Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 4
Dbunny spune:
ah, vroiam sa spun ca petrecerea depinde mult si de partea financiara, ca suntem multi copii + adulti...
Am pus www.flickr.com/photos/dbunny/2905080849/in/photostream/" target="_blank">3 poze
Am precepit idea cu paracetamolul, oare si cu ibuprofenul infantil o fi la fel...aseara i-am dat, ca tare agitat a fost, si a dormit rau, si scarasnea din dinti...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Yagmur spune:
Tot pe fuga
Teutz, wow... cat de frumoasa si expresiva este.. abia astept sa va vad
As mai scrie.. dar sint tare prinsa... a sa nu uit ca am vazut si frumusetea de Stefi...
Am intrat sa va intreb despre Septilin.. asa a fost recomandarea doc de fam ptr Luca. 1 ml (cred, se auzea tare prost) de 2 ori/zi, timp de 2 luni... parca am citit ceva despre el.. dar nu retin nimic..
Scuze ca dispar repede dar am de reparat o gafa la job
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
salutari mamici!
pe fuga ca e treaba multa, dar trebuia musai a zic ca am apucat sa vad poze cu alexia si dani si m-am topit. frumosi, frumosi, frumosi.
am auzit cate ceva de muci si rosu in gat da' nu vorbim despre asta, poate daca nu-i bagam in seama pleaca. oricum, multa sanatate fulguletilor.
ma bucur tare tare mult ca marc e ok si diana sta si ea un picut mai linistita. am auzit ca roxana si-a facut unghiile, nu ne arata si noua???
si in rest nu mai stiu, da' va pup pe toate si pe toti.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
am stiut eu c-am uitat ceva...
dianarus, ma bucur ca marc e bine..si era de asteptat, nu? eu am fost de mica in salina, ajuta mult, sa fuga prin aerul ala sarat...
a_deju, deci aveti program light inca...no bun, si lasa, ca peste 10 zile cand acomodarea e completa sa-l vezi pe motanski cum scoate gheruta...si se apuca la muscat copiii..ca altii pe care-i cunoastem....din vedere....
Dbunny si Daniel
lizzy spune:
am intrat numa' sa va
yagmur, septilin e pt imunitate, e natural si e produs de firma himalaya. bun la gust, usor de dat. succes!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 am intrat numa' sa va yagmur, septilin e pt imunitate, e natural si e produs de firma himalaya. bun la gust, usor de dat. succes! |
Intre septilin si imunugrip junior, preferati septilinul?
Dbunny si Daniel
kikineata spune:
Dbunny, io n-as trimite in nici un caz adultii la plimbare la petrecere. Pai si de copii cine are grija? Se incaiera imediat si nush pe unde-mi scot camasa.
M-ati zapacit cu imunizarea asta, tre sa-ntreb sa vad ce cale luam. parca vad ca-mi zice dr ca nik.
S-acu cred ca am dus natiunea in eroare. Am masurat Garga si are 85 cm deci cine-o masurat-o inainte o facut-o prost. Si maselele mari nu vad niciuna si nici locurile rosii, asa ca sa mai ai incredere in dr. Bine nici nu ma lasa tare mult dar chiar chioara cum is nu vad nik. Asa ca suntem pe pace.
Teutz, Alexia carna in ce parc e acolo?
Donia, ma cand dispari asa mult jur ca-mi fac griji. Si esti asa cum nu erai tu. De ce? Cum? Rece ca ghiata, bine nu chiar dar emani de obicei o caldura...de orice fel. Iti revii? Uite....treaba cu unghiile cu Roxana te recunosc...in unele cred ca scrie altcineva in locul tau, asa-i?
Bunnnn, toata vara am tinut-o pe inghetata Nirvana cu caramel si vanilie, ieri am descoperit Maxibon....ma duc sa racolez tot din magazine ca la iarna nush dc mai gasesc. Am mancat 2.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
roxanica2006 spune:
Buna zua!!!
Mai, nu mi-a mers Picasa zilele astea si n-am putut vede nicio poza, azi insa am recuperat. M-am dus intai atza la pozele Ruxandrei ca stiam ca acolo e Dandusa, super faini sunt, la fel...Crinutza firava, dom'soara frumoasaaaaaaaaaa, chiar imi era dor. I-am vazut si pe Matei si verisorii lui, foarte mare micutza sarbatorita, ramasa fara motz. Chiar asa, ce cadou i-ati luat de 1 anisor, Ruxandra??
Le-am vazut si pe fetitele tale, Mamaana, ce veselie in piscina-stelutza! Chiar m-am gandit ca niciodata nu te-ai plans ca ti-ar fi greu cu doua...de-acum gata, nici nu mai ai motive de plans, ai fete mari!
Lacramioara, chiar ma gandeam ca n-am vazut de multa vreme pe Stefi, e tare dulcica!
Teutz, chiar asa, ultima poza e superba
Dbunny, ti-am vazut frumosul fecioras blondutz si freza ta e super super faina. iti vine perfect!
Asaa...am recuperat toate pozele!!
Aka, eu stiam ca daca-i miroase gurita a acetona inseamna ca e deshidratata, dar daca zici ca are o stare foarte buna, nu stiu...tu da-i apa sa fie sigur!
Yagmur, dar de ce v-a recomandat dr. Septilin, ca Luchita chiar nu e un copilas bolnavicios. Mucii vostri parca erau de la aerul uscat sau pe fond alergic, nu?
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Raluca_u, cum se mai simte Ionut?? Deja se poate deplasa singur??
Madalutza, mai stii ceva de dandusa?? cum e cu pierderea de lichid?? sa ne anuntztati cand naste, da?
Kikineata, si inghetata asta noua cum e?? Bunaaaaaaa??Cu ce?? Garga ce mai zice?? Gata cu mucii?? ce-i mai gatesti??
Lavinia, mai tusitzi??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu