Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Buna dimineata!
si poftiti la
Raportez noapte naspa- Ilinca a avut spectacol de la 2 la 4( fara motiv!- i-o fi dat popa piscotul muiat in vin?), iar Seb s-a trezit la 12, la 4 jumate si la 7 apoi sa rada cate un biberon de lapte!
Lapte pe care i l-am schimbat taman asara- i-am luat Novalac AR ca Humana Ar m-a chelit de bani, si nu e nici o diferenta intre ele!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
tuchita spune:
Hai ca Sebaceul s-a culcat, Ilinca plimba doi catei de plastic( mici, mici dupa care plangea ast'noapte ca ii pierduse in pat- si eu chioara de somn si fara ochelari nu-i gaseam), mi-a mai trecut capul dupa ce-am bagat o cafea uriasa!
Am dat in urma peste un mesaj de la oprescuflore, care scrie asa intr-o viteza si fara puncte ca parca o si vad cum fuge dupa cele doua fete cucuiete! Care sunt f dulci, ca le-am admirat in poze!
Valentina, de ce ai fost cu Matei la oftalmolog?
Doamne, eu tare denaturata mai sunt ca inca nu mi-am dus copilul la doftor sa-mi zica de ce n-are lacrimi!
Ancka, eu nu cred ca e in regula daca secretia de la ochi e mai galbena! Adik daca are canalul nazolacrimal infundat, e fireasca secretia, dar daca ea e purulenta sa nu fie semn de suprainfectie!
Simo, Sam nu a mai facut febra? I-ai dat antibiotic pana la urma?
Stela, ce face Tea cu laptele praf? Nu cred ca are ceva cu laptele, ci cu tine..ca nu-ntelege de ce bibe de la tine cand tu ai tzitzi! asa ca implica-l pe domnu' inginer la biberonat!
CCris, iti faci de cap cand randunoiul nu-i acasa, ah?
Bitza, fii atenta ca am descoperit ca cea mai buna paine la masina e cea de la reteta paine superrapida!
Si se face s mai repede, ca de-aia e superrapida! Evient ca sesi mananca mai repede!
Mimo, Ariel, muzica ceva sa va trezesc??
Hai sa va mai zic 2 vorbe si de Seb...mai devreme s-a catarat pe manerele de la sertarele din bucatarie! Si tipa nemultumit ca mai avea inca unulde ajuns! Se catara peste tot, se agata de orice ca sa se ridice....e ingrozitor! Si cand prinde usa la baie deschisa zici ca are motoras in fund, cu asa viteza se indreapta spre capacul de la sifonul din podea....
Nu ma vad bine intr-o luna! Ilinca a fost un bibelou de portelan fata de ce face el!
Gata,am scris destul, ma duc la bucatarie, ca tre' sa fac iar mancare, ca am o familie de termite!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
underqueen spune:
neatza! incredibil ce progrese a facut fii-miu in 3 zile! cand e nervos sau mofturos ma striga : "mama!" da numai cand vrea alataieri dimineatza unde il puneam in premergator acolo il gaseam...acum e jale! toata camera e a lui! plimbaret nevoie mare!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
claudia99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore uite ca am intrat si noi pe crenguta caci astazi e zi mare avem 7 lunici si 8kg,suntem sanatoase dar destul de mofturoase la mancarica ca deh asta ne este soiul si surioara este la fel si de altfel si parintii ,pt mine e destul de greu cu ele acum ca nu intelege niciuna mare lucru,bianca face numai prostii,trece ziua imediat si in fiecare zi este la fel,au ele grija sa ma solicite la maxim sa numai am timp nici sa respir este f greu dar f placut in acelasi timp ,acum ca si madalina a mai crescut au inceput sa se joace impreuna,deja e mai bine,nu stiu cum va fii cand va merge in picioruse si mada si vor fugi una intr-o parte si cealalta in alta parte ,probabil le voi prinde cu un elastic Vroiam sa va intreb daca a reusit vre-o mamica sa primeasca de la angajator acea prima(un salariu mediu pe unitate) care se acorda la nasterea fiecarui copil? am citit printre randuri si am vazut ca sunt numai puiuti draguti,am vazut ca mufy a inceput sa doarma singurel,ca rebe a fost racita saracutza,l-am vazut pe spinach boy cum a inverzit,pe sebi ,teo si pe toti puiucii mici de pe toata crenguta,am vazut ca sa intors bubu gospodina . Sper sa mai pot scrie dar pana citesc un pic ce ati mai facut ba se trez una ba cealalta si tre sa o adorm la laoc sa nu se trez si cealalta,ba tre sa ii calc ,spal,gatesc uite ca acum deja se frichine mada si aa dormit acum o ora dar nah daca daca nu sunt cu ea....... dau send poate o mai adorm http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12 Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
eu am primit , a trebuit doar sa fac o cerere si pana am iesit din maternitate i-am primit
mamica de Bogdan Alexandru 7 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
lyvy spune:
Buna dimineata!!!!!
Mi-e dor de voi!!!!!!!!!!
Si afara ploua, ploua!!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihutza11 spune:
helau!
am aparut dupa o baitza relaxanta, o defrisare rapida si o pedi.. parca e mai bine asa..
hai ca azi a fost mai bine..m-am trezit hotarata sa imi pun lentilele LOZ si a functionat..
vad ca v-ati dat pe rockereala pe aici.. eu nu prea le-am avut cu asta.. ma atrageau alte genuri in tinereti.. mai un Depeche Mode, mai apoi un Prodigy(daca e sa zic de un gen care l-am imbratisat in tinerete ar fi rave-ul).. iar George al meu a fost si el rocker, de fapt inca mai e, dar asa mai "adormit"..
m-am destins si cu amintirile voastre .. eu prima data am calcat in dicoteca cu matusa mea la 15 ani si apoi abia in clasa a XIa am inceput mai serios treaba.. si am gustat tzigara in a XIIa sa ma integrez in anturaj si pe urma de "figuri" de discoteca, dar nu m-a impresionat treaba asta, asa ca m-am lasat pagubasa...
frumoase melodiile.. dar Mimo m-ai cam lovit cu dedicatia aia..
Doamne am murit de ras! e mortal Adrianu-martzianu'!!!
mai cred ca s-au vorbit astia ai nostri ca Andra pt prima data s-a facut si ea tot o cereala si prin par si peste tot.. numai ca eu nu am pozat!
Roxana sper sa iasa bine analizele!
Bubu ciao ragazza! bienvenutti!
Flore bine ai revenit pe crenguta!
mamaa Kya bine ca nu s-a inecat!
Simo va tin si voua pumnii sa fie bine cu Sam!
Tuchi si Andra a inceput sa se agate de tot ce prinde ca sa se ridice in picioare, dar mai ales de picioarele de la scaun, dar ii mai scapa si mai da cu capul-bine ca nu tare(ca azi asa mi-a facut)..ei si daca nu sunt prin preajma nu urla, dar daca sunt pe acolo incepe sa urle repede, ca deh tre' sa o iau in brate.. numai smecherie are in cap..
Maria bv de progrese!
aa.. si inca ceva ce face de ieri.. scoate limbuta si nu stiu cum si-o plescaie de parca ar suzeta-o..tre' sa filmez ca sa vedeti, dar e haioasa rau..
hai ca ma duc sa ma uit si eu la pozele lui Bubu!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
KYA, cum ai facut branzica de vaci, si io vreau sa fac azi prima data???
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Tuchita,helou darling!!!
Pup tareSebastianul!
Pozele mele
Povestea nasterii
mihutza11 spune:
Bubule, tare frumos! si eu vreau sa vad Italia.. si Parisul mi-a fost promis, dar uite ca am ajuns in USA..
Lyvy, bine ai revenit!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
Deci, cum fac branzica de vaci????Si cu ce o asociez???
Pozele mele
Povestea nasterii