Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
Bic spune:
Bey, eu am un mare of.... Daca mindra mea nu adoarme dupa-amiaza la o ora rezonabila, sa zicem 3. 3.30 p.m., daca ne vedem de treburi si mergem in oras cu orice mijloc de transport - masina, carut, bicicleta - imi adoarme pe la ora 6 p.m. cind ne intoarcem acasa.
Acum e 6.30 p.m. si doarme dusa.. Ultima oara cind a facut asa am scos-o din masina la plaja la care ajunsesem, am pus-o in carut si ea a continuat sa doarma. Apoi de seara a adormit abia pe la 11.
Problema mea e ca mi-e ciuda sa ramin blocata in casa dupa o anumita ora, daca ea nu doarme. Dar asta am facut in ultimul timp. Acum e vremea prea frumoasa si nu am stare.
Cine mai sta cu copilul acasa? Treceeti prin asta? Cum rezolvati?
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Uitai sa spun ca m-am uitat la poze zilele trecute:
Ripley ai cu ce sa te mandresti! Ai niste fetite... Iar Irisuca mi se pare foarte schimbata de la ultimele poze, s-a domnisorit un pic si ea Si parca e mai blondina acum.
meems faine poze, mi-ai redeschis apetitul de vacanta, calatorie, iesire, orice. N-am mai iesit din Bucuresti de mai bine de o luna, e de rau!
catutza cred ca de-acum le putem da si tort de ciocolata, si orice. Eu habar n-am, inca nu m-am gandit.
Sunt suparata pe bonele astea dashtepte de urla.
Si-au facut un grup in parc - foarte bine, se joaca si copiii. Unii copii tocmai au inceput gradinita. Si ce au facut dupa 3 zile? S-au imbolnavit! Deci? Au fost lasati cu bona. Iar bona? Da, i-a adus in parc in grupul de copii.
Drept pt care Nati a mea tuseste si nu mi-e de alta, ca oricum s-ar fi imbolnavit daca o duceam la gradi, dar IN MOD SPECIAL am intarziat ingradinitarea pt ca sambata e botezul si am zis nu cumva sa se imbolnaveasca de botez, sa mi-l imbolnaveasca si pe finutu care are 3 luni piticotu' sau sa faca febra si sa n-am cu cine sa o las/cum naiba sa fac.
Lumanarea am comandat-o, costa mai mult decat costumasul de botez , parintii au 30 de invitati la ei in casa, s-au apucat de pregatiri; ar fi nasol pt toata lumea sa-l amanam acum.
lavi02 spune:
Biculet alegerea e a ta: daca preferi sa te preumbli pe ziua, fata se culca mai tarziu; si noi mai patim asa. Dar Nati nu mai are program fix de somn, e variabil, in fct si de programul nostru; doarme cand apuca.
Lucrurile astea se vor schimba cu gradi.
Mihaelutat spune:
Vin de la dentist. Sunt anesteziata toata, imi curge cafeaua din gura, ma furnica limba, sunt varza. Noroc ca nu m-a anesteziat si la degete ca altfel eram totalmente "muta".
O sa am sedinta iar eu nu pot deschide gura ca imi pica saliva ca la bebelusi si eu nu imi dau seama. Singura solutie e sa ma inchid in birou si sa imi pun barbita, ca altfel imi ud camasa. Rog insistent ca marile puteri ale lumii in goana dupa cash sa i chida inainte de toate cabinetele stomatologice.
Ma duc sa ma sterg la gura si revin.
Mita
P.S. Imi e o foame de lesin si desigur nu pot manca ca s-ar putea sa imi mestec obrajii si sa nu simt. Oare as deveni canibal?
lavi02 spune:
Mitza, am o veste buna si una proasta.
VB: in aproximativ o ora iti trece anestezia. VP: dar va incepe sa te doara.
Cami frumoasa si dulce-i Daria. cine este Rares?
Noki_Lara spune:
Deci ce ne-am fi facut daca io nu o bateam la cap pe tanti Mitza, acum peste 2 ani si jumate sa bage postari mai dese pe forum????
Nu mai aveam de ce sa ne distram....
Mitzo, esti de coma!
Lavi sanatate mezinei familiei. Sa plece repede colectia de virusi de la voi!
Ma duc sa vizionez poze...
PS - cand m-am plans ultima data de bufnita? Ieri? Revin azi in forma: m-a capiat, pur si simplu...o sa ajung si io la postari ca ale Gandacelului, pe care incep s-o inteleg...Ma rog, de inteles am inteles-o mereu, doar ca acum sunt in acelasi trend.
Pot sa-mi iau concediu din functia de mama...asa...cateva luni, pana-i trec crizele?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelutat Vin de la dentist. Sunt anesteziata toata, imi curge cafeaua din gura, ma furnica limba, sunt varza. Noroc ca nu m-a anesteziat si la degete ca altfel eram totalmente "muta". O sa am sedinta iar eu nu pot deschide gura ca imi pica saliva ca la bebelusi si eu nu imi dau seama. Singura solutie e sa ma inchid in birou si sa imi pun barbita, ca altfel imi ud camasa. Rog insistent ca marile puteri ale lumii in goana dupa cash sa i chida inainte de toate cabinetele stomatologice. Ma duc sa ma sterg la gura si revin. Mita P.S. Imi e o foame de lesin si desigur nu pot manca ca s-ar putea sa imi mestec obrajii si sa nu simt. Oare as deveni canibal? |
nu manca. eu am patit-o. m-a durut 3 zile rana pe care mi-am facut-o singura in interiorul obrazului. e adevarat ca-ti poti face si fara sa mananci. cand inchizi gura, baga-ti 2 degete pe langa falci, ca la catei, si trage spre exterior:))
biculet, nu mai iesi dk nu doarme la 3. eu astept si pana la 16 sa adoarma, facem nani puiul mami, orice sa nu-i schimb programul. ca-i mai sanatos pt ambele parti. vezi si tu ca p-orma adoarme la ore aiurea, plus ca e dat putin peste cap bioritmul ei. plimbati-va mai mult pana in ora pranzului ca sa fie mai obosita dupa masa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
NOKI da' cand are timp bufnita sa te capieze???
incerc sa revin, am nevoie de niste sfaturi, nu de alta dar sunt totalmente depasita si cu siguranta agravez situatia.
Mihaelutat spune:
Anda ai dreptate cred ca deja m-am muscat de 3 ori. O sa incep sa imi bag degetele in gura.
Lavi deja ma stiu si farmacistele de la scara blocului si asistenta de la cabinetul medical de la serviciu ca iau in fiecare zi pastile de la ele. pana si ele au inceput sa se intrebe daca chiar ma duc la dentist sau ma droghez cu nurofen si compania.
Noki un distonocalm ceva? Zii ca am relatii puternice la farmacie...
Mita
Mi-au amortit si degetele ca numai prostii scriu.
recitind ca inteleg ca Noki, vecina mea, rade si se distreaza de suferinta mea? Aha o sa incep si eu sa ma distrez pe nervii ei. Asa ca GO SARAH GO, disper-o pe maica-ta.....Hai Sarah ca poti mai mult simt eu asta in masele.
Noki_Lara spune:
Cami, e de coma fii-ta. Si io care credeam ca a mea e fruntasa la strambaturi...Da' si frumusica-foc!Si si bag cutitul in gura, spre disperarea mamei mele care nici pana in ziua de azi nu a reusit sa ma dezvetze de acest rau obicei.
Meemsulici- tare gigea fii-ta cu coditele ei!Iar tu, madame, cati ani ai? 18? 19? Ca de kile ca sa mai intreb,ca plesnesc de invidie.
Ripley- Doamne, ptiu, s anu ti le deochi, da' faine fete mai ai!Si faine si cuminti si fete. Care e reteta, nene?
Gata, sunt la zi cu pozele!
Ma duc sa incep documentarea pentru lucrarea de licenta. Repede, cat mai am chef.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!