Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Simonix spune:
Neatza fetele
Dolores - m-a impresionat ce ai scris despre sora ta, este o frumoasa , ii doresc numai bine. Mi se pare un om deosebit, sa fie un exemplu pentru noi toti, cand ne vaitam din cauza de ... NIMICURI Pupici de la noi pentru voi toti
Stefany - e OK cu greutatea lui bebe, al meu a luat si mai putin in ultimele luni, la 5 luni jumate aproape nu are inca 7 kile :) Dar are o curba armonioasa, arata minunat, e bine proportionat si, ce este cel mai important, e un copil super vesel, plin de energie, care doarme bine etc Cred ca asta conteaza mai mult decat kilogramele Cleo avea dreptate. Si bebele meu e mai mult lung decat lat Creste mult in lungime si nu ia ini greutate spectaculos. Ah, si al meu e pe lapte praf acum...
Socrate - nu stiu ce sa zic cu programul, al meu si l-a facut singur. Deja nu mai plange cand ii e foame... banuiesc ca daca vrei sa o mai raresti cu mesele ar trebui sa pape mai mult la o masa iar intre mese distrage-i atentia cu jucarii etc. Pentru nani, seara cand ii dai sa pape ai grija la ritualul de somnic, sa ii intre in capshor ca e vremea de nani luuuung La noi e o masa mai speciala seara: cu lumina mica mica, cu niste muzica incetishor in fundal, doar eu si bb, fara alti intrusi... iar dupa masa, nu mai ne jucam, ci il bag in sacul de dormit si il tin strans cateva minute, il pup mult de tot pe obrajori si am grija sa aiba suzeta in guritza Daca a adormit imediat il transfer in patutz si plec. Daca nu, fac acelasi lucru el se mai zbenguie un pic si adoarme singur... de plictiseala cred Voilaaaaa...
Miss - nu mai poci dupa david al tau - ce oooochi are Mie imi plac toate pozele Dar intr-adevar, nu am vazut diferente f mari intre cele facute de voi si cele facute de Ela. oricum, imi plac toate Eu ma gandeam sa il dau pe Robert la o agentie de reclame ceva ar fi bun pt o reclama la sampon haha :p Mama denaturata ce sunt
Alina - maaaai ce ochi are si fetitza ta ... si ce gene ! Incredibil - sotzul mi-a zis: ei, sigur a dat-o cu rimel pentru poza I-am zis: mai barbate, esti cam tzaca... cum sa dai un bebelush cu rimel Ce fel de mame suntem noi :p In plus, uita-te la minunea asta de fifitza, ca asa e in toate pozele :p doar nu i-o da cu rimel in fiecare zi Rimel din ala de alungeste geneleeee...
Subiect sterilizare- ascultati-ma pe mine ca noi am fost biberonaci de mici - si cand era pitic pitic ii sterilizam sticlele la cateva zile, dupa 3 luni, de lene, ii sterilizam o data pe saptamana... daca imi aduceam aminte - iar acum... efectiv cand imi aduc aminte. Nu a patit nimic. In nici un caz nu ii sterilizam bibe/pompa/recipiente lapte dupa fiecare utilizare - as fi innebunit. La fel, cu sanul ni se spunea sa nu il spalam de fiecare data - ce, e murdar ?? Dushul zilnic si apoi alaptezi normal, doar sa ai grija sa fie mainile curate. Acum - Robert mananca orice , nu ii spal nici jucariile cand i le dau prima oara (ma refer la plushuri, pe alea de dinti i le spal). Daca e sa cada pe jos, depinde de cat de murdar este S-a intamplat sa nu ii spal plushuri care au cazut pe jos... sa le pun intr-un colt si sa uit de ele, apoi i le-am dat iarasi. Ideea e ca trebuie sa avem grija sa fie cat mai curat in jurul bebicilor.
Buuuun... haideti ca fug la munci ;) Va pup
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Neatza!
Ne-am trezit...tot infundate. In plus de aseara ne doare in gat (pe mine si pe tati) asa incat in dimi asta am inceput sa-i dau Sumetrolim. Imi este teama sa nu faca o supra-infectie.
Sa raspund si eu pe rand...
Reallaura sa stii ca nu mai tin minte marcile, insa toooate mi-au placut! Totusi am cerut prospecte si am observat ca astea din fructe mai toate au zahar, ceea ce m-a intristat! :-(
Site-ul de la Alina_anto este minimode.co.uk cu www inainte.
Intalnirea...sa ne facem bine pana atunci. Pentru mine nu conteaza locatia. Urc pitica in masina si venim.
Mihaser bravo pentru dintisori...sau sa tac mai bine? Lasa ca nu-i bai cu diferenta dintre gaurile din urechiusele Elianei. Nu cred ca e atat de evidenta. Daca o fi si o fi stii ca gaurile se inchid daca nu porti o perioada cercei...numai ca nu stiu daca merita sa o chinui din nou.
Socrate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebarile cu diversificarea pentru simplul fapt ca nu am inceput inca, insa in ceea ce priveste programul si mesele...iti pot spune din experienta mea ca cel mai mult conteaza sa fi ferm pe pozitie. Acum depinde si de copil. Noi suntem cam asa: ne trezim la 8 sau 9 dimi, papam si apoi somn de voie. O pot pune in patut si neadormita ca adoarme ea...si-a format reflex. Dupa 3 ore (chiar si 4 daca o las) se trezeste si papa iar...apoi ne jucam, ne alintam si in final adoarme iar. Mai doarme vreo ora si apoi vine iar papa. Se repeta faza de la masa 2. Dupa masa 3 nu prea mai vrea sa doarma...vrea sa se joace. Are bouncer-ul la dispozitie, covorasul de joaca si jucarioarele ei...plus pe mama = cea mai tare jucarie!! Adoarme sau nu pana la masa 4...si cam asta este! In ultima vreme are 4 sau 5 mese/zi. De adormit adoarme pe la 23.30-24 si cam atat. Noaptea nu se trezeste.
Deci...programul si l-a format singurica, insa si eu m-am tinut de el. Adica somnul de dupa prima masa foarte usor il poate sari daca nu o pun in patut. Sta cu mine, casca ochii si uite asa il poate rata. Dar nu o las eu!
In ceea ce priveste faptul ca ii e foame si vrei sa amani masa...eu zic ca e cam greu la cei alaptati. Lapticul de mama e mai putin consistent si deci nu tine asa mult de foame. Noi suntem aproape exclusiv pe lapte praf deci e alta situatie. Totusi ai putea amana mesele jucandu-te cu el. Eu asa mai fac...desi mie nu-mi plange de foame...ci de plictis.
Cu sterilizatul...noi sterilizam de zor! Pediatra ne-a zis ca pana pe la 1 an sa sterilizam biberoanele. In schimb farfurii, castronase, linguri...a zis ca nu!
Va
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
melly23 spune:
neata si de la noi!!!la baia mare ploua deci iar stam in casa!!!
cleo merci de cofa!!!chiar aveam nevoie de una!!!dupa o asa noapte turbata cu ...sotiorul...si apoi fii mea nu ma lasat sa dorm!!!deci beau la cofa pana dau pe laturi!!!si pentru cine vrea sa asculte ceva lala cat citeste pftiti aciulea
pe melodia asta ii place lu fiimea sa danseze!!!sa o vedeti ce rade!!!
merg sa mai bag o cana de cofa!!!asta e ...asa imi trebuie...
Noi si fluturica Amelia
elenuca spune:
buna dimineata si de la noi, Melly, super piesa, Lizuca e moarta dupa ea... se distreaza copios cand o aude .
noi am facut vaccinul de 4 luni, suntem bine, am crescut, avem 66,8 cm si 6580 grame. Si noi zicem mammmamma... spre deliciul lui tati c are fata desteapta....
pupam fetele si bb frumosi
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
elenuca spune:
MULTA SANATATE taticului de Simona+ Laura, speram sa fie bine cu tratament.
Mai fetele cu papanasii aia m-ati dat gata, trebuie sa-mi comand musai.
Miss, ce frumos a crescut David, e un ingeras.
Alina, asa gene n-am vazut, vrem si noooooi...
Fetele noi am trecut pe Humana 2, suntem mari deja...
Gabitza, tot raul e spre bine, ai vazut?
Andreeap, noi si astazi mergem in parc, poate ne vedem pe acolo.
Simonel, ramane cum am stabilit, la debarcader?
pupam
Lizuca
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
MissParker spune:
Fetele, ziua buna Noi azi sarbatorim un an de cand l-am conceput pe David
maitreyi, ai si tu o poza pentru poezioara? Bafta cu facultatea, dar stiu ca ai vana, nu gluma, de te-ai mai inscris la una!!
Laurita, asa pohta mi-ai facut cu papanasii aia, ca azi facem clatite, na!!
stefany, nici David nu s-a mai ingrasat de vreo 2-3 saptamani, dar se pare ca unii bebei care au un puseu sanatos de tot au dupa aceea si o scurta perioada de stagnare. Uita-te la el: e rozaliu la fata, vital, activ, vesel? Atunci totul e ok
Doloress, ba sora ta e tinerica, da-ma exemplu pe mine, care taman la 33 de ani l-am intalnit pe Bogdan, iubirea vietii mele, iar la 40 ia uite ce minune de copil am facut! Si ma consider inca tanara Deci are si ea toate sansele sa intalneasca pe cineva si apoi sa adopte un bebel. Speranta si optimism!!
mihaser, sanatate multa si sa-i iasa dintisorii lui Eli cat mai neobservat (exista si minuni din astea)!
Simonix, si eu vreau sa-l prezint pe David la o agentie de reclame, ceva, cred ca l-ar lua, dar sa vedem ce gasesc pe net... Ziceam eu ca actor il fac
ancaurn, te rog schimba-mi si mie poza din colaj cu ASTA. Saru'mana anticipat.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
mihaser spune:
Inais sper sa nu fie nevoie...nici eu nu mai vreau sa o chinui...la mine era necesar ptr ca nu puteam sa port decat aur. Pupici ptr pitica Iasminuta...ce frumu a fost la botez!
Maitrey, Stefany nici noi nu stam prea roz cu greutatea 6200 gr la 62 de cm, insa nu imi fac pb...are timp sa ia in greutate!
Pupici!
Lorich spune:
Salutare!
Am fost la dr. 8300g si 68 cm si dr. zice ca are nimic, ca e sanatos, plange pt ca l-am invatat in brate sau pt ca are crize de personalitate (da pe dinafara). Asa ca ne-am intors, am mai stat ce-am stat si ne-am pus pe plans. Cu indicatia clara de a nu-l mai lua in brate, l-am pus pe perna, pe picioare, ca-i era somn. Dupa minute de racnete, in care eu cantam calm "Cucule, pasare sura"... a adormit. Acum doarme, mai deschide cate un pic ochii, ma vede si-i inchide la loc.
Cica n-am mai avea colici, poate niste gaze, oricum ducem sapt. viitoare kk si pisu la analiza. Si bineinteles treb sa ne tratam de stafilococ, dar nu era gata antibiograma.
Mai vreau sa zic
Vianne multa, multa sanatate! Trebuie sa fie bine!
Simona, Laura multa sanatate tatalui!
Mai citesc 4 pag si revin.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Andrada79 spune:
Socrate Legat de reactii adverse la diversificare nu pot sa iti spun ca nu am inceput inca, peste o saptamana.
Legat de program eu am procedat in felul urmator: i-am dat sa pape la 3 ore, 3 ore si jumatate dar lui i se facea fomica chiar dupa 2 ore si incercam sa ma joc cu el, sa ii distrag atentia si asa usor usor am reusit.A si ii dadeam ceai intre mese ca sa pot sa mai trag de timp si usor usor s-a invatat si manca si mai bine cand venea ora de masa. Trebuia sa fac asta pt ca papa prea mult si il durea burtica rau! Acum cu diversificarea doctora mi-a facut un program cam la 4 ore dar ca si ore depinde de cum se scoala el dimineata. Tiberiu doarme toata noaptea si se trezeste uneori la 7 alteori la 8.30 si urmatoarea masa e musai in jur de 11 apoi intre 13-14.00 apoi pe la 17.00-18.00 si pe urma la 21.00. programul si l-a facut si el ca sa zic asa, insa sunt zile si zile, eu una nu pot sa ii dau fix la anumite ore! Acum vezi si tu cum reusesti! E adevarat ca avand un program de masa imi e mai usor, mai ales cand plecam in vizite ca stiu la ce ora sa cam plec sau sa ma intorc ca daca intarzii apoi e jale ca e fff rau de foame!
Reallaura abia astept ziua de manie sa fac papanasi, multumesc pt reteta!
gabitzam spune:
Lori, de luni sunt acasa, poate mai prindem cateva zile frumoase pentru plimbarici cu grasanii
Fetele, gata vacanta, de luni iar stau cu bebelusul. Mi-am facut cererea de intrerupere a activitatii, mi-am facut si adeverinta angajatorului pentru dosarelul pentru CIC, sa nu mai vin si alta data pentru asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla