cat mai ai de gand sa stai 2 in 1 ? hai ca am chef sa scot agitatele pt tine
preety ma bucur ca nu ai crocobauri, eu inca astept rezultatul
mary imi pare rau pt noaptea nedormita, sper sa te odihnesti diseara macar. pana atunci distractie placuta!
Feli,ange la voi
36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
_irina_ spune:
Piticutza mea incepe sa isi faca program. Azi noapte am adormit pe la 2 si ne-am trezit apoi abia la 7:30. Azi vad ca e cam adormita, sper sa avem tot asa program, sa facem cumva sa dormim bine noaptea.
Am terminat si cu programul de vizite pe ziua de azi. Maine vine maica'mea.
Eva marsupiul nu e de la 0+? Ca a mea nu are inca 3500...
De unde l-ai luat?
Mie imi place la nebunie cum sta aici http://good-times.webshots.com/photo/2172578270103150651XHciFg
Felicic si a meu era in concediu dar numai de la spital, era in localitate si avea program la el la cabinet. Si mi-a zis ca vine, ca totul e ok, ma mai calmasem un pic, dar toti de la spital cand ma intrebau cine e doctorul meu si le spuneam urma: da e in concediu, cine e in locul lui? Iti dai seama ca imi crestea tensiunea. Pana la urma a venit saracu la 5 dimineata. Oricum nu are rost sa iti faci griji, il superi pe bebe.
fericita de - Andreea
babytza spune:
Hello fetele.
Lasati supararile..... si mamici si burtici ca sa treaca.
Felicit toate burticile care au schmbat semnatura si se apropie de ziua cea mare
Ieri am avut multi musafiri care au venit sa il felicite pe bebe si sa ii aduca muuulte cadouri cu ocazia primei septamani incheiate.
Dimineata pe la 6 cand am schimbat pampersul am observat ca nu mai avem problema buricutului !!!! A cazut !!!!!
Cred ca incepem si noi cu coilicile....din pacate.
Soacra-mea e in delir nu mai poate de dragul lui...
Nushulica am primit si eu ieri un cantar de la chicco si dupa lungi cautari ca in codru , am gasit de unde se regleaza. Este in spate un sistem sa il potrivesti la 0 sa stea liniuta aia rosie la mijloc.
Noi avem deja 2580 g A luat foarte bine soricelul....
Va pooop pe toate si mai intru cand termin cu musafirii.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anis Azi am implinit si noi 38 de sapt.Daca e cum a fost la celelalte fete...mai as avea ori 3 z ori 5 zile Eu nu fac cezariana, cezariana e ca varianta a doua ...asa ca jar mananca T daca nu e...ca ne stim de 4 ani. Eu centura nu am purtat la prima sarcina ca fraiera..si mi s-a retras burta greu.La a doua am purtat din prima zi...si a fost beton...s-a retras f repede.Nu am cumparat de alea speciale ca nu le suportam mai ales alea pe arici...am vreo 2...am gasit un brau care e pe marimi si nu e pe arici e f bun. *** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
ma intereseaza si pe mine subiectul centura. Dr. chiar mi-a zis la ultima intalnire s imi achizitionez una. Am tot intrebat in farmacii si mi s-au prezentat diverse modele. Dar nu stiu ce marime sa imi iau.
da-mi si mie te rog mai multe detalii despre acest brau. sarumana la toate
Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
tot 2 in 1 si tot racita. beau ceaiuturi si limonezi.....iau oscilo si stodal.
am iesit in fiecare zi la aer, sub diverse pretexte, ca eu daca stau la pat (unde oricum nu pot sa stau mai nou) si bolesc mai rau imi fac.
am reusit vineri sa ne sfintim apartamentul si azi sa ne impartasim si sunt tare impacata.
in rest.... bune toate
Nusha puiul tau e minunat. va pup.
Ancaimi pare tare rau ca micuta Carla se chinuie cu nenorocita aia de iritatie. Sper sa treaca cat mai repede. Un pupic dulce pentru fetili frumoase.
Va imbratisez pe toate.
Si nu ma uitati, daca aveti vreo sugestie sau sfat referitor la centura postnatala....
Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
_irina_ spune:
Iepu eu nu apucasem sa imi iau nici o centura, nimic, si eram disperata ca eram in spital si nu puteam sa trimit sotul sa cumpere, nu stiam de unde, nu stiam ce marime, nu stiam nimic. Si a venit o tanti infirmiera care m-a dus la salon si m-a intrebat daca am cumva centura. Am zis ca nu, mi-a adus ea una cu 15RON, am cumparat-o, ce sa fac... eram disperata cu burta. Deci am purtat din primele ore de dupa nastere.
Iti dai seama ca la banii astia e de fapt un elastic mai mare - nu se regleaza nimic, dar a fost super, am purtat-o zi si noapte in primele saptamani, burta s-a retras vazand cu ochii. Acum mai am suncile de la kilogramele in plus, in rest nu cred ca mai e ceva.
Pentru plimbari afara mi-am luat una cu chilot, sa imi tina si poponeatza in sus (nah, sotul m-a intrebat daca imi pun si izmene, dar ce stiu barbatii astia... )
Deci parerea mea - nu conteaza sa fie un sistem tare sofisticat, totul e sa vina bine, sa te simti tu bine si confortabil cu centura si ... sa o porti.
Era sa uit din nou:
10.09.2008_Irina_ DN.10.11.1975
Andreea - Maria 2860gr, 48cm,natural,APGAR 10,38s + 2z
fericita de - Andreea