Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihaelutat spune:
Eu ca sa zic precum Catuza ar trebui sa mai astept teoretic vreo 29 de ani si 4 luni, practic sper ca in scurt timp sa am o viata de milionar excentric, asa incat inca de pe acum sunt de acord cu Trump, nu de alta dar vreau sa ma obisnuiesc cu excentricitatile de pe acum.
Mita
joy04 spune:
o.... deci eu ca mai am doar vreo 9 ani si as putea sa ma declar super fericita!!!
Ce ma bucur ca au mai scos capul din nisip fetele...adicatelea CORALIA, GABITACO
DORDIA, cum este si cu job si cu copii mici????
GANDACEL ce faci?????????? vreau poze.........
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 addya, madutza, melku bine ca am dat apel ca ati aparut si voi din ceata! |
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 buna seara, m-am bucurat sa citesc despre re-venite, madutza, melku, gabitaco, addya etc, sper ca urmatoarea lor postare va fi mai devreme de urmatorul apel al mamei di tutti. si io vreau poze cu re-venitele:) si copilasii lor. |
mai, zau parol ca am mai scris in ultimul timp.
mai ales de cand a inceput Daria mea gradinita, am tot povestit ce si cum. nu scriu chiar zilnic ca nu am ce...da' zau ca nu am scris acum ca sa nu ma scoateti de pe lista.
poate ca sunt io mai invizibila la scris
da' vaz ca sunt bune apelurile astea ca se mai mobilizeaza fetele vechi la ceva vesti proaspete.
azi s-a reintors daria la gradi dupa aprox o sapt. de lipsa. nu mi-a plans dimineata cand am lasat-o. chiar am intrat cantand. am vazut la panoul lor ca au inceput si ei activitatile educative. au desenat planse cu marul si ploaia. vineri le vine si teatru de papusi acolo. poate se mai indeamna si ea cu ceva si incepe sa-i placa cu adevarat.
Adina si Daria
Varsta
Noki_Lara spune:
O spune el, Donald Trump ca-s bune ratele, da' tare m-as bucura si IO sa fi avut ultima rata la masina. Din pacate, abia am platit-o pe a doua....
Mitzo, deci ai facut o evocare colectiva a momentului de grea restriste cand cu SMS-ul...
Azi nu scapi de mine in parc.Sper sa fie si reciproc.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
melku scuze am citit ce ne-ai povestit, ca ai repatriat-o pe Daria la Buzau, ca a inceput gradi, dar intr-adevar nu mai scrisesesi de vreo saptamana - doua. Si intr-adevar, inainte de chestia cu gradi si de cand ne-ai povestit de Valea Buzaului, facusesi o pauza mai lunga de forum.
catutza felicitari pt rate inexistente!
anda77 spune:
inca un offtopic ca de dimi numai la asta ma gandesc. pe fondul crashului financiar mondial azi am citit niste stiri de mi-a parut rau ca ieri am dat banii pe niste cizme scumpe: vine potopul nene! nu mai este gluma, numai este o simpla destabilizare.
stirea nr. 1 care m-a panicat: analistii cei mai tari pronosticheaza o criza mondiala mai rea decat in 1933 (anii 30 in toata lumea).
stirea 2: sectii intregi din fabricile volkswagen din germania(vw e pe profit mare) se inchid! muncitori disponibilizati.
stirea nr. 3: o banca din arabia saudita si-a anuntat falimentul. oameni buni, stiti ce inseamna dk o banca din ARABIA SAUDITA e in familemt??!!!
stirea nr 4: isarescu a zis ca e posibil in curand ca bnr sa inceapa sa tipareasca bani. asta inseamna foametea din 1933.
stirea nr. 5: reportajul vazut aseara cu campuri de corturi la americanii care au fost evacuati. plus oamenii care-si trag gloante in cap din acest motiv.
problema este ca nu ai cum sa te pui la adapost. nu o sa mai aiba valoarea nici imobilele nici leii nici dolari nici euro si nici aurul. doar laptele si cartofii. mai am rude la tara. n-am muncit pamant niciodata dar o sa incep pt fiu-meu. nu glumesc deloc. dk va inchipuiti ca e doar o destabilizare temporara, gresiti.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am uitat: azi s-a inchis Bursa din bucuresti! si rusii sunt doborati, statul infuzeaza bani in toate bancile lor sa nu cada. si nu mai au de unde.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Alexia a facut otita aseara la zece jumatate era tati cu ea la spital.Sunt deprimata rau, nunai rau imi merge.
anda, tu imi dai cartofi eu iti dau mere...cred ca asa o sa ajungem.
catutza spune:
Anda , eu sper sa nu fie chiar asa negru si sa nu ajungem la foamete, Doamne Fereste ! oricum ma ingrozeste gandul de a nu ii putea oferi Biancai tot ce ii trebuie si cand ii trebuie.
Cu bursa am vazut si eu la tv azi ca sa inchis la 11h dimineata
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
melku spune:
catutza, felicitari pentru rates-free. la mine a ajuns un vis frumos, pe mult timp irealizabil. s-au lipit de noi ca timbrul de scrisoare.
lavi, nici o suparare da' trebuia sa spun.
pe daria am adus-o in bucuresti, nu la buzau. noi locuim, muncim si gradinatim in capitala noastra draga.
din buzau e doar familia sotului, aka socramiu. e orasul in care m-as duce sa locuiesc pentru toata viata, fara sa ma uit inapoi, daca ar fi asa de simplu.
apropo de trezirea la apel!
tare as vrea sa stiu ce mai face leea. m-am gandit la ea zilele astea mult.
am o colega de serv. care are o fetita cu mari probleme de constipatie si ma chinuiam sa-mi aduc aminte ce fel de solutii a gasit ea pentru Tudor al ei. n-am reusit mare lucru.... tre sa caut prin arhiva cand oi avea timp. tare rau e cu constipatia asta la copilasi mai ales cand toti doctorii dau din umeri...
leeaaaa, ce mai faceti voi si ce mai face poponelul lui Tudor????
Adina si Daria
Varsta