Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Iusti a luat in geutate 500gr intr-o luna...e putin? sunt cam suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Iusti a luat in geutate 500gr intr-o luna...e putin? sunt cam suparata...

pt alaptat numai la san, nu e mult, nu e putin. Doar tre sa fii atenta, sa insisti putsin sa pape mai mult.

m-am trezit. Am dormit doar 3 ore. Nu pun de cafea! ca poa ma afecteaza . Ma duc sa incerc sa mai dorm, sper sa poc.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

nu cred ca pot mai mult. si asa-i dau la 2 ore, sta 20 de minute lejer, mananca pe indelete..uofff...doctorul zice ca e ok, sa vedem luna viitoare, altfel bagam formulica...
Cleo, e f devreme, mai dormi..ohh..ce-as mai dormi si eu
pup Dolores si surioara ei si Patrickut cel smcher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nicole nu prea e tinerica sora-mea, are deja 33 de ani, mie mi se pare putin insa ea ma bate la cap ca e batrana. Si deja are tabieturile ei si pretentii cam mari la barbati, e greu dupa o anumita varsta sa incepi sa faci compromisuri.

Stefany nu cred ca e asa putin. Al meu la fel luase ultima data, 200 de g in doua saptamani si doctorul mi-a zis ca e OK. El a zis ca se uita numai daca e in grafic si daca e o crestere constanta. In plus al meu papa si formula. Insa se lungise ceva de speriat, a ajuns mai inalt ca media. Poate si al tau a crescut mai mult in ultima luna.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

. ca e ok acu.
stefany, doloress, si io am remarcat: cand se lungeste fiica mea, nu prea ia in greuytate. Si tot asha zice dr: pune pct pe grafic, si ele au curba lor clar paralela cu celelalte!! deci e ok.
plus, stefany, puiul tau s-a nascut cu o greutate apreciabila, ca si fiica mea, nu o sa aiba aceeasi evolutie ametitoare cu Patrick care a vrut sa recupereze.

edit: TRREEEZIIIIREAAAAA!!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, curba de crestere in greutate nu este liniara. la inceput este mai abrupta dupa care incepe sa se mai aplatizeze. Du-te si pe http://www. parinti. com/modules.php?name=Grafice (vezi ca am bagat niste spatii dupa puncte, ca apare ca reclama, scoate-le). Vezi acolo cum este fatza de medie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Noua ne dau dintzisorii...balosim la greu!

Miss e foarte frumos Daviducu`...imi plac ochisorii lui!

Simo si Laura sanatate maxima tatalui vostru!

Vianne sa dea Dzeu sa fie totul bine! O mamica de la cealata odisee a patit la fel ca tine, dar dupa tratament i-a iesit bine testul! O sa fie bine!

Doloress ptr sora ta! Si mie mi-a zis dr la prima nastere ca am un inceput de fibrom...o sa merg la o consultatie special ptr el...sa intreb ce mai face...dar dupa ce termin si eu cu alaptatul.

Cleo ai reusit sa scapi de incoltitori? Si mie mi-e asa teama de unu` negru de langa bloc...e cat Cristi de mare si se tot plimba pe langa noi...

Gabitza si eu mi-am facut al doilea rand de gauri la 12 ani si mi-a fost super frica...m-am si miscat si una e cam aiurea.
Primul rand era prea sus...si eli are aceeasi pb la o ureche ...i-a facut mai sus gaura!

Va pup ca trebuie sa ma apuc de curatenie...inca nu am pe cineva care sa se ocupe, dar o sa iau...aici costa 50 de ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

gabitzam ma bucur ca ati gasit o gradinita buna.
diana iti tinem pumnii sa nu ai nici o pb cu nesimtitul care nu ti-a fost alaturi in cele mai grele momente. Ce-i drept si eu
tineam minte ca nu e tatal biologic. Intreaba si pe la topicul de legal, poate te pot ajuta mai mult acolo in ceea ce priveste partea legala. Noi te sustinem si iti tinem pumnii. Sa nu eziti sa ne scrii si sa te descarci, de asta suntem aici, mai bine zis si de asta. In rest mai putem face niste vraji daca vrei.
Vianne, sunt sigura ca totul va fi bine. Asa tb sa fie.
Doloress sunt sigura ca Patrick va fi o persoana exceptionala, cu o asa mamica, cu matusica care e o luptatoare, cu un tatic care a luptat si el fiind prematur, iar ce sa mai zicem de el care uite creste mare si frumos desi a vazut lumina prea devreme...e clar ca e o combinatie exploziva. Sunt sigura ca iti va aduce multe bucurii.

Miss imi pare rau ca inca nu ati gasit locuinta, sper sa se rezolve ca sa scapi de Mutti. Banuiesc ca nu a inteles mare lucru din ceea ce i-ai spus.

Apropo de diversificare, eu i-am gatit in oalele noastre. Ca doar le spal bine oricum.
Eu sterilizez in continuare biberoanele dupa fiecare utilizare ca nu apuc sa le clatesc imediat si ramanand laptic in ele mi-e teama de vreo boala asa ca...prefer asa, desi este foarte incomod, dar ce nu facem pt puii nostri.

Alina esti sigura ca e minimode.com.uk? ca nu merge nici la mine...

Maytrei succes mult cu facultatea.

Ylari, Cleo, va recomand cu caldura sprayurile impotriva cainilor. In caz ca ataca...asta e, bagati sprayul.

Fetelor care ati inceput diversificarea, ati avut vreo reactie adversa, nu voi, evident ma refer la bb. La noi s-au inmultit nr. de bluze purtate zilnic.
Sebastian e foarte incantat, cand il pun in scaun se agita tot, tzipa de veselie, stie ca urmeaza papa. In schimb i-a scazut entuziasmul pentru lapte. Bine,
ieri nu a vrut sa manance mai nimic. Dar, in schimb a supt toata ziua. Azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori. Nici nu mai stiu. Sunt chiauna. Zombi. Praf.
Daca nu as tine mult sa il mai alaptez, zau daca i-as mai da ceva noaptea, dar asa ca sa trag de farama de laptic...ce nu fac.
In fine, am mai vrut sa va intreb daca le-ati dat puilor cereale in lapte. Si daca da, cum l-ati preparat?

Si mai vreau sa va intreb ceva, voi ati facut program copiilor? Si daca da, cum ati facut cand vroiau sa manance si nu era ora de masa? Si la cat timp tb sa manance daca sunt introduse deja fructele si piure de legume?
Nu mai stiu ce sa fac recunosc. M-a depasit situatia. O fi si oboseala.

Fiind praf asa cum sunt, ma gandeam acum, oare o sa mai tinem noi legatura si cand ajung copii la scoala? Ar fi frumos nu?
In caz ca se stabileste ceva cu intalneala, venim si noi, aducem si vecinele daca ne putem cupla. Oricum nu stiu unde e Riviera asta...

Daca stiti vreo bona pentru zona Berceni...nu ma ocoliti.

Sebastian

Mergi la inceput

Socrate eu am luat de la Milupa cereale care se pot da de la 4 luni cu mar si banana si am pus 2 linguri jumate si 65 ml de apa...Mi s-a intamplat sa pape si absolut tot...ii plac!

Mergi la inceput

Socrate eu am luat de la Milupa cereale care se pot da de la 4 luni cu mar si banana si am pus 2 linguri jumate si 65 ml de apa...Mi s-a intamplat sa pape si absolut tot...ii plac!

Uite http://www. bebelusultau .ro/ detalii.php?cod=MI09

Mergi la inceput