Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda...ce figura esti cu viziunea ta apocaliptica! Serios acuma, eu personal imi dau seama de situatia dificila, mai mult decat atat, am avut de vineri incoace cursuri-seminarii pe aceasta tema.
Exista insa o singura problema: nu prea avem ce face...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

o sa ne distruga panica asta, de asta s-a inchis si bursa ca sa inghete speculatiile.oricum cineva castiga f multi bani de pe urma panicii create.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bine ca am pus gem si zacusca!
Si bine ca n-am pus muraturi ca poate n-o sa avem cu ce sa le mancam.

Doamne fereste!

Mergi la inceput

Acu' serios: nu e majoritatea problemei din cauza panicii? Adica toata lumea a intrat in panica, nimeni nu mai cumpara nimic, nimeni nu mai are incredere in banci?

Bun, inteleg ca fondul problemei sta in exagerarea creditarii si consumul fara limita. Probabil s-a ajuns la "masa critica" si s-a pierdut echilibrul car facea ca totul sa functioneze, de bine de rau.

Gata filosofeala, ma duc la bucatarie.

melku nu stiu de ce retinusem eu ca locuiesti in Buzau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

si io care ma chinui s-o fac pe mama sa renunte la ferma ei si sa vina la noi...
la loc comanda...sa stea acolo ca venim noi la ea.

acum serios vbind, nu cred ca e dracu' atat de negru...

se forteaza odata Donald Trump si altii ca el si-si pompeaza banii unde trebe'. zic si io ca un necunoscator, da' tot nu cred ca e foarte grav. si media stie sa amplifice exact unde si cand trebe...

roxi, imi pare rau de Alexia. de asta mi-e frica si mie la Daria, sa nu faca otita.

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Anda, la pct 2 eu am citit doar ca isi inchid productia pt ceva timp, nu ca si-ar da afara angajatii. http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-4688548-criza-financiara-loveste-sub-centura-producatorii-automobile-opel-bmw-stopeaza-temporar-productia-ford-loc-concedieri.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu lavi, problema nu este la nivel superficial. panica nu are nicio treaba aici. panica ar face rau doar in eventualitatea ca aoamenii ar merge puhoi la banca sa retraga depozitele. asta ar rupe si mai tare bancile.
dar astea sunt probleme aditionale, nu cele principale.
kktul pleaca de la americani ca au folosit fonduri externe de zeci de ani,. mai mult decat le permitea bugetul. atat cel de familie americana, cat si cel de stat american. cand nu s-a mai putut intinde pisica, s-a rupt coada. si englezii au facut de zeci de ani la fel: te obligau sa platesti dobanda la creditul ipotecar, nu si rata. cat plateai lunar dobanda ei erau multumiti, casa era sub laba bancii, activul ei, tu traiai in ea, toata lumea fericita.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Roxi, imi pare rau sa aud ca si Alexia are otita! Tinem pumnii sa scapati de ea fara probleme !

Am updatat link-urile la poze din contul comun!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

trebuie arsi pe rug toti finantistii americani cu putere de decizie in ultimii 100 de ani care au creeat economia si modul de viata americanesc de tip "descoperit de cont"
e un cantec al shaniei twain "...we spend money that we don't possess"

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melku

si io care ma chinui s-o fac pe mama sa renunte la ferma ei si sa vina la noi...
la loc comanda...sa stea acolo ca venim noi la ea.

nunu, sa nu vanda

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput