Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA-copiii sunt bine .Sofia a inceput sa mamance de 3 zile ,iar Andres e cuminte toata ziua si imi da timp sa ma joc cu Sofia mai mult.dorm amandoi destul de mult,asa ca am de asemenea timp si de mine din cand in cand ,doar ca mi-e cam lene

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelita, ce zgarcita esti Hai spune mai multe, cum a fost cu analizele? Ce a spus medicul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Asa, si am gasit un articol despre studiul cu Paracetamolul.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7623230.stm

"Researchers do not know if the drug directly increases asthma risk or another underlying factor is to blame."

"Cercetatorii nu stiu daca medicamentul creste riscul de astm in mod direct sau daca exista un alt factor este de vina" - underlying este o conditie, boala, care a existat atunci cand a fost administrat paracetamolul. Adica poate ca e de vina raceala pentru care a fost dat medicamentul, si nu medicamentul in sine.

"Experts said parents should still use the drug for high temperatures"

"Expertii spun ca parintii ar trebui sa continue sa foloseasca medicamentul pentru febra mare".

"Study leader Professor Richard Beasley from the University of Auckland said: "We stress the findings do not constitute a reason to stop using paracetamol in childhood."

"Seful studiului, Profesorul Richard Beasley de la Universitatea Aucklnad, a spus: "Accentuam ca rezultatele nu constituie un motiv pentru a opri folosirea Paracetamolului la copii."

"However the findings do lend support to the current guidelines of the World Health Organization, which recommend that paracetamol should be reserved for children with a high fever (38.5C or above).
This underlines the importance of a current recommendation that paracetamol should not be used regularly in young children and should be reserved for times when they have a fever and are in obvious discomfort or pain."

"Cercetarile sprijina recomandarile OMS de a rezerva folosirea Paracetamolului pentru copiii cu febra mare (38,5 C sau mai mult).
Se subliniaza importanta recomandarii ca Paracetamolul sa nu fie folosit cu regularitate la copiii mici, ci ar trebui rezervat pentru ocaziile in care acestia au febra, sau au durere si discomfort evidente."

Scuze pentru traducerea impiedicata , pe ici pe colo.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cateva poze de zilele astea.

Desiree, si eu ma spal pe cap dimineata inainte sa se trezeasca domnisoara, ca altfel vrea si ea “baie”.
Lacramioara, vazut frumusetea de Stefy cu ochelari de soare, cu palariuta… Imi place mult cum ii sta in rosu!
Danutz, Alexiei i-a mirosit gura cand a avut limbuta incarcata, albicioasa. Avea si rosu in gat in perioada aia. La recomandarea dr, i-am dat pe limba de 3-4 ori pe zi cu glicerina cu stamicin si s-a rezolvat problema cu mirosul urat. Daca ai vazut ca are o amigdala rosie si cu punctulete albe, ma gandesc ca ar fi bine daca ai face un exudat faringian, cum spune Dianarus, pana ajungi la dr.
Dbunny, inca nu m-am gandit la petrecerea de 2 ani a Alexiei, dar de-abia astept sa aud idei de pe la mamici!
Donia, ma bucur ca ati scapat repede de raceala si acum sunteti ok!

Noapte buna, somn usor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Neata ... prima data cand dau si eu o cafea sau un ceai . Eu servesc un ceai caldut si astept sa se trezeasca Tonita. Am fost si am dus-o pe Sara la gradi si de acu ma apuc de trebaluit prin casa.
Va urez o zi frumoasa si copii cat mai sanatosi si voiosi!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!
Poftiti la cafeluta!
LACRAMIOARA e frumoasa foc Stefi,scumpica!
TEUTZ,dar ce model ai tu acolo!O dulceata!
DANUTZ,si eu as zice sa faceti un exudat!sanatate multa!
DONIA,asa sa fie racelile de acum incolo,usoare...deja imi e groaza,cu vremea asta rece ,de ce ne asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny cred c-a intrebat de petrecerea de 2 ani. eu chiar zilele astea m-amgandit ca ar fi cazul sa incep sa umblu sa vad niste locatii pt party. o sa tinem la un loc de joaca amenajat, si o sa angajez entertaineri pt copii. de curand am fost la un botez unde erau f multi copii si au angajat 2 clowni care faceau baloane (cu forme de animale, etc) pt copii ...astia au fost f faini, mi-a placut de ei, erau copiii calare pe ei dupa baloane :))... si o sa mai vreau si o alba ca zapada ca tot e hit la noi , dar tb sa vad dc gasesc una reusita si ok, ca numai panarame de alba ca zapada am vazut pe la party-uri. anyway, cica tb sa ma misc rpd, ca se retin din vreme... si va tb sa tinem ziua oanei mai devreme de 29 noiembrie, ca fix in 29 tati decoleaza spre state :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DBUNNY,eu deja ma gandesc ce sa facem de ziua lui ALe,o sa inchiriez un loc de joaca pt cateva ore,si o sa chefuim acolo,nu mai vreau acasa...dar o sa facem tort mare si vad eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare si de la noi....

danutz, nici cu apa de mare nu se fluidizeaza? Pentru Stefy ne-a dat Favitusin, un sirop din muguri de brad, pentru fluidizarea secretiilor sau ACC. Cand e nasul infundat, eu pun 2 picaturi de ulei de menta, care il desfunda. Totusi cel mai bine e sa-l vada medicul, daca spui ca are puncte albe pe amigdale. La Stefy asta a insemnat angina pultacee. Dar cum zicea si Dbunny, nu te lua dupa noi. Ca nu suntem doctori. Totusi ar fi bine de facut un exudat, care iti spune ce e. Si daca e ceva se face antibiograma si iti spune si la cee sensibil, ca e posibil medicul sa-ti dea antibiotic la care sa nu reactioneze si... e pacat. Noi am patit asa odata si dupa 3 zile de Antibiotic, a trebuit sa schimbam pe altul dupa ce a venit rezultatul la anibiograma. Multa sanatate lui Rares.
Eu nu pricep cum vine asta ca e full? Si eu ce fac cu copilul? La noi pediatrul isi face timp pentru toti. De obicei urgentele stiu ca merg la spital.

Dbunny, felicitari lui Dani, ca e baiat ca e cuminte si cooperant.
Referitor la tema, inca nu stiu ce sa fac. Si eu tot in faza de cercetari sunt.

Donia, ma bucur ca sunteti bine. Si ca au fost usoare racelile. Si noi tot cu muci ne laudam. Multumim pentru articolo.

aelita, asa ma bucur ca sunteti bine. Ca erai asa necajita ca Sofia nu papa....

Teutz, multumim. Dar ce fetita frumoasa si carlionata aveti....

saryta, multumim pentru . Spor la treburi.

adinazot, multumim.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teutz

Cateva poze de zilele astea.

Bai ce mare si scumpa si cocketa si piaptanata si carliontata si ...si ... ultima e superba, zambeste cu okii...aia as pune-o eu in rama in sufragerie format 30x40 s-o vada toata lumea

Adevarul ca inchiriatul spatiului de joaca ar fi super, asa nu-mi mai ung casa de sus pana jos ca si anul trecut...mai ales ca la sf de noiembrie cam ploua...problema cu spatiul de joaca este urmatoarea: la voi lasa si adultii inauntru? adica parintii si restul invitatilor? pt parinti, adulti pregatiti ceva, nu? tip sandwichuri, si alea unde se servesc , ca na, copilasii nu vin la fiesta singuri...la noi in spatiile de joaca se por cere meniuri pt copii, dar pt adulti nu, adica nu amenajeaza masa pt adulti. Si adultilor tereb oferit o bericica, o grisina, o maslina, zic eu...sau zicem pas, si trimitem adultii la plimbare ?

si daca facem acasa...vor si multe baloane, masa separata pt copii, www.spanishtown.ca/Images/pinata.jpg" target="_blank">piñata...si nu mai stiu ce, ma bate gandul sa cer imprumut de la cumnata un topogan, vreo casuta , ceva...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput