Timisoara, Impreuna! ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
mai intai semnez una bucata toanta si zic : La multi ani , Arpi!!! sa fii sanatos si sa aduci bucurii babalicilor tai Mihi,
Silvana, ba ma imbarc, ce crezi tu ?!?!
pai de murit de foame nu se moare, asta-i clar. da' zic ca per amsamblu e albastra situatia peste tot in lume. si faza e ca America va avea puterea sa se ridice, cu restul lumii o sa fie mai greu!
Silvana, pregateste barca, ne suim in ea si venim la tine
n-am stare de cand am venit acasa, ma invart ca si *oiu in caldare...am sters un geam de care nu m-am atins de un secol si alte chestii unusuall.
in alta oridine de idei maine am o zi cu schepsis si vineri, asa ca va rog io mult de tot sa-mi tineti pumnii ca la cum merg trebile...
pentru Emma
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Doamne Maria cate mai poti duce oare,nu imi vine sa cred cate lucruri negative se intampla in viata ta (nu ca a mea ar fi mai buna),imi pare foarte rau prin ce treci,imbarca-te si vino la mine ca-s mai aproape .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
iubita, daca mai scriam de vreo luna incoace ce 'palmi' mi-am mai luat ma banau oamenii astia pe DCeu pentru provocare de tzunami, adica valuri prea multe asa ca am ales sa le duc singura, sau ma rog cu jumatatea mea! toc'ma de aia rogu-va mult, tineti pumnii zilele astea!
saru-mana de sustinere, aici si pe pemeu, prinde tare bine!
primesc idei de ardere energie, pana la ora asta - pus actele in ordine, aspirat, sters plita de vreo 3 ori...cred ca ma duc sa bat nucile, si asa-s o tona.
pentru Emma
anda spune:
oamenilor...am si io o intrebare...poate nimeresc poarta asa ca orbu...
n-aveti cumva si din intamplare un model de testament?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
gonghy spune:
Sara buna fetelor!
In primul rand sa urez un La multi ani Arpi!
Sa cresti mare,frumos si sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!
Pt Arpi
In al doilea rand va multumesc ca va mai ganditi din cand in cand si la mine ,ca nu m-ati uitat chiar daca intru eu mai rarutz din cauza de lipsa de timp.
Dar o sa ma obisnuiesc eu...o sa-mi intru in ritm mai greutz da o sa-mi intru....si o sa va mai scriu.
Ieri a luat-o mami pe Maya la ei acasa si am ramas solo cu hasbantul si azi mi-a adus-o mami acasa....asa dor mi-a fost de ea..a facut numai prostioare pe la mama ca doar astia ii dau nas si ea se urca la ei in cap
Azi cica o venit si sor'mea la ai mei cu Alexia si sor'mea so pus sa o vopseasca pe mama intre timp bubulina mea face kk pe ea si spune la toti ca e kkta sa o schimbe dar pana sa termine mami si sor'mea de vopsaraie Maya vine la ele cu curu gol,plina de kkatzi pe ea,pe maini plus ca o pictat-o si pe Alexia Ma suna mama sa-mi spuna razand cu gura pana la urechi iar io cand am auzit am ramas ca la dentist ce poate sa faca fii'mea
Na asa ca astea avura aventura astazi nu gluma.
Eu pe acasa astazi numa ce terminai o oala de varza dulce cu carnitza de porc....maine bag si o ciorbitza pentru Maya si pt mine ca de la varza prea multa crapa fierea'n mine,dupa masa la munca si iaca e gata ziulica.
Fetelor eu cu criza asta financiara si cu blocajul asta imobiliar cred ca nu o sa mai am niciodata casa mea si eu si Clau suntem asa de necajiti nu putem vinde casa soacra'mii,nu putem sa ne cumparam nika ca nu avem atatia bani cat e un apartament...vai de steaua noastra.Chiar astazi vorbeam cu o colega care e in aceeasi situatie ca si a mea si era si ea tare suparata...ne purtam crucea cum o vrea DD
Simonelu' capu' sus si fi tare www.radiomedia.md/main/avatars/i1701527134.jpg" target="_blank">un pupic pt tine ce-i al tau e pus deoparte.
No si ca sa mai destind putin atmosfera ca prea am intristat-o acum va dau ceva de www.trattoriadivenezia.ro/images/pizza_mare.jpg" target="_blank">mancare www.foodmag.com.au/Uploads/PressReleases/food/Images-20080429/orange.jpg" target="_blank">un suculet naturel' o felie de tort sau de www.bushfoodrecipes.com.au/images/TIRAMISU.jpg" target="_blank">tiramisu .......aaaaaa si poate ca cineva vrea un pahar de vin.
Si dupa toate astea nu pot decat sa va spun:
www.brittanycollection.com/images/ritz-banana-split.jpg" target="_blank">POFTA BUNA!
No fetlii acestea fiind zise eu va tzuc si ma retrag sa dau papa la fata apoi sa ne bagam la somn.
www.topglittergraphics.com/img_portuguese/boa_noite/015.gif" target="_blank">Noapte buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
pentru ca nu esti pe langa mess unde te-am strigat, bag aici
edit: gata, rezolvat!
Laura, cum e RMN-ul?!
pentru Emma
Mariaa spune:
...ok, la somn cu voi
pentru Emma
Doris-Alina spune:
Neatza...
Va servesc cafeaua...tare...si neagra...
Azi o duce Radu, la gradi pe Ines...cositzele le-am impletit smechereste de aseara, asa ca am dormit linistita...pana la 7...
O zi excelenta!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Mutumim da cafa Doris, Laurel ma bucur ca ai mai intrat sa ne pove cate ceva si ne-ai si saturat ,imi pare rau ptr problemele voastre,sper sa se rezolve toate la toate,Mariaa la tine ce s-a rezolvat deja!
Eu merg la curs azi ne auzim dupa masa.
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
geta_florina spune:
Neatza si de la mine ...
Doris multam de cafeaua neagra si tare ...
Mariaa draga imi pare rau ca ai atatea necazuri, dar sunt convinsa ca le razbesti tu pe toate cu ajutorul lui DD. eu nu stiu in ce domeniu lucrezi ... si da, intr-adevar criza asta economica e nasoala, si pe mine ma ingrijoreaza, nu stiu unde se va ajunge. si noi avem rata la banca pt apartament - in euro, deci nasol
dar, sanatosi sa fim, ca trec ele toate tin pumnii zilele astea sa rezolvi cu bine tot ce ai de rezolvat.
Claudia ti-am vazut pozele din Tunisia, foarte faine ... si chiar asa puteau camilele alea? ca de aratat aratau bine ...
ti-am vazut si pozele de la cununia religioasa, ce bine ati aratat amandoi, ai avut o rochie superba. mie mi se pare ca va potriviti f bine . sa aveti o casnicie frumoasa!
Laura imi pare rau ca si voi va chinuiti pt un apartament, stiu si eu cum e sa nu ai casa ta. dar lasa ca o sa vina si vremuri mai bune cat despre aventura Mayei ...
n-ai scris nimic despre rezultatul rmn-ului, banui ca a iesit bine ...
restul fetelor, salutari la toate si sa aveti o zi faina
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77