Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Camy , ma duc sa vad pozele
Anda , tu ma sperii deja, cand ajung la cora fac ceva cumparaturi in plus sa fie in casa ca vad ca e grava situatia
Roxana , offf numai belele pe capul vostru multa sanatate Alexiei
Melku , si eu mi-as dori sa stau intr-un orasel mic de provincie dar nu e asa de simplu cum as vrea eu sa fie.
Camy , ce ai facut mama la interviu ca nu ai masi scris nimic
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Of, Roxi...asta va mai lipsea. Sanatate multa Alexiutei!
Ma duc sa iau bufnita de la gradi.
Aoleu...daca in urma crizei se inchide gradinita????? Asta da motiv de sinucidere la mine....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Roxi hai ca se vor rezolva toate, pe rand, sanatate multa!
anda, aha, deci si economia americana la stil macro functiona pe credit, nu numai economia familiei ca sa zic asa?
Nu ma prea pricep, recunosc, economia pt bac am invatat-o in cele 3 zile dinainte.
Glumim, dar daca dau faliment toti astia la care lucram noi... chiar ca ajungem in agricultura.
pumba spune:
o sa ajungem, sa ne facem rochii din draperiima duc la plimbare sa nu dau in depresie
va pup.
Bic spune:
Anda, desi eu sint extrem de speriata inca din prima zi cind a cazut bursa acum 2-3- saptamini, nu as merge totusi inca asa departe ca sa ma alarmez chiar atit de tare. Trebuie sa tii cont si ca jurnalele de tv, mai ales cele din Romania, prezinta lucrurile din unghioul cel mai dramatic posibil. EU una nu ma uit la televizor, si nici nu mi-a trecut pe la ochi si urechi stirea cu oamenii in corturi.
Problema mea cea mai mare e ca cu recesiunea asta sansele sa-mi gasesc un job au scazut cu 200 %. Dar vorba ta, sper sa nu se inrautateasca lucrurile si mai tare.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
miri__b spune:
n-am citit tot
dar dc apare si LEEA sunt super incantata de strigarea de toamna.
SOSO inseamna piine prajita cu icre.
meems spune:
Pumba, m-ai dus cu gandul la Scarlett O'Hara.
Roxi, offf... Sanatate si putere.
Miri, si eu tare as vrea sa apara Leea, de multa vreme ma tot gandesc ce-o mai fi cu ea.
Catutza, incerc sa zambesc, macar in poze E un citat care imi place mult (v-am innebunit cu citatele, dar in ultima vreme fac colectie, si macar lu' Noki ii plac): "you don't see the sad times in a photo album, but they are the ones that take you from one happy shot to another"
Mitza, mortala povestea ta cu sms-ul si primarul
camelia_daniela spune:
Cata, multumesc de intrebare! Inteviul a fost ok, insa oferta facuta nu ma "coafa" pentru a ma reloca ... Mai incerc, nu ma las, insa vorba Bic-lui, avand in vedere criza asta sansele de a gasi un job (bun) scad considerabil!
Meems, si mie imi plac citatele !
Pozele voastre sunt tare dragute! Tu si Rianna zici ca sunteti surori!
"Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit! "
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
catutza spune:
Camy , tin pumnii sa fie mai bine la urmatorul interviu.Daria e o scumpa si o ochiasa iar tu esti mortala in poza aceea in care ai cutitul i gura
Meems, frumos citatul tau
Fetelor am si eu un of mare : ce TORT comandati pentru copii?
Eu fac un tort de ciocolata si as vrea unul mai usor pentru copii dar nu stiu ce, nu vreau diplomat...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala