Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
bitza037 spune:
Bubu si eu am vazut cateva poze.....nu am avut timp pentru toate...suuuuperrrrr,iar inghetata de pepene galben cu cafea(cu toate ca nu-mi place pepnele galben)
VAlentina...nici noi nu avem dinti...asa ca stai linistita...ca vin si la noi dintisorii
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Bey,ce voie buna a fost pe aici azi..exact in momentele cand eu imi bagam picioarele in tot ca am ars oala si sita la abur si erau cadou de la socrela si am afumat si casa si a mai fost prezenta la show si soacra si a ramas Tea si fara piure de legume si uite asa...Si a frecat socrela la ele cu cilit bang pana s-au curatat..dar nu mai sunt la fel.Bine doar ca nu eram pe forum in momentele alea,ca ma faceam de ras..
mimo,ce-o face Teo?poti sa dormi la noapte?Cu bentita si ciorap sigur nu e...
Roxana,sper sa se faca bine Amira.ici voua
Bubu,bine ai revenit...Sa va fie de bine!Am vazut super pozici..mamaa dar ce frumuseti..salul verde m-a lasat pe spate..am ramas privind...hm..vleau si eu..Iauite aici:tantararan..CE NOTA DAI?
kya,saraca de tine...m-am speriat cand am citit ce ai patit,dar m-am si amuzat citind descrierea naratiunii.sa treaca.Si de randunoi nu mai zic nik...numai pe dos le face si al meu.Of,bine ca ai gasit la timp ventuza..Doamne fere.
Am vazut si eu un spanacist de Adriuta, haios rau si m-am spart de ras...zici ca a bagat fatza in castron.
Maine cica facem o vizita pe la Campulung..NB
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ancka spune:
Mimo, i-a curs toata ziua ochiul, cateodata lichid curat ca lacrima, cateodata galben. Sper sa nu fie puroi. A mai avut el asa pe la o luna sau mai devreme, dar i-a trecut repede, o zi doua. Ne-a zis atunci dr ca i se desfunda canalul lacrimal. Acum nu stiu ce e…sper ca nimic grav.
Liana imi pare rau sa aud ca Teo inca e bolnavioara. sa treaca mai repede
Noapte buna!
bitza037 spune:
Luny,Kya,Ramo Cata merci de raspuns.Azi am pus si ardei gras si se pare ca ii place noua combinatie.
si mai am o intrebare:daca pana ieri cand ii dadeam piureu din morcov,dovlecel si putina albitura manca cam 12 lingurite, azi cu noua leguma cate trebuia sa-i fi dat???....mi-a fost frica sa-i dau tot atatea si i-am dat mai putine...este bine asa???
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
Bitza nu e rocket science asta cu papica bebilor. 12, 13, 15 lingurite nu-i bai. Dai cat vrea ea sa manance. Nu cred ca daca ai introdus o leguma noua trebuie sa-i dai mai putin. Adica daca nu o tolereaza bine, are probleme si de la 1 gram de leguma. Dar sigur nu o sa fie cazul.
Eu amestec toate legumele (dovlecel, rosie, morcov, telina si patrunjel) cu cantitatile la ochi, si ii dau 100 de grame in fiecare zi. Stiu gramajul pentru ca i le pun in borcanase gradate la congelator.
Cum o lingurita are 5 grame (cea normala nu de bebe), 12 inseamna ca au cam 60 grame. Eu zic ca poti sa-i dai linistita mai mult de atat.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Eu nu am somn,dar la cat cola si cafele am baut,nu-i de mirare!
Sam-Barosanelul tot agitat e,tot plangaci,tot nu mananca-mai ales lapte!a papat pireuas de legume si supica plus un iaurt !tot e ceva! a slabit tare mult,se vede ca e sleit!astept cu sufletul la gura ziua de luni sa vedem care-i rezultatul analizei!
Oana,ce frumoase poze!si vreau si eu sal!cred ca daca luai cateva saluri,era bataie aici pe ele,le vindeai la licitatie!
Adriuta,m-am bucurat nespus sa vad ca ai mai aparut pe crenguta !iar despre Adrian ce sa mai zic?e haios si frumusel!
Mihutza,off ,e tare greu cand nu ai pe nimeni care sa te ajute,care sa-ti ia bebele din brate cand simti ca nu mai poti!iti doresc multa putere
Cuscra,e,iar va plimbati???mai,mai-drum bun sa aveti
Eu iti dau 10 cu felicitari si sa scrii reteta tortului ca arata tare apetisant!
Ma iau de mana cu Clau,ca nici eu nu am fost rokerita...
Kya,ce patanie cu ventuza...bine ca ai observat la timp!eu am patit cu David cand avea vreo 2 ani un incident cu o bomboana care i-a ramas in gat,nu va zic ce tragedie!m-am pierdut si daca nu era sotu,ar fi fost vai si amar
Simo-Mimo,tare vorbareata ai devenit!imediat faci 2000 de mesaje
Ariel,multa sanatate la Teo!
Irina,eu nu contabilizez cate lingurite ii dau.cate vrea..ca nu ii dau fortat!de obicei,nu papa el chiat tot cat ii fac,dar cm am mai zis cand vad ca refuza ,nu ii mai dau-pap eu
Anka,Liana,Roxana-multa sanatate si puitilor vostrii!
Tuchi,spor maine,adica azi la invatat!hai,ca mai e putin si scapi!
no,ca m-a luat somnu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
u randunici, in sfarsit am recuperat tot!
Va minunati oare de ce buhuhuiesc pe-aici?! Pai, a plecat randunoiul din tara pentru 10 zile si am ramas singurele . Am reusit sa culc fata pe la ora 23 si, de atunci citesc intr-una din urma...
randunicile virusate si le apreciez generozitatea, fiindca m-am pomenit si eu cu gatul in piuneze si cu o stare de cacao. I-am scos si fetei azi multi scarbosi cu BB, dar e oricum mai bine ca zilele trecute, nu tuseste, nu are febra. Pediatra n-a venit din cauza de criza de lombosciatica, iar eu de-abia o asteptam sa vada fata.
Fiindca am vazut c-ati dezbatut ce papa bebicii vostri, va spun si eu programelul nostru de masa:
Ora 10.30-11.00 - piureut de fructe (in special pere fiindca-i plac mult si face si kk de la ele, dar si piersici si mere), apoi san.
Ora 14.00-14.30 - piureut de legume (deocamdata pun la fiert ceapa, morcov, telina, pastarnac, cartof si dovlecel si pasez morcov, cartof si dovlecel, dar predomina morcovul) cu carnita de pui deocamdata, apoi san;
Ora 16.30-17.00 - san;
Ora 20.00-20.30 - cereale de la Milupa cu mar si morcov si apoi san;
La culcare si intre mese sau noaptea - san.
I-am mai dat si baby drink, dar nu se omoara dupa el, mai mult pentru purgatie.
Cam asa papam noi, fructele si legumele le mananca bine doar daca e foame tare, altfel nu e prea entuziasmata, in schimb sanul il accepta indiferent de ora.
Cu diversificarea, ca si Stelutza, ma ghidez dupa Caprari. Galbenus de ou nu i-am dat inca, mai astept o saptamana si apoi ii dau 4 zile pe sapt. carnita si 3 zile ou, daca-i place. Nu i-am dat inca nici branzica sau iaurtel, mai stau.
Cat despre dintisori, si noi suntem in urma, nu se vede nimicutza, dar baleste la greu si-si papa manutele de zor.
Si la rostogoliri, stat in 4 labe etc. e puturoasa, deocamdata doar se suceste de pe o parte pe alta si se arcuieste in extensie. Nu-i place sa stea singura, am mai pus-o in tarc din cand in cand, doar-doar si-o da drumul la miscari, sta in poponet si singurica pentru cateva sec. si, cam atat.
Dau send ca m-am lungit si revin.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
S-a trezit puiutza si a inceput sa maraie, dupa ce a vorbit nitel singurica. Sa vedem daca incepe sa planga.
Deocamdata mai scriu un pic...
Kya si Andreea mai regurgiteaza cate putin dupa masa, dar nu-mi fac griji. Nasoala faza cu ventuza, bine ca nu s-a intamplat nimic. Si iarasi nasol si cu cazatura, ai grija sa nu te lovesti la cap. Mai, ce Sanzi papacioasa ai!
Desi nu mi se pare ca papa prea mult, Andreea cantareste 8,920 kg. Are cu cine semana
Dau send ca incepe sa planga...
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
I-am dat tzitzi si am pus-o la ea in patut sa vad daca adoarme singurica, s-a mai intamplat...
Ariel, ma bucur s-aud ca puiul tau e mai bine si tu la fel si ai avut chef de depanat amintiri
Adriutza, tare faza cu spanacul, cum a reusit sa ajunga asa? EU pana sa vad pozele cu oceanul, le-am vazut pe-astea si m-am amuzat tare, tare . Da' ai nervi de otel inseamna.
Mihutza, multumesc, dar nu renovam, incercam sa terminam de amenajat, asa o tinem de 4 ani, cu tzaraita , deh, daca nu-s bani destui. Cred ca pan-om termina, incepem, vorba ta, cu renovatul
Mimo, Blankar, Bubu, felicitari pentru dintisori! Abia astept sa-i vad si eu la a mea.
Bubu, bine ai revenit cu bateriile incarcate din vacanta. Foarte frumos ai petrecut tu acolo, vreau si eu. Am si eu 2 mari dorinte: Parisul si Venetia. Sa fim sanatosi si poate om ajunge si noi.
Roxa, imi pare rau s-aud ca si voi aveti probleme
Luny, Ariel, da' de ce nu dati carnitza la bebici, le face rau?!
Luny, avem scaunele de masa la fel .
Am vazut c-ati vrobit despre ochisorii bebeilor, si eu sunt putin ingrijorata ca Andreea inca mai are strabism cand se uita de aproape la un obiect si nu stiu daca e prea devreme sa merg cu ea la un oftalmolog.
Mey, s-a facut liniste, ma duc sa vad ce face fata mea...
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
A adormit, ceea ce voi face si eu ca-s orele inaintate. Ne vedem maine, daca nu poci in timpul zilei, ca m-apuc de oaresce curatenie (cat e randunoiul plecat intorc casa cu in sus., atunci seara.
Ma duc la , noapte buna!
POZELE MELE