Nasterea lui Milan-Full Throttle
Raspunsuri - Pagina 2
LaLa_20 spune:
Ema cu frumos ai povestit !Si bine ca finalul a fost fericit... mami si bebe frumos!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
Oricat de greu a fost, si sunt convinsa de asta, 'rezultatul' e minunat. pt o mamica frumoasa si curajoasa si un bb adorabil!
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
la asa mami frumoasa o nastere de neuitat cu un bebic adorabil.Sa fiti fericiti!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gattasalvaje spune:
Ema , foarte frumos ai povestit ! Ai avut o nastere frumoasa , cu sotzul tau alaturi , ati trait impreuna emotia venirii pe lume a puiului vostru mic...ce frumos !
Sa creasca mare bebe Milan si sa nu mai aveti parte niciodata de clipe grele ca acelea de la o luna de viata !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stancutza spune:
Ema, felicitari pentru nasterea in ritm alert, pentru un bebe grozav, si nu in ultimul rand, pentru povestirea frumoasa! Am citit cu mare placere aventurile venirii pe lume a lui Milan, printisorul si-a facut o intrare in lume pe masura :-) Multa sanatate si fericire in trei (deocamdata )
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
mami_patrick spune:
Ema, esti o frumoasa si Milan e cel mai frumos bebelus pe care l-am vazut vreodata! Faza cu ruptul apei in public e de povestit nepotilor, nu te gandesti ca ti se poate intampla tie! Va doresc sanatate multa si sa nu mai aveti de-a face cu spitalul, ca si noi am fost internati cu pneumonie,la o luna si jumatate, si a fost O-RI-BIL!!!
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII
AnnaBaby spune:
Ema felicitari mamico, sa-ti traisaca feciorasul si sa fie sanatos!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
miky_mamica spune:
Abia acum am reusit sa citesc si eu povestea nasterii lui Milan si tare m-am emotionat .... parca ieri alaltaieri anuntam una cate una ca ne-a venit randul si uite acum suntem toate mamici si avem cei mai frumosi clopotei. Sa-ti traiasca si sa te bucure toata viata. Multa sanatate.
Madanic spune:
Doamne Ema ce aventura. Eu ma rugam in fiecare moment sa nu mi se rupa apa prin oras. Si ce rapida ai fost.
O poveste foarte frumoasa, sa-ti traiasca flacaiasul sa creasca maaaare si voinic si sa-ti umple viata de fericire.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
emabucuresti spune:
Multumim din suflet pentru gandurile si cuvintele frumoase! Sanatate, noroc si fericire bebicilor nostri si multa dragoste in preajma lor!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)