Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
cu greu si de la noi un semn.
suntem intr-un concediu de zile mari. de cateva zile bune (eu in stare de kko) d face programul. si asa bine e...plecam afara fara nici o tinta, el isi alege pe parcurs ce il intereseaza, unde mergem, ce facem, cat stam...de dim am fost amandoi la carfur, la cerea lui evident, am facut cumparaturi gramada, i-a placut la nebunie. a ales singur cerealele, morcovii, ne-am jucat cu pinguinii de pe lazile de congelate, am cantat amandoi aproape non stop.
din amintiri...
roxanica daca-mi ziceai acum cativa ani de casnica...sigur dadeam ochii peste cap. acum nu as strica echilibrul lui d pt nimic in lume. iar cu iubirea....uf, asa niste amintiri mi-ai rascolit...asa departe de el eram cand era bb mic, in prima luna...imi amintesc ca il alaptam stand intinsi in pat si imi era frica sa il mangai, il managaiam doar pe cate un piciorus, o manuta...efectiv imi era teama sa il iau in brate...iar acum...daca nu dormim lipiti nu se simtim bine :). si stam toti 3 imbratisati in pat, iar dupa ceadormim el se duce cand la alex cand la mine in brate, si e asa o caldura acolo...o iubire...efectiv o simti cand intri in camera :). si la fel cum chiuie el cand ne vede pe unul din noi, la fel imi vine si mie sa fac. si de ce n-as face-o? :)
cu putin noroc peste vreo saptamana, doua, o sa reusesc sa va arat la ce am tot muncit in ultimul timp. dar pana atunci nu stiu cat voi mai apuca sa intru. asa ca...ne vedem noi...ceva mai incolo
Parent like there's no tomorrow!
dianav spune:
Teutz iubita de ea cat e de frumoasa si cat e de fetita!!!
Atat am apucat sa citesc, poze de la Teutz.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Bunnnn, toata vara am tinut-o pe inghetata Nirvana cu caramel si vanilie, ieri am descoperit Maxibon....ma duc sa racolez tot din magazine ca la iarna nush dc mai gasesc. Am mancat 2. |
Ai sa te faci cat casa
Fetelor, multumesc de aprecieri...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kikineata spune:
Dbunny crezi ca se poate mai mult de-atat? De cand tin oaresce regim pap zilnic 2 rar 1 inghetata pe zi.
Da Roxanico inca cu muci. De papa cele obisnuite ca na a fost perioada grea cand nu papa nik dar ea e fidela la cele vechi. Inghetata buna rau!!1 Jumate invelita in cico cu crant crant prin ea de alune jumate invelita in 2 biscuiti...
Iaca gargarita in revenire
http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi11Luni?authkey=VFhHwzJPQt8#
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
desiree spune:
dbuuny,...dulce dani..dulce si mami
teutz, mai da ce frezata chipesa e alexia...imi place mult tunsoarea ei!
diana, azi octavian nu a vrut deloc sa iasa din casa..l-am presat, rugat..nimic..si un soare de iunie afara de imi venea sa mor...da nu a vrut..dadea din cap ca nu si s-a dusla el in camera, a rasturnat un raft de jucarii si a inceput sa le mestereasca in tacere..am inteles mesajul....nici nu s-a trezit bine, parca nu-si implinise somnul si avea ochii rosii...asa ca am ramas in casa si acum imi doarme de la 1.30
eu una sunt tare curioasa ce ai muncit acolo!
dbunny, nu m-am gandit cu petrecerea da parca as face acasa in cerc restrans cu cativa copilasi si mamici dragi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
kiki, dulcica garga..un pic palida mi s-a parut, da banuiesc ca e normal nu?..poate ma insel oricum nu pare cu mult mai slaba decat era inainte....
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
mamaana spune:
kiki jucariile alea nu sunt ale noastre, ci ale fetitei un pic mai mari care e in poza cu ele
roxanica nu m-am plans ca nu am avut de ce - cu exceptia primelor luni cand se sculau la ore diferite si nu stiam cand e zi si cand e noapte, au fost foarte cuminti si chiar mi s-a parut mai usor decat la tudor
da, am fete mari: azi au 22 de luni
eu tocmai ce am venit de la dentist: check-up si cleaning; mi-a pus o plomba si sunt inca amortita; ma duc saptamana viitoare iar
danutz spune:
salutare...
fost la doctor, uitat pe gat, nu mai are nici un punct alb, decat o amigdala putin rosie. plecat de acolo fara antibiotic, doar cu prescriptie de Visol si de glicerina cu stamicin...iar pt nas infundat nik decat ser sau apa de mare si aspirat...si intr-adevar are o masea care sta sa sparga.
faza cu cantaritul si masuratul am amanat-o pt viitoarea consultatie, peste 2 sapt, daca musiu dr. se intoarce din alta tara calda unde pleaca
Astazi, zice bona, a mancat ca spartul, am vazut si eu acu seara ca a dat gata o craticioara cu gris si un borcan de 200g iaurt...mult si pentru mine...mi-a amintit de Zmeul lui m-monique
Io sunt ca vai de bine, cu gatul dureros, nasul infundat, ba parca a inceput sa ma doara si o ureche...dar ma incapatanez sa nu iau nik decat vit. c si sa mananc lamaii si kiwi!
Dbunny, ce a mai crescut marele blond...se cunoaste ca nu l-am mai vazut de multisor!!!
Iar Alexia e o frumoasa si jumate!!!
Dianocica, sunt tare curioasa ce tot mesteresti tu, sper sa ai timp sa ne arati!!!
Donia, mi-e tare dor de povesti si poze cu voi!!!
Dianarus, sa-l tina DD tot asa...si tie spor la munci!
gata...sunt obosita moarta...merg la ceea ce va doresc si voua curand!!!
Teutz spune:
Multumim frumos pentru complimente! Ultimele poze sunt facute aseara, dupa baita. Tocmai o uscasem la par si o pieptanasem, ca de obicei e mai ciufulita.
Kikineata, Garga e desavarsita! Alexia e in Parcul Morarilor, care se afla langa blocul nostru. Pe acolo ne facem veacul.
Dbunny, doar 3 poze??? Hai fii si tu mai darnica! Dani are o fetisoara de smecherel poznas, iar cu ochii aia bestiali o sa cam bage fetele in boala! Tie iti sta superbine tunsa asa.
Roxanica, am vorbit ieri cu Dandusa si se pare ca a fost o alarma falsa cu pierderea de lichid, era doar o secretie mai abundenta din cauza tratamentului cu ovule. Dr a controlat-o si a spus ca nu are membranele fisurate, este ok, si a trimis-o acasa. I-am povestit ce a patit Lavinia cand era insarcinata cu Mihaita, ca pierdut tot lichidul, si a spus ca o sa fie atenta… daca i se mai pare ca ceva nu e cum trebuie, se duce iar la dr.
Dianarus, ma bucur ca Marc e bine. Sigur salina o sa-i faca foarte bine.
Sanatate multa mamicilor si fulguletilor bolnaviori!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
aelita spune:
DONIA
am crezut ca v-am spus,nici nu mai stiu ce fac
Analizele de urina si kk au iesit bine,nu avea nimic .cand am fost sa ne citeasca analizele,Sofia era cu enterocolita,voma,diaree...asa ca mi-a zis ce stiam si eu ,ca pana nu isi face virusul de cap cateva zile nu se poate face nimic.Aici nu se tine regim ,dar oricum Sofia nu mai manca nimic ...noroc ca voma si diareea au tinut doar o zi si onoapte,apoi nemancarea ...o pazeam noaptea ,sa ii dau in somn cate o gura deceai..era moale si nu se mai tinea pepicioare O SAPtAMANA nu a mancat mai mult de 100 ml lapte pe zi si mai stiu eu o inghititura de ceva...tati a fost plecat toata saptamana sicand a vazut-o ca nu se mai tinea pe picioare ,a plans de mila ei.aici nu se dau vitamine,doar daca e f grav se ajunge la urgente in perfuzii.
a trecut..acum ii dau vitamine si de luni inclusiv cere continuu de mancare,nu am vazut-o niciodata asa ,se baga toata in frigider si isi alege..manaca de cateva ori pe zi..nu mult,dar pt noi e imens !
e din nou vioaie ,rade din nou !
mai e cu doi canini de jos care au chinuit-o si ei tot acest timp si ies f lent..
azi am fost cu Andres la vaccin , pe ea am lasat-o afara cui nasa,sicandl-a auzit pe el plangand ,a intrat vajaind in cabinet sa vada ce ii facem !
apoi zicea " pupa pupa "(buba) si arata la picioarele lui .
a vazut ca i-am dat lui seara cateva picaturi de paracevamol si ea a zis "dintzi"-ca ea stie ca ala e suculet pt dintisori sa nu o mai doara.
daca vede ca ia si el,sau ma fac ca ii dau ,ia si ea .
tot "dintzi" zice si la periuta de dinti,pe care mi-o cere in fiecare dimineata sa se spele.
teutz -ce mare a crescut Alexia si ce bine arata !
DBUNNY-ce frumosi sunteti !
DIANOCICA-ce te invidiez cand citesc cum doarme David la tine in brate,imi amintesc cand ziceai ca ii mirosi parul cand doarme...il maitin pe Andres asa,cu spatele la mine,si imi amintesc cand ziceai..dar el e mic .
Sofia nu ma lasa sa o ating cand doarme,acum suntem singuri cateva saptamani si Andres doarme in cosulet langa patul meu si ea doarme cu mine.o intreb unde e patul ei si arata spre camera ei ,si unde dormi tu -si arata patul meu ,cu mami ! o ating,o mai pup,o mangai in par..ma impinge. vreau sa ma lipesc de ea si ma impinge . si cand vine noaptea peste noi,o bagam intre noi,sta un pic,ne atinge ,rade,ii place,apoi cand a luat-o somnul se duce pe intuneric la picioarele noastre si doarme acolo .acum amandoua in tot patul,ea se duce la margine de tot,cat sa ii atarne si o mana sau un picior,ii place asa atarnata ! si nu cade ,eu nu stiu cum sta asa pe muchie fara sa cada,ca se muta in somn de multe ori,dar stie ca e la margine.
de mult nu ii mai pun aparatoarea.
ma bucur ca DANDUSA e bine !
fetelor,va rog,dati o mana de ajutor pt Mary a noastra,de la mamici de ianuarie februarie 2007 .oricat de mica ar fi suma, are nevoie sa se salveze,sa isi creasca cei doi copilasi superbi pe care ii are !Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)