Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
Gabi, am vazut pozele cu Miruna scumpica si, fiind pe faza, v-am pus si pe voi in poezioara Vino mai des pe la noi, da?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Alysh spune:
Ylari, merci mult. Saptamana viitoare dau o fuga la Mall ca-i aproape de mine.
GD, scumpica foc fetita ta!
LAurita, daca fetele nu se hotarasc pt luni, ne vedem noi marti, da? Pt ca luni fac mancarica.....Dar daca se hotarasete tot grupul pe luni, ma sacrific si vin si eu. Imi las sotul cu burta goala. Si asa tre' sa slabeasca
Ah...si tot pe LAurita s-o intreb daca n-are chef sa tragem si o fuga la Piciul. E pe Mihai Bravu, la o statie de parc.
DAca nu, nu-i bai, ma duc eu cu Vladi miercuri. Eu vreau sa-i iau lui Vlad niste caciulite, fularele ca poate trag o fuga cu el la munte peste vreo 2 sapt.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Vianne spune:
Mihaser, socrate, Lorich multumesc mult pt incurajari!
Socrate, si eu sunt zombie, Stefana se trezeste de cel putin 4 ori pe noapte. Dar asta noapte macar a dormit intre mese...
Despre diversificare si program nu stiu ce sa iti zic. Diversificarea nu am inceput-o iar de program...nici vorba...
DanaH, la multi, multi ani impreuna! Sa aveti o zi minunata!
GD, tare scumpa dolofanica ta!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Doloress spune:
Fetelor multumim mult de aprecieri, sunteti niste dragute!
DanaH La multi ani fiericiti in continuare! Cand pleci in Chile?
Ylari felicitari pentru voinicuta! Tu nu iesidin casa din cauza cainilor, eu nu mai ies din cauza frigului, azi sunt 6 grade si vant. Ca daca n-ar fi vant, as imbraca kupilu bine si tot as iesi oleaca.
Si pe mine m-a impresionat sorela cu orfelinatul, mai ales ca mi-a povestit de copii de acolo. Au conditii foarte bune, fata de un orfelinat din Romania de exemplu. Din punct de vedere material nu prea le lipseste nimic din strictul necesar. In plus sunt grupati pe case, in fiecare casa sta cate un cuplu de profesori-asistenti sociali si au in ingrijire cate 7-8 copii, sa li se dea asa impresia de familie totusi. Insa chiar si asa a zis sora-mea ca sunt tare speriati de bombe si introvertiti, rusinosi, a zis ca e o diferenta de la cer la pamant intre un copil orfan si unul cu parinti, se vede clar. Ce inseamna totusi sa ai parintii tai, sa te simti de mic protejat si iubit neconditionat, sa simti imbratisarea si incurajarea unei mamei! Nimic nu se compara cu asta. Deci chiar si cu tot ce la trebuie din punct de vedere material, copii astia sunt handicapati emotional pe viata, fara un parinte langa ei. Vai de capul lor, mi-e tare mila cand ma gandesc.
Laura la sora-mea in vacanta mergem in Carolina de Nord, nu in California, ca in California n-as fi ajuns cu masina si cu bebe mic. Si asa drumul e de vreo 14 ore si mi-e cam frica, il facem in doua zile insa e greu cu Patrick care nu prea vrea sa stea in scaunul de masina. Speram sa fie bine totusi. De acolo o sa facem excursii la munte si la mare la Ocean.
GD am vazut o printesa-n roz tare frumoasa! Sa-ti traiasca!
Socrate eu am incetat diversificarea dupa vreo saptamana caci nu era pregatit. In primul rand mai mult de jumate scuipa, am stat cate o ora pentru o lingura de mancare. Apoi dupa ce cu chiu cu vai papa, vomita tot si la vreo 2-3 ore de la masa. Asa ca am dedus eu ca a fost prea devreme. Asteptam 6 luni, dupa excursia in America. Acuma vad ca papa destul de bine din lingurita medicamentele deci poate ca e pregatit, insa nu mai vreau sa mai risc inca o data.
Dupa cum ai vazut si la celelalte fete, cam mai toti copii isi fac programul lor, nu stiu daca merge impus la o varsta asa de frageda. Te pupam si suntem aici alaturi de tine sa te incurajam! O sa treaca si perioada dificila pana la urma!
Inais ce fetita cuminte ai tu acolo! Doarme si papa si creste mare. Al meu noaptea doarme tun, insa ziua e argint viu, cu exceptia peioadei de 9-10-11 asa cand mai doarme o tura si atunci imi spal si eu vasele, imi beau cafeaua si scriu pe forum. Apoi gata cu huzureala, inapoi la munca!
Lorich bine ca e OK piticotul! Cu plansul va mai descurcati voi cumva, desi tare e greu, imi dau seama. Uite si la tine un de incurajare!
MIhaser si eu sunt tare curioasa de fibroame, aveam 2 marisoare, la sfarsit nu se mai vedeau din cauza sarcinii. Ma rog la Dumnezeu sa se fi resorbit singurele. Doctorul mi-a zis ca alaptatul ajuta.
Miss si eu am sarbatorit pe 21 septembrie un an de cand l-am conceput pe Patrick. Mi-aduc aminte ca dupa... am facut o ultima excursie cu bicla, eu sunt mare amatoare de bicicleta, am mers 40 de km in ziua aceea. Si chiar ma gandeam ca va fi ultima escapada eu cu mine insami, libera de toate gandurile, de acuma inainte voi fi mereu cu Patrick in gand (si in viitor cu fratioarele sau suriorii lui), oare sunt bine, oare au papat suficient, oare , oare...DAr acel sentiment de "fara griji" nu o sa-l mai regasesc, dar nici ca-mi pare rau. Prefer de-un milion de ori situatia actuala cand imi fac o gramada de griji dar si cand ma stric de ras cu puiul meu harjonindu-ne...
Iaca iar am devenit melancolica, e de vina vremea asta friguroasa. Vedeti ca deja am inceput sa va fac capul calendar cu vremea, promit insa sa nu va stressez prea tare. Mai ales ca vreau si eu sa-mi schimb atitudinea, sa nu-l fac si pe Patrick un depresat din fasa de vremea canadiana. Am sa incerc cat mai mult sa gasesc lucruri bune si in frigul canadian. Ca asta e tara in care va trai si din pacate, cum zice un cantec de pe aici "Mon pays n'est pas un pays, mon pays est un hiver." Deci trebuie sa ne obisnuim.
diana_d spune:
Mamici dragi, Andreea27,
imi cer iertare ca inca nu pot sa va raspuns cum as fi vrut.
Bebe ma termina, nu mananca, nu doarme cum o facea de obicei, smiorcaie,.., am avut o gramada de lucruri de rezolvat, apoi din nou o cearta la telefon cu tatal biologic (francezul cu care am facut fertilizarea) pe care nu-l pot convinga ca pt copil custodia care si-o doreste si faptul ca nu ne intelegem va fi devastator...
Am divortat dupa 14 ani de mariaj cu un om extraordinar de bun, cu caracter,... pt ca-mi doream copil. Fostul este un om f f religios ortodox care a refuzat ferilizarea pt ca Biserica se opune; iar eu mi-am dorit f f mult copil, asa ca am dat peste cel care s-a dovedit a fi fara caracter.
Ma rog aproape clipa de clipa sa rezist pt cel mic, ca nu dorm si sunt extenuata fizic si psihic. Fiecare clipa si zi in plus in care rezist parca sunt o victorie asupra firii.
Multumesc mult inca o data,
Va sarut
Doloress spune:
OFF Diana, ce situatie complicata! Dar puiul mic merita toate eforturile, o sa-ti umple viata de lumina. Ai grija mare de tine, relaxeaza-te si dormi cand doarme si copilul. E posibil ca el sa simta tensiunea ta si din cauza asta sa fie mai dificil.
gabitzam spune:
Se opune biserica?? Incredibil! Uite de asta nu prea ma duc eu la biserica. Pai se nasc mii si mii de copii asa in toata lumea, care fac fericiti atatia oameni in jurul lor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Mi-a venit comanda de la Minimode, m-a anuntat fata de la babystuff ca au sosit coletele din Anglia, luni sau marti vine curierul la mine. De-abia astept sa vad ghetutele pentru Raducu, astea si astea. In rest i-am luat lui Andrei mai multe tricouri, pijamale, caciulite si o geaca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Buna seara mamici si pitici.
N-am avut timp de conspect, dar am citit asa ca raspund cate ceva din amintiri.
de incurajare pt Diana_d.
Tot un pt surioara curajoasa de Doloress
Miss mie mi-au [placut toate pozele, dar cu un asa protagonist nici nu aveau cum sa nu-mi placa. Adevarul e ca nu se vede diferenta intre cele facute de voi si cele facute de profesionista. Nu si-a meritat banii...Sau poate ca sunteti voi foarte buni in arta fotografiei. De fapt nu poate, ca sigur. V-am admirat tot timpul pozele.
Eu am mai facut un model de colaj, deocamdata doar cu cei din partea a doua a lui maai. Mie mi se pare ca se potriveste mai bine cu numele odiseii noastre. Il vedeti aici. Va rog tare mult sa-mi spuneti care model va place mai mult, ca sa le fac pe toate la fel. Voi face cu drag modificarea pt Miss, de asemenea ii voi adauga pe Miruna (GD), Tiberiu (Andrada79) si pe Daniel (Diana_d).
Stefany nu mi-ai mai trimis un alt link. Sau nu l-am vazut eu?
Si pt ca ne apropiem de final cu colajele, dati-mi voie sa fac o strigare:
Ina78, Analisa, Mihbut, Cadina, Onyx1988, Adidana13, Denisa73, SilviaPop, Ingereasa, Nikooradea, Lilirusu,T aty, Cristy74, Alexutza75, Dana.M, Deeapui, Madaluta, Diana79, Kristinik, Simona8004, Babyname, Jozsaerika, Flore07, cory74, Anamea, RoxiP, Daniela_sb,Lenca, Ramona80, Biabaus, Danutza77, BlueAngel, Piggy, Icazangiu, Akella, Buburuzii
Nicole1980 spune:
Salutari si de la noi. Azi am fost la dr meu si mi-am luat ultimele zile de concediu, din 09 intru pe cele 6 mil . Am fost si la servici si toata lumea s-a strans in jurul lui, iar Daviducu i-a delectat cu zambete si gangureli. A fost un scump.
Socrate – noi am inceput divers dar raportam: nici o reactive adverse. Mananca tot ce-I dau, cat ii dau si chiar mai cere (dar nu ma las pacalita…), iar lapticul il bea cu aceeasi placer de dinainte….
Eu ii dau cereale (Milupa de 4 luni cu porumb si orez) cu mar ras sau nectarine rasa; in lapte nu pun, k noi halim doar san
Si noi avem program de masa, pe care si l-a facut el si il respecta zi de zi (aproape). Ii dau in intervalul 12 -13 masa solida si in rest lapte la cerere la orele 7 ; 10.30; 12.30 (o data cu masa); 16; 19; 22; Notam – uneori sunt modificari in program, daca mami vrea la mol 15 ore, sau la doctor, sau cine stie pe unde….
Miss – va doresc ca acel moment sa fie de neuitat in viata voastra sis a va aduceti aminte in fiecare zi de el. Noi am sarbatorit pe 24 septembrie (dif de 9 zile). (Uita-te si tu ce chestie si bebeii nostril au 8 zile diferenta de varsta…uimitor cum lucreaza natura asta….)
Gabitza – am notat si reteta ta de papanasi. Imi plac ghetutele lui Raducu, as vrea si eu pe maron si in plus o caciulita maron
Ylari – eu te-as sfatui sa nu-I dai portocala, sora mea a patit-o rau cu bebe k i-a plans toata ziua de dureri de burtica. Este mai acida..
GD – ce printesica frumoasa, sa fie sanatoasa.
Va pup pe toate
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008