Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
AnnaBaby spune:
Wow, Alina, aud si eu de un barbat dispus sa mearga singur singurel la sterilizat!!! Mare raritate, sa-ti traiasca!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Caprioara spune:
Ileanooo, da frumoasa esti fato, ptiu sa nu te deochi! Si Vladut la fel! Auzi, da in album sunt si poze de acasa sau chiar ati luat la voi si leaganul electronic
?
Alina, bravo mama cu asa un sot! Nu stiu cati ar accepta metoda asta... Desi io stiu ca e cea mai usoara si putzin nociva pentru un cuplu. Ma insel, fetele?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
mcoca spune:
Ileana, ai vrea si tu nu
. MAine il folosim si dau detalii.
Dia, iti pove, dar cred ca trebuie neaparat sa mergi sa consulti un medic, deoarece problema se agraveaza cu varsta (sa nu mai vorbesc daca mai faci un copil). Tanti aia mi-a tot explicat acolo ce si cum si cat de important este sa retonifici perineul, si asta e valabil pentru toate proaspetele mamici, ca sa nu ai la batranete probleme. Aici asta intra in programul securitatii sociale si apoi ai recuperarea abdominala.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
alina bine ai revenit!
copilasii
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ileanna spune:
Maitreyi - una semana. Da' unde se vede bagaju?
Sau te referi DOAR la patutz si carutz ![]()
Anna
. E de la foen ...
AlinaMaria bine te revedem. Cum adica ai ramas la 55?!!! Si sa stii ca nu slabesti cu sport. Decat ceva la genu' 9 kg in 5 luni cu o juma de ora de aerobic / zi sau 1 ora de mers / zi.
Admirabil sotul tau. Totusi ... asa o metoda drastica? Stii vb aia "never say never". Eu nu l-as lasa.
Pai dah Capri nu mi-oi mai lua eu parfum si i-oi lua parashutei ... Pai in stilul asta mai bine la privata nene. Macar stii cat te costa si ai sanse sa primesti si ceva pe banii astia. Uff ... cre' ca o sa mai slabesti 
Si sar'naaaaaa. Nuuuu. M-ai prins. Vreo 3 is de acasa si doua din parcul Titan.
Vai Vicky cum po' sa zici asa ceva
... Ete AM. Si mai multe
. M-a blindat barbate-meu k nu-i acasa during the week. Shi oricum nu i-as lua-o inainte lu' diarux. Ea e inaintea mea k e mai urgent ![]()
Pozici ![]()
anaxena spune:
am pus stapanire pe calc
azi m-am porcit: cartofi prajiti cu usturoi+salata...mai am putzin si explodez,de maine iar la dieta 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
gallyb spune:
ESTRELLA mersi
. De azi am trecut treptat la Humana . Milumil nu-i dau ,pentru ca am inteles ca e dulce si majoritatea bebeilor lasa sanul. Noi si asa ne chinuim la san, d-apoi dupa Milumil nu stiu.... Sa vedem...
DIA, Xenia la fel da din cap cand nu-i convine ceva, mai ales cand e la san. Noi la baita folosim Sanosan.
Eu sterilizez o data pe zi, cred ca pana la 4 luni, dupa care o sa renunt treptat.
Xenia (9.07.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele matinale!
Mie mi-a dat trezirea ariciul la 5 jumate si nu mai are de gand sa mai puna geana pe geana prea curand

Si mor de somn ca m-am culcat la 1...macar din motive "interesante"
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Biribu spune:
ce fac fetele?
noi cica bine. am dat jos kg luat, acu sa vedem ce fac cu alelalte 10.
Ankuta pai pa mine ma zgirie rau pe creier treaba asta, in plus ca si Ileanna nu am cumparat nimic de imbracat tocmai sa ma stimulez. pina acuma degeaba, crek ca o sa umblu la pelu gol la iarna.
bei eu nu sterilizez de nu mai tin minte, e adevarat ca singurul obiect ar fi suzeta, dar nici pe aia. deja sunt mari, nu mai e nevoie.
AlinaM bine ai revenit! jos palaria pt husband ca accepta sa faca asa ceva.
Ileano da esti bella tare
. si piticul, nu mai zic. oricum pare un ingeras din poze, nus ce tot il birfesti tu. Si apropo de scoala privata 
s-o crezi tu ca acolo nu dai cu cadoul in teacheri....
Eu imi vreau sunul inapoi! gata cu destrabalarea in bora-bora, ia mai treci nene si la munca, vino aici si cistiga-ti piinea
.....
Mada uite gasii un emoticon numai pt tine
succes, ca la mine nici o sansa...
ma duc la nani
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
marimar spune:
turtu,
am vazut ca intrebai de Phil& Teds, e fain, mai ales ca se poate adapta la 2 copii DAR e mai greu cu 5-6 kg decit Mountain Buggy care are numai 7kg si e cel mai usor carut cu 3 roti din cite exista !!!!!
cu 3 copii e frumos si nu mi se pare mai greu pt ca bebe e un cumintel, ma uit la ei si nu-mi vine sa cred ca eu am facut asa minuni!!!
ana_a, ce scumpi sint si ai tai copilasi, Matei si Stefan ( cred ca Stefan e colega de virsta cu Romana care face azi 4 ani !!!!!). Cum e Stefan fata de Matei?
Sun, eu abia astept sa te intorci la noi si sa-ti citesc postarile pline de optimism si caldura!
imi pare rau, fetelor, ca nu prea am timp sa mai raspund desi as vrea
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !