Timisoara, Impreuna! ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, hai ca-ti raspund eu...

Laurelu a primit rezultatul la rmn...da nu intelege ce scrie pe el...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Laurelu', baga aici, poate iesim din ceata, scrie-l si-l 'ghicim' noi, il dibuim noi

pentru Emma

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Nu inteleg fetelor ce termeni sunt acolo dar merg vineri dimineata la Judetean la neuroloaga sa ma lumineze.
Si o sa va spun rezultatul si tratamentul.

Merg ca am treaba,o zi frumoasa.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Dani si Mariuca ..pumnii stransi.... si multi pupici pt calmare

Simo ce sti sa faci ca sa dau sfoara-n tzara...

Arpi ieri:
pfuuuuuuu

va pupacesc pe toate

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bey, am una dintre cele mai tampite zile ale mele ... nimic foarte grav, dar adunate, imi vine sa plec in lume. Programarea de la doctor care ma macina (multumesc tuturor de pumni stransi), m-am certat cu Calin, vecinii isi insta;eaza centrala si burghiaza de zor, maica-mea a reusit sa ma scoata din sarite. Bey, deci sunt

[
q]

S-a priceput, da?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu am un big hug si un big sweet kis pentru fiecare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dana, tin pumnii!

pentru Emma

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Bey, am una dintre cele mai tampite zile ale mele ...

Danoooo, asa sa le faci la toti si trece...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare la ceas de seara...

Nici eu nu am avut parte de o zi normala azi... am tunat si-am fulgerat... am injurat in gand... am tras aer in piept, repetandu-mi in gand, apoi cu voce tare:

Zambeste...maine va fi mai rau...

Bea cineva un ceai de tei cu miere? cu mine?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Io io Doris numa sa pui mai multa miere.........sa fie mai dulce

Mergi la inceput