Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Gata, mutza e la somn...finally...

Am si eu niste intrebari:

1. Cum scap de incontinenta urinara, pe langa exercitii Keggels? Mi-a fost rusine sa vb de asta pana acum, da' nu mai suport, e prea jenant...
2. E normal ca Miruna da din cap, asa stanga dreapta, destul de violent, mai ales cand e la san si nu-i convine ceva, sau in somn?
4. Cu ce ii spalati pe bebiei? Pot folosi sampon si pe corp? - asta apare si in celalalt mesaj, da' am vrut sa fie grupate .

Fug la dus, sa ma relaxez...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

No, am terminat baitza si acum papam.

Narcisa, asa se pare ca tantarul nu mai era azi ce a fost ieri .

Si ca sa continui explicatiile referitor la scoala, trebuie sa spun ca e liceu teoretic care are si clase de gimnaziu si I-IV, si e cotata bine in cartier (in apropiere mai sunt insa 2 scoli chiar de fitze, cea de pe Kiseleff si Pia Bratianu, deci asta e mai de mijloc asa). De unde si amenintarea de ieri ca cei care nu-s cuminti vor fi trimisi la scolile de cartier. Adica a se citi cu rezultate mai slabe si conditii mai proaste, cu copii si parinti mai putin interesati de studiu , deci anturajul nu-l va stimula sa invete ci mai degraba il va initia in injuraturi si pierdut vremea (din pacate e si cazul scolii fix de langa casa mea, ai carei elevi ii vad si aud zilnic si chiar asa sunt ).
In acest liceu sunt trei clase I, deci 3 invatatoare, toate cica bune, dar chipurile ea e cea mai frumoasa din tzara , si la clasa ei vor totzi. Cel putzin asa am auzit din diverse surse, iar cand l-am inscris (aici trebe sa spun ca am fost cu mama finilor nostrii care fusese profa acolo, deci cu o "pila", dar nu prea barosana, ca acu nu mai aveau nici o obligatie fatza de ea) doamna directoare ne-a zis ca musai la ea daca vrem unde e mai bine. Io am incercat sa o dau cotita atunci ca auzisem ca trebe sa cam cotizezi(si nu nimicuri ci chestii de fitze, ca-i mare duamna si asa a fost obisnuita de generatiile precedente), si ma gandeam ca nu-mi trebe mie chiar "cea mai buna" atata timp cat toate trei sunt bune, dar nici nu m-a mai auzit, a scris pe dosar numele ei si gata, m-a expediat. Iar io pana acum nu m-am simtit decat cu florile din prima zi de scoala si nici nu am de gand sa ma simt daca nu sunt convinsa ca si merita, adica sa o fac din suflet, ca mi-e draga si sunt multumita (de exemplu un cadou de Craciun), nu ca mita doar-doar o sa se poarte mai bine cu al meu.
O sa mai vedem ce se mai intampla si o sa va mai povestesc. Sper sa se obisnuiasca si Matei cu scoala si sa stea mai potolit. Acum am un gust amar legat de invatatoare si cum se defineste conceptul de "cea mai buna" pe la noi. Dar sa-i mai dau o sansa, ca e prea devreme sa-mi fac o parere pertinenta despre ea si metodele pe care le foloseste, chiar daca sunt dezamagita deocamdata.

Gata, mergem la culcare. Va urez o noapte linistita.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Gallyb ce iti pot spune din experienta mea... Maya a fost alaptata aproape exclusiv cu formula, mai exact cu Humana. Si era destul de constipata de la el. Am trecut pe Milumil care i-a reglat tranzitul intestinal, acum iese zilnic si moale... din cauza luarii in greutate mai putin decat limita minima ceruta, am dus-o la 3 pediatri care mi-au spus toti trei la unison ca Naneste cel mai apropiat de laptele matern, urmeaza Humana si Milumil care au aproximativ acelasi gust, cu diferenta ca cel din urma da rezultate mai bune in privinta cresterii in greutate. La noi se pare ca si Humana si Milumil au acelasi efect in privinta luarii in greutate, doar in privinta constipatiei se pare ca ei ii merge mai bine cu Milumil.
Asta e experienta noastra!!Sper sa iti fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dia, uite aici un www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003142.htm" target="_blank">link despre incontinenta. Pe langa asta eu as incerca acupunctura si reflexoterapie, pe mama a ajutat-o dupa operatiile de rinichi, si ea avea probleme

2. Si Nancy da din cap la fel, mai ales cand e foarte obosita sau nemultumita de ceva. Uneori cand stau linga ea ma loveste cu capul in san de ma doare chiar rau...

3. Eu spal pisicanul cu un gel de la Bubchen, head to toe, care merge si ca gel de dus si ca sampon, foarte fain, cu musetel, are si dispenser, deci nu trebuie sa fie nimeni linga mine sa-mi toarne in mina sau sa las fata jos ca sa-mi torn eu... L-am luat de la Real de la produsele pentru copii, are 400 gr., il folosesc de la nastere si cred ca ma mai tine bodonul asta inca o luna. Da' mi-am luat deja inca unul Vroiam sa iau ceva similar de la Mustela dar cu dispenser nu aveau decat un gel fara clatire si m-a debusolat

Ankule astia sunt toti niste shnapani, si eu locuiesc la o strada distanta de sediul lu' Fan Curier si de fiecare data incearca sa ma prosteasca sa ma duc eu sa iau coletele de la ei. Dar cred ca sunt atat de acra cand mi se propune asta, ca nu am facut-o inca... Dar cu altii (ColetEx) am patit-o de a trebuit sa ma duc io la ei sa recuperez patutul gargaritzei. Bai, macar de la Posta Romana n-ai pretentii, stii ca tre sa te duci la ei, dar de la un serviciu door-to-door...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, o sa iti raspund la 4 (cred ca e defapt 3, ca 3 nu vad sa existe ), ca in rest nu stiu: eu o spal pe Aida cu lotiune de baie Nivea "din cap pana-n picioare", e si pe post de sampon si pe post de sapun.

EDIT: si are si dispencer, cum a zis Boti mai sus.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

'seara

eu zic prezent si raspund ce am retinut:

1. eu sterilizez o data pe saptamana. in rest spalat cu fairy in 2 cu apa calda. pus la scurs, totu' fain frumos.

2. eu o spala cu klorane si pe par si pe corp. ca doar nu are stratu de jeg si ii trebuie nu stiu cate produse. ai mei au avut firma de cosmetice si gelul de dus difera de sampon prin...eticheta

3. mie imi plac tzatzele mele si tare cred ca si lu' al meu

4. am uitat complet de trusou sa sun si eu sa vad care-i treaba...

5. love u, kiss u, see u tomorow

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dia cu incontinenta nu stiu. De dat din cap si Ioana da la fel, si mai tine si manutele pe cap sau pe fata de zici ca e un om mare care sa vaita; iar la spalat eu folosesc de la Nivea nutri ensitive o lotiune din cap pana in picioare, cu dispenser. Cat despre "vesnicul" vostru puseu, si la noi e la fel, cam tot timpul vrea tinuta in brate, dar ca ieri si mai ales ca azi nu a fost niciodata Sunt sleita de puteri!!! Abia am reusit s-o imbrac dupa baita...in apa totul a fost ok (acolo ii place mereu), am scos-o si am invelit-o, a zambit si a gangurit putin, si apoi s-a dezlantuit furia!!!!Urlete de zici ca o taie cineva...Abia am reusit s-o calmez, am hranit-o si am asezat-o in patut la somn alaturi de bazaitorul de serviciu, si slava domnului, e liniste in casa

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Dia eu spal pe Maya cu un gel de la Mustela care se foloseste atat in cadita sa faca spuma cat si ep cap si corp.Si ii merge bine!!

Mergi la inceput

De sterilizat eu sterilize o data pe zi... iar de spalat le spal zilnic dar nu neaparat cu detergent, ci doar cu apa fierbinte. Cand mi se pare mie ca nu mai arata ok, le spal si cu deergent, dupa care le bag la sterilizat. Oricum nu exagerez cu sterilizatul, are nevoie si ea sa isi cladeasca propria imunitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sa va zic si eu de sterilizat - deocamdata le sterilizez si inca nu am folosit nici un bibe sau vreo suzeta fara sa le fi sterilizat si spalat in prealabil. Dar in curand am sa incep s-o mai raresc, ca sa se obisnuiasca cate putin cu microbii, ca atunci cand o sa apuce toate obiectele din jur si o sa le bage in gurita ce-o sa fac, sa le sterilizez inainte? Nu mai pun la socoteala cand o sa mearga de-a busilea...eu cunosc pe cineva care inca sterilizeaza biberoanele dar fetita ei de 6 luni merge in 4 labe si linge papucii lui taica-su de pe hol

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput