Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 20
denisa.g spune:
| Citat: |
Denisa, si Luca adoarme la san, e normal, se intinde usor pe burta mea si adoarme. Peste o ora iesim la plimbare, la fel adoarme si apoi doarme dus cateva ore! Il scoti des afara sau nu? ca asa doarme bine!!! Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA varsta Luca Povestea nasterii mele, Luca Noah “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Abia de saptamana asta am inceput sa iesim cate jumate de ora.
Azi vrem sa mergem cu carutul mai mult prin parc, dar daca a stat asa de mult treaz, acum o sa doarma mult si imi pare rau ca pierdem o zi asa de frumoasa de plimbare. O sa incepem sa iesim si noi mai mult, asa sper.

de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Abia de saptamana asta am inceput sa iesim cate jumate de ora. Azi vrem sa mergem cu carutul mai mult prin parc, dar daca a stat asa de mult treaz, acum o sa doarma mult si imi pare rau ca pierdem o zi asa de frumoasa de plimbare. O sa incepem sa iesim si noi mai mult, asa sper. ![]() de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Pai si ce daca doarme? Tocmai bine il pui in carut/marsupiu si iesi! Si stai mai mult de jum de ora, daca vrei sa aiba bebe un sistem imunitar puternic, nu sa il ai mai tarziu mereu racit! Doarme mai bine la aer curat! Si ia si vitamina D din plin, din natura, nu din cutie(
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
tzitziri spune:
Eva,pai daca zici tu trebuie sa ma descurc
.Vedem saptamana viitoare
...oricum o iau incet ca stam doar doua zile pana la weekend singurei...o sa ma plang pe aici daca e ceva
Nusha,
.Am zis doar ca ma va ajuta daca e la o mancarica, un vas de spalat, d'astea.Ei ii face placere si eu stau cu bebe.Deci nu se muta aici, ca sta la 20 de min de noi.Te-ai mai linistit in privinta mea?
Tot calciu d'ala luam si noi.5 ml pe zi.Dar ultimele doua zile a mers cu pacaleala.....el plange de foame si noi ii dam incet calciul.Iar el inghite sperand sa fie lapte.Nu e frumos ce facem
dar decat sa faca iar perfuzii prefer asa.
Andreea_and,
multumim.Si iti grantez eu ca orice mamica de la odiseea noastra ar fi fost la fel de tare....desi la cate lacrmi am varsat eu pe acolo...sa fim sanatosi cu totii!
Denisa, cam asta e si orarul nostru la pranz.San 5 min, dormit, pus in pat, trezit in 5 min si iar san.De 3 zile zic sa vad cat se intinde....Si am bgat completare ca intr-adevar se pare ca nu mai avea laptic
.Azi papa des dar macar vad ca mai doarme cate o ora si iar juma de ora la san...o fi programul de pranz...esti sigura ca mai are laptic de papa?Eu ieri de ex dupa vreo 5 ore am scos cu pompa doar 20ml cu chiu cu vai.Deci el saracu chiar nu mai avea ce sa pape.
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
tzitziri spune:
Intrebare:aveti vreo recomandare pentru un medic homeopat care sa dea tratamente si la bebei?
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
anis spune:
cristineescu...reactia bb, e ca s-a lenevit ..adica e mai usor cu biberonul.Daca nu ii mai dai deloc...o sa vezi ca in cateva zile s epune cu burta la supt.Tu ai grija ca bb sa apuca bine sanul ca sa stimuleze corect roductia de lapte...SI NU TE MAI MULGE:Lasa-l pe bb sa te stimuleze si altereaza sanii la alaptat.
Daca vrei iti dau nr de telf al doamnei Musat, cu alaptatul..vine si acasa..
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
_irina_ spune:
Eva eu stiam ca vitamina D se fixeaza la soare (lumina) si calciul se fixeaza mai bine in oase cu vitamina D.
Noi am primit 2 picaturi de vigantol/zi pe care i le strecor cand e cu gura cascata direct din sticluta in gurita. Daca as pune in lingurita ce ar mai ramane si pe lingurita si nu stiu ce cantitate.
Din pacate nu pot sa iti raspund la intrebarea cu injectia, eu ma duc abia la 6 saptamani la control si oricum eu nu am voie sa iau nici un anticonceptional pe baza de hormoni (am facut tromboflebita si poate recidiva).
Cred ca depinde destul de mult de pitic ce alimente accepta si ce nu. De exemplu a mea nu a avut colici aproape deloc azi noapte. A dormit foarte bine, a mai tras ea vanturi dar nesemnificativ. Si am trecut in revista ce am mancat zilele trecute si nu am mancat rosii. Deci se pare ca lui bebe nu ii plac rosiile, desi eu am mancat la greu rosii in sarcina.
Sper mai tarziu sa imi dea voie sa pap, momentan scot cruditatile proaspete din alimentatie si le introduc treptat.
Tzitziri o sa te descurci singura, cred ca si lui bebe ii e mai usor sa isi intre in program cand nu e atat de bazait de bunici si alte rude.
Denisa bebe doarme bine daca ai rabdare. De exemplu a mea daca o las din brate cand e inca pe jumatate adormita urla de nu mai poate si o iau de la inceput cu dragaleala sa adoarma. Daca e bine adormita nu am nici o problema cu ea. Noaptea adorm cu ea in brate daca insista ca nu vrea sa adoarma.
Altceva ma dispera, sta atat de mult treaza de la o vreme, nu stiu daca e normal. Sta treaza si cate 4 ore ziua, de pe la 10 si iar de la 10 noaptea si bineinteles eu trebuie sa patrulez cu ea in brate. Daca o las 5 minute jos sau singura se lasa cu scandal.
Cica are senzor de prezenta mami incorporat.
Maine vine soacraaaa... 

si de luni vine mami 

Stie cineva niste calmante puternice care pot fi luate si cand alaptezi?
fericita de
- Andreea
anis spune:
Nerantula...la dilema ta.DA BB SE INVATA IN BRATE...eu nu le-am leganat si le-am tinut in brate exact cat a trebuit...MUTAT DINR-UN LOC IN ALTUL..ALAPTAT ETC..Si ai sa razi stiu sa exploateze..0rice pui vrea in brate..acum ramane doar la decizia parintilor daca vor sa ii fie sclavi.
Wrapul, afara se recomanda sa fie folosit dupa 6luni.
Da, unii bb pot refuza sanul..dar majoritatea accepta lapte la inceput din orice...au instinct f puternic de supravietuire.
Altceva pt fetele care alapteaza exclusiv numai san si numai prin supt..aveti grija ca macar 1 biberon cu lapte muls sa i-l dati pe saptamana.DE CE? Cand va fi sa renuntati la san...nu va accepta biberonul.Eu m-am chinuit cu prima fata..2 luni cu chitaieli maxime..si mai s tiu pe cateva...drept urmare la a doua am dat bibe cu lapte muls si nu am avut probleme.
CHEIA E:.BB ii AVEM EXACT CUM II INVATAM NOI:::ACUM SUNT O CARTE NESCRISA::CUM O SCRIEM ASA II AVEM!..asa ca daca vrei sa urle ca ii lasati din brate..tineti-i in brate..daca nu il lasati sa adoarma singur...se va obisnuii sa adoarma cu cineva si tot asa..acum cum vreti voi.Eu am ales calea de a le da independenta si mai ales sa nu depinde de mine d ela inceput de culcare..si acum le pun in pat pupici si dorm...si as ale-am invatat d emici..le-am facut un ritual din program.
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
tzitziri...eu am fost la homeopat cu cea mica..pt constipatie..dar nu am avut rezulatte....avea 2luni cand m-am dus...
Fetele..e normal ca bb sa mai stea si trezi..cu cat se maresc cu atat isi vor scurta orele de somn..
Aoleu..mai bine tac..ca ziceti ca sunt mama -omida stie tot
..dar daca v-as povesti prin cate am trecut cu fetele si boli si comportament si n...v-ati ingrozi...pe la 6 luni...eram cu primul copil in spital cu enterocolita..si tot asa...cu sanii probleme..etc...gata nu va mai zic...macar sper sa va ajute ce va zic eu pe aici..ca mie tare mult mi-ar fi trebuit o informatie cand ma loveam de vreo problema.
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Denisa, cam asta e si orarul nostru la pranz.San 5 min, dormit, pus in pat, trezit in 5 min si iar san.De 3 zile zic sa vad cat se intinde....Si am bgat completare ca intr-adevar se pare ca nu mai avea laptic Mamica implinita de David Daviduta bebe David |
Laptic avem - eu ii dau dintr-un san la o masa, apoi din celalalt san la masa urmatoare. In faza finala el pur si simplu rontaie mamelonul si lapticul ii curge efectiv din gurita - deci e super satul dar ii place sa adoarma cu tatica in gura. Rontaie la tatica pana ii cade caputul pe spate si ramane cu gura deschisa sau o scuipa.
de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
andy.p spune:
Hey si de la noi.Dormim ca plouaaa.Azi am fost mai linistite ,nu ne-am prea agitat.O fi muiat-o vremea??!!Mi-e drag de ea cand sta treaza,da parca nu noaptea,ca azi nopate ne facu figura si-am stat zombi si io si tati.
tzitzi eu ti l-as recomanda pe al meu...asa poate vii si ne cunoastem
.La Andy au functionat fff bine tratamentele lui,acuma urmeaza Alexia.
tuturor
Am si eu o intrebare...mananc dulce in prostie,ce se intampla ?De ce imi cere organismul atat dulce?Ati mai patit careva?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ