Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
tuchita spune:
hello, cuscra!
ce face nora mea frumoasa?
branza de "veci"- 250ml lapte vaca +2tb calciu lactic puse la incalzit pana se alege zerul, strecurat si gata branza!
eu si cred ca cam toate fetele o dam cu fructele!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Simo27 spune:
Tuchi,Sam nu mai are febra,de vineri-dupa ce i-am luat pipi,e pe antibiotic:augmentin,dar tot plangacios e!cred ca are ceva care il doare tare..om vedea ce si cum!
A,si am uitat sa-i multumesc lui Florii pt cele scrise..m-ai facut sa rosesc!
Criss-bine ai revenit
Mihutza,ma bucur ca esti mai bine!
La noi ploua,e intunecat rau de tot,naspa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
bubu bine ai venit!! supeeer pozele, am la TOT!!! mancare, condimente, locuri frumoase, gondola, etc!!
criss eu nu-i dau carnita cinca o saptamana..nu ma grabesc cu nim ic, consider ca e prea devreme ptr carne si eu urmez o ordine in introducerea alimentelor..scopul este ca cunoasca gusturi diferite si sa le accepte usor pe toate..eu am inceput cu legume, acum fructe, apoi carne, apoi galbenus, iaurt, branzica.. nu intrduc nimic nou mai repede de 3-4 zile..
tuchi invatacuspor, invatacuspor, invatacuspor!!
flori, lyvy
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
hello!
ce pot sa-i dau Amirei pt mucisori? in afara de apa de mare saupanadol, nurofen? exista picaturi care se pot da la bebei? va multumesc
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
cami33 spune:
Roxana, ii poti pune Vibrocil, cate o pic in fiecare nara de 2-3 ori pe zi.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
underqueen spune:
si la noi ploua...si e urat...
ieri i-am dat prima oara branzica de vaci amestecata cu o nectarina si 2 prune...a papat tot...sa vedem azi, ca-i pun mai multa branzica
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyvy KYA, cum ai facut branzica de vaci, si io vreau sa fac azi prima data??? Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) Pozele mele Povestea nasterii |
Am pus lapte la fiert, si cand a dat in clocot, am pus niste picaturi de lamaie. L-am luat de pe foc, l-am asteptat sa se separe, si am cules branzica cu lingura din zer.
Mai poti sa-l faci cu pastile de calciu lactic. 1 pastila la 100 ml de lapte de vaca. Tot asa, fierbi laptele, si cand da in clocot, pui pastilele pisate. Se separa si gata.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Stie sa ma ajute cineva cu ciorba de pleurotus? Nu o mai gasesc in urma.
Please!
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lyvy spune:
Tuchita, Iris e bine merci, face numai ce vrea ea, a devenit deja o rasfatata, face ce vrea cu noi!!!
Canta silabe, nene, nana , ma , pa, ta, da sa se ridice, sta foarte bine in fundulet.
Merci de reteta, dar eu vreau sa o fac cu lamaie, cam cata sa pun sa se branzeasca???
Acuma vreau sa pun niste poze mai noute din septembrie si oct.
Ma duc sa ma apuc de poze!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Kya, merci de reteta , ma apuc!
Roxana, pentru mucisori merg la bebei naturalele: picaturi de Pinosol, Nazomer. Sau incearca cu Karvol, pentru desfundat.
La farmacie sunt tot felul de solutii nazale naturale, care merg la bebei!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii