Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Multumim tuturor pentru aprecieri!
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Mitza, am o veste buna si una proasta. VB: in aproximativ o ora iti trece anestezia. VP: dar va incepe sa te doara. Cami frumoasa si dulce-i Daria. cine este Rares? |
Lavi, Rares e nashu mic si "nebunatic", vorba Dariei!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Joy, ehehehehe..timp este, cand iti doresti.
Exemplul zilei de azi: se scoala, papa laptele, apoi desi mai era timp sa se culce la loc, adio nani. Incepe sa misune prin casa, apoi vrea Milch-schnitte. Eu ii zic ca prima data ne spalam pe dinti, apoi papam. Incepe sa urle ca ea vrea ACUM dulcele si ca nu vrea s ase spele pe dinti. Eu o tin pe a mea, cu clam, ca trebuie sa ne spalam prima data, ca asa fac si eu etc. Pana la urma, mai cu forta, ne spalam. Revenim in bucatarie. Nu mai vrea Milch-schnitte, ca deja s-au activat crizele cele mari. Deschide laaarg frigiderul si incepe: "as manca ceva...da' nu stiu ce..." si uite-asa de zeci de ori, pe ton smiorcait". Eu incep sa-i prezint oferta frigiderului: iaurtel, branzica, telemea, sunca...evident, nu vrea nimik din astea. Insist ca dupa 5 minute sa inchida usa la frigider, explicandu-i ca nu e voie sa lasam usa deschisa la infinit...
Apoi se decide: vrea iaurtel. Ma bucur si scot grupul de 4 Danonino. Il vrea pe cel rosu. Il deschid. Gresit. Il vrea pe CELALALT rosu, evident, pe urlete...ii explic ca-s la fel si ca sa-l papam prima data pe asta...urlete. Crize. O intreb daca sigur il mananca pe ala, daca i-l deschid. Sigur. Il deschid. Normal ca nu mai vrea. Crize. Ii explic ca eu si tati muncim pentru ca sa avem bani d emancare si ca nu trebuie sa ne batem joc d emancare si ca daca am desfacut iautelul, sa-l pape. Crize ca-l vrea pe tati.Ca deh...el ii face toate mofturile...
Si uite-asa imi incep si termin eu ziua pe urlete. La plecare si la sosirea de la gradi, pe drumul de la gradi, la baie....mereu, adica.
Exmplul zilei de ieri: a urlat minim un sfert de ora ca ei ii e somn, ca ea nu se imbraca, ca nu se spala etc...
Deci Joy, timp d eurlat este. totul e sa vrei. Asta e motto-ul bufnitei.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
uitati de ce-am scapat noi luna trecuta:
http://www.antena3.ro/stiri/externe/croatia-destinatie-nesigura-un-surfer-a-fost-atacat-de-un-rechin-in-marea-adriatica_55101.html
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
alexandrina spune:
Raspund doar punctual de data asta.
Noki la noi de multe ori s-a rezolvat problema cu "Nu vrei aia, nu primesti nimic, si te culci/pleci flamand.". Au fost si show-uri pe tema asta, nu ne intelegem intotdeauna in privinta mancarii, mai cedez dar schema principala ramane.
Intro zi striga Mihai cand l-am dus la culcare "Mamiiii is flamaaaaand!!!" (in camera de la strada).
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
melku spune:
am citit ca in ultimul timp v-ati cumparat si ati folosit aparate de aerosoli. imi puteti da si mie niste amanunte va rog despre ele, ca vreau sa achizitionez unul si nu stiu ce se face cu el.
in ce cazuri ati folosit voi pentru copii?: muci, tuse?
daca tuse, ce fel de tuse? uscata, magareasca, expectoranta?
am gasit pe net omron u22 la vreo 140 roni. e bun? are cineva din asta. scrie ca e cel mai mic din serie.
si ce se pune in el? ser fiziologic sau ce?
cum se procedeaza? de cate ori pe zi? stau copilasii vostri cu nasul acolo?
pliz cine stie si are timp ca vreau sa-l cumpar in dupa amiaza asta. Daria a dat in tuse expectoranta si vreau sa stiu daca-l pot folosi pentru asta. deocamdata ii dau ambroxol si stodal , miere cu lamaie, homeogene9. da-i cumpar si aparat daca stiu ca-i face bine.
multam mult.
intru sa bag un ochi si io la niste poze proaspete.
Adina si Daria
Varsta
bb_alinus spune:
Chiar asa Noki cand are timp Sararici sa faca atatea? Ca noi avem un program atat de strans ca cu greu mai avem timp sa strecuram cate un capriciu acolo....le stocam insa pt weekend. In timpul saptamanii e asa: dimineatza trezirea la 7:30, pregatit rapid pt scoala ca la 08:00 trebuie sa iesim pe usa. Acasa venim pe la 18:00, rapid masa de seara si baia si gata e deja 19:30... Mi-e dor de zilele cand eram amandoua ca la pension!!
Iar la faza cu cele 2 iaurturi....hmmm cred ca as fi lasat-o pe miss sa urle cat vrea dar pe al doilea nu i l-as fi deschis!! Sarariciul rasfatzat de mami!
Roxiutz sa nu uit, sanatate si hai terminati odata cu bolitul, va rog frumos!
Melku, imi pare rau, nu stiu nimic de aparat dar pupam si pe Dariutza si ii uram sanatate grabnica!
La poze o sa ma uit doar in weekend, ma rezerv, intre 2 sarmale....Sa imi tineti pumnii apropos, sa imi iasa sarmalele!
Lavi sper ca Natilici sa nu va faca pocinogul si sa puteti merge linistiti la botez. Sanatate si pupici!
catutza spune:
Alina , ce mai pregatesti in afara de sarmale? eu tin pumnii sa iasa sarmalele delicioase
Lavi , vad ca veti avea botez sambata va urez sa aveti vreme buna, sa fie eftele sanatoase si distractie placuta...si vrem poze, da ?
Mihaela , tot amortita esti? sau acum te doare ?
Noki , pe mine mereu ma uimit Sarah cate energie are si pe unde se catara Tu ce tort ai facut anul trecut la Alice?
ma duc sa fac taitei de casa ca am primit o masina de facut taiteti si acum o testez
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mandyksch spune:
Mi-a fost tare dor de voi, dar din pacate nu am avut posibilitatea sa va citesc. Acasa nu imi merge calculatorul, aveam probleme de mai multa vreme, dar acum si-a dat duhul. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa reusim sa luam altul. De la job nu am timp sa intru...
Am trecut si trec printr-o perioada foarte grea in viata. Si nu o sa imi fie usor nici in perioada care vine, dar am luat o decizie pe care trebuia sa o iau mai demult (sper sa am puterea sa nu dau inapoi). Chiar daca nu mi-am gasit inca un alt servici, m-am hotarat sa plec de la locul actual de munca. Am suportat mult prea multe si nu mai am nervi. Toate problemele le aduc acasa si ma descarc pe cine nu trebuie. Sunt constienta ca vine iarna, ne va fi mai greu sa achitam facturile, ca nu se stie cand imi voi gasi de lucru. Dar nu mai pot continua asa, sa-mi bat joc de viata mea si a familiei mele.
Partea buna (emoticon cu zambet amar), e ca voi avea probabil mai mult timp de stat pe DC.
In alta ordine de idei, Kriszti a scapat cu bine de enterocolita, a slabit destul de mult, dar nu am ajuns la spital. A inceput si caminul. Daca in primele zile nu am avut probleme cu el, nu plangea deloc, nici nu ne baga in seama cand plecam, acum de vreo saptamana plange dimineata cand plecam la camin. Spuna ca a mers dej adestul si nu mai vrea. Sper sa fie doar o faza si sa trecem cat mai repede peste ea. Am avut si prima raceala la camin, a trecut, dar acum dupa 2 saptamani iar muceste saracul. Cam atat despre noi, sper sa pot reveni cat mai repede. Poate reusim sa luam PC-ul in week-endul asta.
Va pupam si va dorim multa liniste in suflete.
roxisialexia spune:
va multumesc din suflet pentru incurajari
melku, eu am un omron imprumutat si este foarte bun, este indicat pentru bronsite, dereglari pulmonare, traheita,sinuzita, alergii si raceli. sanatate multa dariei.
noki, iubita mea, ti-o dau pe fii-mea si ti-o iau pe sarah ... mama ce imi vine sa urlu si eu odata cu ea... unde mai pui ca la mine efectul e stereo,
bine zici maica ca unul e deajuns, ca noi cred ca ne pricepem sa facem numai copii urlacioso-tipatori
roxisialexia spune:
fetelor, face cineva vacinul antigripal? pediatra copiilor a spus sa nu ne vaccinam, vroiam sa stiu daca s-a vaccinat cineva anii trecuti si daca a fost totul ok