Timisoara, Impreuna! ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 10
danitin spune:
Buna dimineata, meci de cafea. Azi ma duc, din nou la doctor, asa ca tineti-mi pumnii, va rooooog mult!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
geta_florina spune:
Dana .... am scris in acelasi timp ... tin pumnii, sa treaca repede si cat mai putin dureros ...
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
anda spune:
hai inviorarea ca nu se stie ce antrenamente ne mai rezerva si ziua de azi.
cafea cit incape.
dana tin pumnii.
in rest s-aveti o zi boona.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
geta, ce skumpik ii alex. sa-ti traiasca. ala din poze nu cumva e parcul din chiriac? ca ma napadira amintirile.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Dedicatie pentru voi...una de trezireeeee...
www.trilulilu.ro/Acelashi/f6be1c44f7949f" target="_blank">Buna dimineata
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
www.rostonline.org/blog/claudiu/uploaded_images/toamna-in-flacari-797292.jpg" target="_blank">Buna dimineata!
A venit toamna cea frumoasa cu culorile ei minunate
Si pentru ca e dimineata va dau o www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Cafea.jpg" target="_blank">cafea un www.gnome.org/~federico/news-photos/2004-08-2095-capuccino.jpg" target="_blank">capuccino sau un www.avantaje.ro/images/content/articles/2008/5/3245/ceai1-207789647211b52a29e8c_250_217_.jpg" target="_blank">ceai vedeti voi ce va place ca e destul
A si ca sa fiti satule am terminat de facut si micul dejun
www.timpultau.ro/UserFiles/photo/552896_41341663_12052154.jpg" target="_blank">Pofta buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Laurelu...
saru-mana...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
anda, ba da, e parcul de pe kiriac, ai stat si tu in zona?
noi anul asta in iunie ne-am mutat in vladeasa. si eu am multe amintiri legate de zona kiriac ...
a, intre timp s-a renovat parcul, l-am vazut si eu recent
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
gonghy spune:
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
'neatza...bey, io nush ce se intampla zilele astea...pe bune, e zona crepusculara deja
dimineata am primit vestea ca o cunostinta apropiata a murit azi noapte, a fost bolnava intr-adevar insa nu ne asteptam nici care la asa ceva.
ziceam ca am rezolvat ca-i dadusem link Andei sa gaseasca undeva model de testament.
Laura, cred ca o sa postez cu litere de 6...si rosii pe deasupra! poate asa ne zici cum e RMN-ul ala odata!
ma duc sa beau a 3-a cafea pe ziua de azi. sa aveti o zi mai buna decat a mea.
pentru Emma
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara