Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui desiree

Buna dimineata,

ma trezesc devreme cam de o saptamana, azi am hotarat sa fructific acest timp pentru mine, asa ca m-am spalat pe cap

Eu am citit doar pana aici, si am inceput sa rad in hohote de se uitau colegii la mine, adica na, se intelege ca biata femeie mai apuca sa se spele din cand in cand pe cap

bey, nu rade ca nu ma mai spalasem cam de o saptamana, si datorita unei viroze urate de care in sfarsit am scapat....a fost asa de bineeee sa ma spal pe cap la 7 dimineata,cat el dormea... atipic pt mine, parca am inviat..si masca aia cu efect de incalzire...wow....nu ma spal pe cap ziua cand sunt cu baiatul fiindca vrea si el imediat spalat pe cap ...vara mai mergea da cu mucii astia mai greu ma dau convinsa..asa ca mai bine nu ma spal pe cap :)

una peste alta, noi am venit de afara am stat 3 ore, mi-a adormit cand mai aveam putin pana acasa cu barbia in piept in tricicleta......

vad ca se someaza la greu pe aici, de vina e vremea calda probabil...ma duc sa bag niste legume cu pui la cuptor!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Intru si eu in graba sa va intreb ceva...
Lui Rares ii miroase gurita de vreo 2 zile.
Aseara, l-am prins cu gura larga si am putut sa ma uit in gatul lui si am vazut ca are o amigdala rosie rau, cu doua puncte albe pe ea.
Credeti ca din cauza asta poate sa-i miroase urat gurita?
Sau o fi altceva?
Plus mucii, care sunt uscati si undeva sus, nu prea ies cu ser si nu prea poate sa respire din cauza lor.
Doctorul e full, are programari toata saptamana si nu ne putem apropia decat pentru urgente...
Febra nu are deloc, e la fel de energic ca de obicei, cu mancarea cam face nazuri, ma gandesc ca poate il doare gatul. E si gingia de sus umflata rau, deci se preconizeaza o masea.
Ce pot sa-i fac/dau ca sa-l ajut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mamaana, aveti o casuta de povesti frumoasa cu doua printese minunat de dulci si haioase. Mie mi-e tare drag Tudor chiar dc e mai mare.
De unde ai luat bucataria pt. fete si orga aia. Bucataria e in plan pt. ziua ei si ustensilele de rigoare.

Danutz, nush ce sa-ti spun dar la Garga perioada de boala viroza si gastro mirosea gurita tare rau. Nush ori de la diaree, ori ca nu se alimenta/bea deloc si sucurile gastrice faceau razbel, ori de la vomiatat dar mirosea. Mi-adusesem aminte ca s eplangea Dandusa intr-o vreme de acelasi lucru si parca pe atunci nu papa nici Crinuta. Am facut eu o corelatie tampa. Asa cred.
Acu dupa toate bolile a slabit cred vreo juma de kil a ajuns pe la 11.600. Dupa o sapt pe la 11.800, dar nush din ce ca imediat a inceput cu muci care au impiedicat-o inca sa pape, mai vom din cauza lor, abia de 2 -3 zile e mai bine. Inainte d eboala avea 12.100 goluta, dupa imbracata avea 12.100 cu papuci cu tot...Si ideea era ca mirosul a continuat pana a inceput sa pape mai bine.

Desiree sa-ti fie de bine toate cele. Esti fresh!

A-deju spor la munci si bafta cu gradi la motanschi!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

danutz si Cristinei ii miroase gurita in perioada in care are vreo afectiune respiratorie. acum tuseste, a inceput sa fie productiva de aseara, dar gurita ii miroase de cand a fost tusea seaca. parca miroase a acetona... ea mananca bine, probabil nu o doare gatul. si se scarpina mititica la gingiile de la ultimele masele. multa sanatate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Danutz arata a faringita ce spui tu acolo...iote www.reclama mascata//avertizare/familia-ta/sanatate/cum-recunosti-faringita-sinuzita-guturaiul-gripa.html" target="_blank">link. Eu as sugera paracetamol infantil, dar nu-i bine sa sugerez eu nika ca nu-s doctor, si nici tu sa nu asculti de sfaturi ieftine...cautati programare la medic. Pupam sa va faceti bine repede...

Dia..tu iar umbli la cafele pe terase? Las ca vin eu la tine-n sat, si daca nu te pui pe drumuri atunci sa vezi...

Motanski lu' a_deju incepe azi nursery?

V-am spus ca Dani nu mai musca ? am trecut etapa canibalismului de-o saptamana cred...azi chiar a spus donsoara ca s-a purtat exemplar de bine, si ca nu l-a recunoscut cat de cooperant si simpatic a fost...sa ne fie de bine.

Tema ...mare tema mare [omuletz sufland in trambitza]
Planuiti ceva pt petrecerea de 2 ani? ati inceput deja sa va ganditi ce si cum? cati? unde? cadouri? meniu ?(deja sunt maricei, pot papa multe, chiar si tort...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dbunny, vineri de la 10 la 11 primul settling in session.. apoi luni si marti. si apoi, ori inca vreo doua session de-astea, ori direct dus dimineata, luat la pranz. om vedea cum o merge... oricum, taaaare bun moment de inceput gradinta.. copchilu' meu atomic a devenit un sensibilos si jumate, cum se apropie un alt copil de el (sau orice forma de strain), cu pune capu-n jos si-i stana de piatra, daca cumva strigi mai tare la el (fie ca face ceva nu-i voie, fie ca e doar departe si-l strigi sa te auda), botu'-n barba tremuranda si sa te tii oftaturi... iar chestiile astea is toate aparute deodata, is complet pe inversul copilului pe care-l stiam io, asa ca tre' sa ma obisnuiesc cu ele, sa vaz ezact ce-l supara, ce-l sensibilizeaza, ca tre' sa dau raportu' si la tantile de la nursery sa stie la ce sa fie atente...
in rest, toate bune, chef ioc, timp aproape ioc, si cand e timp..ma spal si io pe cap, ca omu' (desiree.. m-am ras si io, ca mi-a placut, parca ma citeam pe mine :))) )
pupez apasat toata gasca minunata si fulguletii aferenti si va tin la curent cu mersul lucrurilor

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Intru si eu in graba sa va intreb ceva...
Lui Rares ii miroase gurita de vreo 2 zile.
Aseara, l-am prins cu gura larga si am putut sa ma uit in gatul lui si am vazut ca are o amigdala rosie rau, cu doua puncte albe pe ea.
Credeti ca din cauza asta poate sa-i miroase urat gurita?
Sau o fi altceva?
Plus mucii, care sunt uscati si undeva sus, nu prea ies cu ser si nu prea poate sa respire din cauza lor.
Doctorul e full, are programari toata saptamana si nu ne putem apropia decat pentru urgente...
Febra nu are deloc, e la fel de energic ca de obicei, cu mancarea cam face nazuri, ma gandesc ca poate il doare gatul. E si gingia de sus umflata rau, deci se preconizeaza o masea.
Ce pot sa-i fac/dau ca sa-l ajut?

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

eu as face un exudat faringian, si daca iesie pozitiv as cere si antibiograma. punctele alea albe pot fi de natura bacteriana, iar astea pot da complicatii si ajungi la un antibiotic pe ghicite, dat de dr fara sa mai apuci sa iasa rezultatul de la exudat. asa, daca tot nu ajungi chiar azi-maine la dr macar poti face analiza specifica.

desigur, asta as face eu cu marc deoarece, stim, nu-i asa ca el face complicatii f usor. ceea ce nu va doresc si voua

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si daca tot am intrat, sa va zic ca azi e miercuri si inca nu s-a imbolnavit. sau cel putin nu vrea sotul sa imi zica nimic. oricum, daca ar fi ceva serios ar veni repede acasa...

mi-e dor tare de tot de ei, dar asa s-a potrivit cu o saptamana absolut infernala la birou, incat oricum ajung la 8pm acasa si macar nu-mi mai fac mustrari de constiinta...

grupului

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

si daca tot am intrat, sa va zic ca azi e miercuri si inca nu s-a imbolnavit. sau cel putin nu vrea sotul sa imi zica nimic. oricum, daca ar fi ceva serios ar veni repede acasa...

Ei, uite, asta speram sa citesc! Doamne ajuta, se simt si ei bine si stai si tu cu inima mai usoara. Si orice zi in plus e o zi castigata. Ti-ai mai cumparat ciocolata?

Au dat si pe la noi racelile, dar au fost simplute tare, insa tot am tinut-o acasa pe Roxana, nu ca era prea bolnava, dar ca sa ne facem unghiile ... si pentru ca imi tot spunea ca e obosita. La scoala oricum nu pierde nimic, asa ca ne-am rasfatat vreo doua zile. Cristi a fost si el mucos, dar a trecut repejor, fara alte complicatii. Doamne ajuta!

Sanatate bolnaviorilor! Cred ca tot intr-o raceala o s-o ducem, trimitem de la un fulgulet la altul , dar macar sa fie raceli usoare si sa se vindece repede!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, la capitolul jucarii.
I-am luat ceva de felul www.mastermindtoys.com/store/product.asp?product_code=20033&subcat=683&brand=0&cat=0&agecat=4&showcat=0&page=1&ebay=&MSCSProfile=RQD5XPRP4MVF9JXJRBT9T39S50AAFP7A" target="_blank">asta, dar am gasit la second hand la 5 dolari, ca 40 de dolari... m-as fi gandit de vreo suta de ori inainte Insa ii place mult de tot, urmareste tare concentrat labirintul ala de sarme.
I-am mai luat www.megabloks.com/en/products/description.php?product_id=840&brand_id=15&cat=1&age=2" target="_blank">camionul asta de la Megablocks. Masinutele se demonteaza si poti sa pui lego din alea mari pe ele, poti sa improvizezi oricat, sa faci tot felul de modele pe care apoi le urci pe/in camionul mare. Se joaca foarte fain cu ele... si culmea, el a descoperit ca masinutele se demonteaza.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput