Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

julax ce falcoasa frumoasa! sa va traiasca! cum a primit-o fratiorul? copiii tai sunt nascuti in aceeasi zi - 24.
am uitat sa zic de bagaj, ioc, dar tot sapt asta, cel tirziu sapt viitoare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

am schimbat si noi semnatura...de maine intram in saptamana 38 nu-mi vine sa cred ca a ramas asa de putin pana imi vad pitica

37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

si eu mi-am luat o centura asemanatoare celei descrisa de anis (nu mai stiu firma, ca am aruncat cutia), un elastic mare, care cu timpul, adica ori se lasa, ori ma subtiez eu prea tare, se mai poate modifica, o dau la cineva sa o traga la masina
lidia, ma bucur tare mult ca sunteti bine si mai ales impreuna e tare greu sa-ti vezi copilu' bolnavior:(
garga, felicitari! mai e f putin. eu dupa 37S o sa intru in fibrilatii, alexa a venit la 37+5

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

si eu mi-am luat o centura asemanatoare celei descrisa de anis (nu mai stiu firma, ca am aruncat cutia), un elastic mare, care cu timpul, adica ori se lasa, ori ma subtiez eu prea tare, se mai poate modifica, o dau la cineva sa o traga la masina
lidia, ma bucur tare mult ca sunteti bine si mai ales impreuna e tare greu sa-ti vezi copilu' bolnavior:(
garga, felicitari! mai e f putin. eu dupa 37S o sa intru in fibrilatii, alexa a venit la 37+5

alexa simami

multi .multi..

Copilasii mei dorm ...Stefan de pe la 1 ...Izabella de pe la 2 ..
iar eu profit ..si "crosetez" pe forum...
parca totusi e prea liniste in casa ..si un pic neobisnuit ca s-au sincronizat amindoi.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

mamidestefan ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca te-ai mai linistit si tu multi
alina sarumana eu ma astept in orice clipa sa se intample dupa ce doctorul mi-a zis ca pana pe 15 e foarte posibil sa nasc...acum na, cum o vrea DD tu cand intri in 37? smecherie ce esti...n-ai pus la semnatura ca sa nu stim cand sa pregatim agitatele, lasa ca stiu eu
julax ce scumpica este iulia, imi place mult poza cand i se face baita..ce fatzuca expresiva are multa sanatate

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

garga, da click pe de la semnatura mea
fetele care ati nascut la polizu, e nevoie sa aduc de acasa sapun, sampon pt bb??? acu' 4 ani, venea asistenta cu un bidon mare (era ceva 2 in 1) si ii facea toaleta zilnica. pt ea nu am avut decit servetele umede, crema si scutece.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

mamidestefan ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca te-ai mai linistit si tu multi

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Multumesc mult ..
Hai ca mai e putin si iti vezi si tu bebelina in brate

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

maidestefan abia astept sa o vad si sa o tin in brate, deja incep sa devin nerabdatoare pe ultima suta de metrii
alina gata am vazut,o tineai bine pitita acolo

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Apropos de centura: si eu mi-am luat una de la Chicco si am folosit-o vreo 2-3 saptamani, asa cand imi aduceam aminte. Dar nu e deloc stralucita, adica nu se poate purta afara din casa. Problema e ca fiind un elastic mare cu arici de fapt, cand pui parte peste parte nu se lipeste fix de sus pana jos. Adica oric ramani cu o cuta mare la mijlocul centurii ori ramai cu o parte de arici care sta pe piele si juleste. Nu stiu daca ma intelegeti cum am explicat, dar sper ..
Cred ca mai buna ar fi ceva de genul chilot cu burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Maryb- tot de acolo am luat si eu lenjeriile, aparatoarea de pat.. sunt foarte multumita.
300 – sper sa se declanseze nasterea normal, sa nu-ti induca, sa-si aleaga singura bebelina ziua nasterii.
Anis- felicitari pt sapt 38. Pupici pt tine
Si noua ni s-a recoltat sange la bb din calcai pt analize in ziua externarii. Asteptam rezultatele.
Eva – vazut poze cu bb Luca - sunteti 2 scumpi. Cum zicea si 300 – nu se vede ca ai fost gravida
Mamidestefan – multa sanatate tuturor si ma bucur ca sunteti impreuna.

Fetelor voua v-a ramas linia nigra? La mine este foarte vizibila in continuare.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput