Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Nu mai stiu cine intreba cantitatile la reteta de papanasi fierti. Am dat de ea in cartea cu retete pt. copii pina la 3 ani.
Papanasi cu brânza de vaci (4 portii x 80 g)
Brânza de vaci 200 g, ou 1 buc, sare 4-6 g, gris 30 g, unt 10 g, smântâna 40 g, zahar 20 g, apa.
Brânza de vaci trecuta prin sita se amesteca cu grisul, sarea si oul. Se ia cu lingura din amestec, se pun papanasii în apa care clocoteste si se fierb 10 min într-un vas acoperit. Se scot papanasii din apa cu o paleta gaurita si, când sunt fierbinti, se adauga untul si apoi smântâna frecata cu zahar.
Calorii: 160/portie
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
salutare fetele,
daca va intrebati pe unde suntem....iaca mai traim. eu sunt bagata cu capul in trebi la munca de nu ma vad. saptamana asta am stat si pana mai tarziu la munca, si parca tot nu avansez. am slabit deja un kg (nu e mult, stiu, dar este ceva) in conditiile in care mananc la fel de multe ducliuri.
teodora ne cam chinuie de doua nopti. se trezeste pe la 3-4 si vreo doua ore are chef de vorba. nu vrea sa doarma decat cuplata la tzitzi, ori eu nu vreau asta. asa ca ne chinuim una pe alta, sa vedem care cedeaza prima. oricum, eu joc necinstit, pt ca am ajutoare pe mama soacra, care o ia sper dimineatza si se duce cu ea in sufragerie.
eu sper sa fie numai asta, adica rasfatzul la tzitzi a lui mami, si nu altceva. este posibil sa fie si un dintzoc, dar nu sunt sigura.
cert este ca de vreo doua zile suntem zombi toti ai casei (mai putin alexandru, evident).
si mai vroiam sa spun ca azi sarbatorim 10 ani de la nunta (casatoria religioasa). parca a fost ieri. cred ca diseara o sa desfacem o sticla de sampanie si o sa (re)vizionam casetele de la nunta, ac nu le-am mai vazut de mult.
cam atat de pe la noi. v-am citit, aveam cate ceva de spus, dar nu am timp nici sa mananc.
va pup pe toate fara exceptie si va urez un weekend placut.
Poze
gabitzam spune:
Dana, casa de piatra in continuare si aniversare fericita!!
Alysh spune:
Socrate, eu i-am facut asa program lui bebe:
ora 7 AM: 180 ml lapte
ora 10 AM: 150 ml lapte (nu papa mai mult)
ora 13-13,30: 200 ml supa pasata cu morcovi si cartofi
ora 16,30: piure de fructe (pt ca deocamdata n-am voie sa-i pun branza in piureul de fructe si nici nu vreau sa-l ingros cu altceva, nu se satura asa ca mai astept juma de ora si ii mai dau si niste laptic)
ora 21: lapte cu cereale de orez sau cereale de morcov cu mar
DAna, felicitari, LA multi ani si o casnicie fericita!!!!
Fetelor, ne vedem luni la Riviera???? Ce ziceti????
Ah, am uitata sa va spun: Vlad isi trage pe fatza paturica, cearsaf, ce are mai la indemana. Apoi incepe sa gafaie cu ele pe fatza si se inroseste. DAr ii place , pt el e o joaca. Eu ma ingrozesc. De doua zile bag caloriferul electric la max si nu -l mai invelesc. TRe sa-i cumpar si eu sac de dormit pt bebe. Unde gasesc?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lorich spune:
Gabi abia astept!
Fetelor, ca tot l-am parat si l-am vorbit de rau la pediatra, acum se intoarce de zor pe burtica pe salteluta! Ca sa merite eforturile lui mami!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
GD spune:
Salutare si de la noi !
Astazi am citit cam pe fuga dar am vrut sa va salut.Am zugravit iar acum fac curat asa ca stau cam prost cu timpul.
Am incercat sa pun si eu niste poze sa ne cunoasteti si pe noi. Sa vedem daca am reusit.
Toate cele bune !
Gabi
http://picasaweb.google.com/gdwish/Movies?authkey=2VTs6hsZNKM#
gabitzam spune:
Gabi, am vazut pozele cu Miruna, e scumpa foc. Nu stiu cum, dar mi se pare ca seamana cu Raducu meu
YLARI spune:
Buna fetelor.
Azi am fost si noi la doctor, cantar + masurat + rotarix. Avem 8400 gr si 70 cm (o uriasa). A fost cuminte si a inghitit tot Rotarixul, data trecuta a dat un pic afara (deh, a tzinut-o Iuby atunci ) Apoi am vrut sa rezolv si cu CIC-ul si dosarul de trusou care ramasese nedepus ptr ca negatia era valabila 30 zile si habar n-aveam ca expirase (pe negatie nu scrie valabilitatea, ca sa stii... cica i-ar fi spus lui Iuby cand i-au dat-o, ca in Romania asa e, statul iti "spune" tu trebuie sa ai in scris toate alea...) Ma rog, mi-am prelungit negatia si cand sa plecam spre mama (ca la ea aveam restul de acte ptr CIC) imi dau seama ca am uitat buletinul acasa... Zic: "asta e, lasa ca daca fugim un pic mai tare, ajungem si acasa sa luam buletinul si dincolo in Drumul Taberei) Zis si facut, dar cand m-am uitat pe adeverinta de la angajator, mi-a gresit tembela aia CNP-ul, adica l-a scris pe al Evei Deci... iar n-am rezolvat. Asta de la personal mi-a bagat de 2 ori salariul gresit o data la una pe care o cheama cum ma chema pe mine inainte de casatorie, a doua oara uneia pe care o cheama ca pe mine dupa casatorie... Whatever...
DanaH, casa de piatra in continuare, aniversare fericita!!!!
Alysh, sac de dormit am vazut la Mall Vitan la demisol sunt numai magazine de copii... ei bine, la cel care este inspre Zapp.
Doloress... saracutza surioara ta cat mai patimeste... ca tare e dragutza, faza cu orfelinatul m-a impresionat tare tare.
Socrate, unde se gasesc sprayurile alea anti caini? Si nu devin si mai agresivi???? Iuby s-a suparat ca am facut reclamatie sa vina sa ii ia pe catzeii comunitari (el e foarte milos, chiar inconsient), i-am zis "Dar daca ma muscau, mah, nebunule atunci cand eram in parc cu fi-ta????
Mi-a dat si mie doctora liber sa incep cu fructele - sa mai astept cateva zile ca am facut Rotarixul si sa nu confundam daca are scaune mai moi, etc (sucul de mere, morcov, portocala, mandarina, bla, bla... apropo, voi ce fructe mai dati inafara de astea?) dar cu supitza de legume mai asteptam pana la 6 luni... Evutza mea nu pare grasa cand te uiti la ea asa, "live", sa va spuna Laura si Simonix, dar e lungana (cu ta-su seamana) si grea... Nu stiu de la ce ca de o luna jumate ma chinui sa ii dau sa pape, mananca de 6 ori pe zi (2 biberoane de 120 si 4 de 150) o singura data i-am facut un bibe de 180 pe care l-a papat dar dup'aia m-am cam chinuit cu urmatorul bibe, probabil nu i se facuse inca foame. Acum doarme mititica, am haituit-o toata ziua prin oras...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GD Salutare si de la noi ! Astazi am citit cam pe fuga dar am vrut sa va salut.Am zugravit iar acum fac curat asa ca stau cam prost cu timpul. Am incercat sa pun si eu niste poze sa ne cunoasteti si pe noi. Sa vedem daca am reusit. Toate cele bune ! Gabi http://picasaweb.google.com/gdwish/Movies?authkey=2VTs6hsZNKM# |
Vai ce scumpa e, foc de frumoasa, pupam grasunica!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png