Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...sarumana....am salvat meniul....e pe desktop...sa-mi fie la indemana...azi a fost bine...nici nu mi-a fost asa foame...cum spuneam...de luni cum trebuie...pana atunci...sa ma obisnuiesc...:))

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci avem plicul. L-a recuperat hazbandul din dotare. Cica rezultatele sunt ok, iar cantitatea suficienta pentru 74 de kg. De fapt, de kilogramele astea eram foarte curioasa, ca v-am vazut discutand. Urmeaza momentul mai putin placut al platii facturii...

Datul din cap - datul din cap, ca si leganatul la altii copii sau suptul degetului, poate sa fie un reflex al copilului. La fel de bine, poate sa nu fie doar atat, dar nu cred ca e cazul sa se ingrijoreze cineva pentru moment. Totusi, daca datul din cap continua si cand bebe va sta in fundulet, daca e ritmic, asa, stanga dreapta, nu e ok. Eu sunt sigura ca nu e cazul la voi, Dia, dar am tinut sa imi dau cu parerea despre asta pentru ca am citit o groaza de subiecte gen "e normal sa..." si toata lumea, pagini intregi, sarea sa spuna ca e perfect normal, ca copilul asa se distreza, ori nu era asa.

Eu folosesc Nivea Sensitive, tot "head to toe" si cu dozator. De-a lungul timpului mi-a mai placut Bubchen. Nu mi-a placut niciodata Dalin, nu ma dau in vant dupa Sanosan (parca zici saprosan) iar Mustela nu le-am incercat inca.

TURTU - da, la Canada am ramas. Exista multe avantaje pentru noi acolo. In sensul ca eu voi fi aplicant principal si stiu limba foarte bine (ceea ce aduce puncte multe), la fel de bine stiu engleza, plus ca avem acolo destui prieteni care ne-ar putea ajuta la o adica (na, nu te dai jos din avion si sa te intrebi incotro o apuci...), imi place felul in care sunt organizati dpdv social, pentru copii exista o multime de programe educationale (ca si pentru adulti, de altfel), si deocamdata este o tara unde numai daca nu vrei nu muncesti. Sper sa fie totul ok, deocamdata preparam dosarul, desi ar fi trebuit sa o facem de vreo 2 ani. Dar am tot amanat, ca sa nasc intai, sa aplicam direct pentru 4 persoane. Plus ca pentru mine era chiar un minus sa nasc acolo, ar fi fost mult prea complicat....

Unde ai facut pana la urma certificatul? Mai nou a pocnit-o si pe vara-mea ca are nevoie de certificat international... Tot da peste 100 de euro de cate ori ii trebuie o copie legala....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka da ce poate sa insemne datul din cap excesiv?

Si vad ca la mine e chiar greutatea corporala cea mai mica pt primitor de celule stem - numai 44kg!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hallo

Pusei poze de la Poiana Brasov la semnatura

Mah Vicky lasa vibratoru' k esti fomeie serioasa

Capri dumneata vrei ca sa zici ca in ziua de azi se cotizeaza la invatzatoare??? Adica cum?? Adica cam ce crezi tu ca trebe sa-i dai? Zi-mi sa ma minunez ca am senzatia ca si io si barbac-miu vom avea un mare shoc si vom impusca ceva cadre didactice. Tre' sa ne inscriem la un anger management ceva pana atunci k e de rau ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

se pare ca sunt singura care sterilizeaza la 1 saptamana si asta o fac inca de la 3 saptamani de la nastere si ne e bine, Slava Domnului!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

PS Cine vrea sa-mi vada noul album sa intre cu mozilla k ie este un browser din ce in ce mai prost.

PS2 Nu uitati ca de atunci am mai dat jos 6 kile. Daaaaaaaaa?

PS3 De fapt mai bine uitati-va numa' la copchil

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

f faine pozili ileano! cele de pe balcon is superbe insa nu ma pot opri din minunat cata bucata de bagtaj ati avut la voi cat ati stat fratilor?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cum fata nu ma lasa sa dorm , mai raspund si eu la cate ceva.

Anna_Baby, fina mea a avut la celule stem 9 kg greutatea primitorului, asa ca se poate si mai rau...

Cu spalatul, si io tot cu Nivea de care ziceti voi, numa ca pe cap o spal cu sampon Dr Fisher, pe care l-am castigat la o tombola la Baby Expo si trebe sa-l folosesc si pe ala, nah!

Cu kilele, Ileano, poti sa ma linsezi, ca am 54 la 1.69, plecata din 56 inainte, si nu am tinut cura. Mananc si paine si dulciuri, chiar mai multe ca inainte ca simt nevoia, cum mai zicea cineva (parca Mina?) Da grijile, stresul, oboseala, si-au spus cuvantul . Sunt curioasa unde o sa ma opresc.

Ileano, de iexemplu un cadoo stilat ieste un parfum fin . Ei??? Cam ustura la buznar, nuuu?

Cu sterilizatu, nu practic ca sugem 100% san.

Ankule, naravas plicul cu celele stem, bre! Da bine ca continutul fuse ok! Io am avut emotii pana a venit. Duminica am facut si transferul bancar. Oare o trebui sa le dau mail sa ma asigur ca au ajuns banii la ei? Nu de alta, da traim in Romanica si nu am chef sa ma trezesc ca-mi iau aia celulili ca nu am platit .

Trimit ca parca ar vrea matza sa adoarma.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ileanna draguta, da' aratai f bine si acolo, chiar cu cele 6 kile in plus, serios, iar Vladut e un gandacel tare fumusel, cu o freza care seamana cumva cu a fiica-mii, tot asa han tatar e si ea

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara gagici , ne cerem scuze de acesta lunga absenta , ne-a fost tare dor de voi .
Am citit acest capitol si am inteles catusi de cat despre ce se vorbeste acum .
Imi pare rau pt. fetele care au probleme noaptea cu bb. Rayan doarme de la 2 luni toata noaptea ,se culca singur la 20.00 si se mai scoala dimineata pe la 6 sau 7 .
Mananca binisor tot din 3 in 3 ore cate 120 ml . Nu pot sa ii daula 4 ore interval ca imi plange de nu il pot potoli .
Rayan a ramas asa cum il stiti un bb. f.f.f satisfacut , un zambaret si un scump .
Despre slabire , e un subiect delicat am ramas exact cat am avut dupa nastere 55 kg. am de dat 7 jos si nu pot nicicum , desi fac sport de o luna .
Luna asta mi-a venit si ciclu pt. prima data si tare aiurea e si ne gandim la o metoda contraceptiva perfecta astfel incat s-ar putea sa ieie sotul la inaintare spre sterilizare .
Va pup si sper sa intru cat mai des macar dimineata odata si seara la fel .
Noapte buna !

Mergi la inceput