Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

roli ,nu iti fa probleme ,am trecut noaptea

angi
, am vazut pozele. ce bine se tine pupicu in picioruse. a incercat si matei sa se ridice in picioare tinandu-se de canapea si a cazut.

intrebare intrebatoare : e normal ca dintisorii sa fie zimtati?mie nu imi suna bine nici cand scriu,dar asa e al lui matei ,e zimtat ,nu e drept

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

da, zimtati. eu si acum am incisivii de sus putin zimtati

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Angi - e tare frumusel Pupicu, asa de tare imi place pufuletul lui blondutzImi place tare pozica in care aveti fetele lipite, baiatul lui mami, ce sa mai

Irlandeza - cum e Patti?Sper ca sunteti mai bine!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

tot pt tine, fii tare colega mea de suferinta caci su eu indur nesomhul datorat trezirilor de enspe mii de ori . eu am o metoda de relaxare aprobata de doc de cap. ma duc in alat camera si tip sau dau cu ceva( a se citi o perna) de perete.

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Angi - vazut pozele cu Pupicu cel frumos cu pufuletz blondut Imi place tare poza cu voi obraz in obraz - baiatul lui mami , ce sa mai...

Irlandeza - cum e Patti? Sper ca e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Buna seara!

By the way - stiti cumva daca se poate lua Magne B6 cand alaptezi?cred ca da, sau ma insel?Poate mi-ar prinde bine o cura , sa nu mai fiu asa nervoasa (a se citi crizata) sa nu mai tip la copilele astea nevinovate...uff asa de tare ma mustra constiinta apoi si imi spun ca sunt o mama rea si ca ar trebui sa ma invete cineva sa imi cresc copilele cum trebuie, ca eu o dau din bara in bara cu comportamentul...si ce-i mai grav...copilul copiaza ceea ce vede si aude...sunt deprimata...e clar!

Nati, eu am luat magneB6 vreo 2 saptamani, devenisem destul de zen, pana ce mi-a zis mama ca avea si ea un prospect in casa, unde scria ca nu sunt compatibile cu alaptarea. Pe prospectul meu nu scria asa ceva, dar le-am oprit totusi. Dar cred ca o sa mai iau cand o sa simt ca devin si eu prea crizata, eu nu tip la Sofia, ci la sotul meu. Cateodata ma urasc pentru cum ma port cu el. Dar cateodata il urasc si pe el pentru diverse pe care le face - nu grave, dar enervante :-)

Elle, au mai zis fetele, mariaj ideal nu exista, barbatii sunt copii mari ...trebuie dati pe brazda...Metoda ideala e cea care merge in cazul vostru. Sper sa o gasesti repede si sa nu mai fii supi, nu uita ca totusi este acelasi om de care te-ai indragostit acum ceva timp, iar Eva are de la voi amandoi si calitati, si defecte, pe care la ea le vei iubi, la el nu :-) Si eu am des senzatia ca eu si sotul venim de pe planete diferite...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Naty, poti lua linistita Magne B6 in timp ce alaptezi, iti spune una care acum cateva luni il recomanda de parca era cine stie ce drog miraculos. Dar chiar e nevoie sa facem cate o cura fiindca altfel stresul si oboseala acumulata isi spun cuvantul.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

da,da e super ok magne b6 . droguri pt mamici care alapteaza

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Si multumim pentru aprecierile la adresa Sofiei! Pe masura ce creste, mi se pare ca o iubesc din ce in ce mai mult :-))) Asta inseamna ca atunci cand era mica o iubeam mai putin, nu? . Rusine sa-mi fie.

Am vazut si eu azi poze de Patrick, Pupi si Bitzi. Fiecare perfect si minunat in felul lui, ca toti clopoteii nostri.

Noi mai avem de asteptat cu mersul, v-am zis eu ca fata mea se dezvolta motric pe ritmuri de Capraru :-)))) Cand o tin de subrat calca cu talpitele imprastiate, vrea sa ajunga undeva dar nici ea nu stie unde, un picior e mai harnic unul mai lenes...ce mai, nu e de ea mersul inca :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Mai eu cred ca ma risc totusi la o cura...ca azi am tipat la fete...infiorator, si nu e prima data...ma urasc cand vad cum ma comport cu ele...dar nu mai pot...si al meu sotz, colac peste pupaza imi spune ca nu vine sa ne ia de la Oradea, ca nu se mai trambaleaza 150 km dus, 150 intors, ca mi-e ok sa vin si cu trenul...dupa parerea lui e chiar usor...i-am zis ca ii fac intr-o zi o demonstratie si il urc in tren cu ambele , dar sa stea linistit ca-l astept in gara, la care DL Sot imi raspunde - Las' gaza ca te descurci, stiu eu, doar esti o mamica puternicaDoamne ce m-a mai enervat si el...i-am zis doar ca vb maine...

Ereena - cand eram doar cu Ana mergea chestia asta cu mersul in camera cealalta , descarcat si revenit...acum...se tin ca scaietii de mine, cum dispar cum se crizeaza, nu mai am nici o secunda pentru mine, dorm pe rand, sunt in priza non stop...cu exceptia serilor cand mai citesc ce mai ziceti voi ....

Mergi la inceput

hai sa va mai relaxez putin, la o cafea maine dimineata

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7.
Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele.
Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!.
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin.

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Soacra isi invita ginerele la masa.
Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc,cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin.

La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa.

Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.

La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!!!!

Un taran se ocupa de cultivatul pepenilor. La un moment dat niste copii au inceput sa intre noaptea pe plantatie si sa fure din pepeni.

Omul se gandeste si se gandeste pana ii vine o idee, care in mod sigur ii va speria pe copii. Asa ca pune pe camp o placuta pe care scria "Un pepene de pe acest camp a fost injectat cu cianura".

Ziua urmatoare taranul vine pe camp si vede ca nu lipseste nici un pepene, dar gaseste o alta placuta langa cea pusa de el: "Acum sunt doi"...

Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe:

- Ia zi, nenorocito, cine e regele animalelor?
- Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea, uda de frica.

Mai merge si da peste lup:
- Ia zi, ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acuma?
- Maria ta, zice lupul, galben de frica.

Mai merge el... Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba:
- Ia zi, ma umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acuma?

Elefantul īl prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascānd in continuare netulburat.

Leul sta inconstient vreo juma de ora, se ridica anevoie de jos si pleaca schiopatānd si mormaind:
- Ei, daca nu stii, nu stii si gata!!!

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput