Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 6

Yagmur spune:
Atmosfera de fete in container.... ascultam Laura Stoica si baietii din celalalt fac misto de noi
Sint destul de suparata.... eram tare pregatita sa ma distrez maine seara la nunta unei colege.... sa dansez pana dimineata dupa nunta intr-un club... dar se pare ca ma lasa operatia la genunchi.. ; nici dupa Luca nu mai pot alerga.. abia merg... sper sa treaca...
Dbunny, e atat de expresiv Dani..un frumos, si tu la fel..imi place tare mult tunsoarea..
Dianocica, astept sa revii cu povesti si poze...
Danutz, sa treaca repede raceala..... au facut schimb nazdravanii nostri... Luca mananca mai putin.. nici mie nu-mi vine a crede.... cred ca stie ca am terminat salariul deja
Diana, ma tot gandesc ca era bine daca veneam la Tg. Mures sa iti tin de urat... mi-e dor de voi.... oare ne mai vedem in acest an???
Va las ca misuna sefii.. gata cu muzica in container Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

ruxandra_sb spune:
Neata,
Lacramioara ce dulce e Iulia cu gaina, cu pisica, cum se da in leagan... si ce de mai toalete schimbati.. uff, bine ca n-am fete. Apropo ca ziceai ca-i dai 5 ml Nurofen de 2 ori/zi.. pt muci.. mie mi se pare putin cam mult. Noi, si la sfatul pediatrei, incercam mai intai cu doze mai mici.. adica nici lui Matei nu-i dau din start mai mult de 2-3ml o data, iar lui Grigore 1,5 ml. De cele mai multe ori si aceasta mini-doza isi face treaba si nu este nevoie sa suplimentez.
Mamaana sunt pur si sumplu perfecte. Sunt tare curioasa cum vor arata ca si domnisoare mari.. inca nu pot sa mi le inchipui. Poza aceea cu Tudi in spatele lor, in masina, e haioasa rau. Ce scaune de masina interesante... n-am mai vazut.
Donia, multamim pt traducere.
Teutz, ce i-a crescut pleata domnisoarei. Si da.. ultima poza e desavarsita.
Danutz, sanatate Mariei Sale.
Kikineata, asa deci induci natiunea in eroare.. ai? Ma cam gandeam eu.. cand s-o fi facut Garga asa uriasa.. de cand o admirasem in primavara in parc. Apropo, de ce ziceai:
Punem de-o intalnire sambata asta?? Kiseleff sau unde vreti?? Noi am ajunge undeva pe dupa 11 in Kiseleff; iar in alta parte (adica mai departe de zona asta) dupa 12 ca tre sa-l recuperam pe M si nu avem cum sa chiulim. Duminica sunt anuntate ploi.
Acs, la voi toate bune? Daca e sa iasa.. veniti si voi? Tare mult mi-ar place sa ne cunoastem.
Roxanica, una bucata rochita din catifea si una bucata jucarie.
tema cu party de 2 ani:
- cum coincide cu inceperea de job.. probabil ca n-o sa am chef de ceva. Da mai sti? de M (6) si G (1)

Monicabb spune:
Ruxandra, as veni si eu la intalnire. Depinde de cateva lucruri, dar sper sa reusim. Vorbim.
Pupici

lizzy spune:
donia, multumesc si eu pt traducerea aceea. m-am mai linistit. la nevoie, la febra adica, si am retinut, peste 38.5, e ok sa dam paracetamol, macar pt 2-3 zile sa-l ajute sa tina piept bolii. eu chiar nu-mi amintesc sa-i fi dat pt disconfort de la dinti mai mult decat de vreo 4-5 ori in astia 2 ani... in rest numai la febra. ceea ce la noi a fost totusi frecvent. traiesc cu speranta ca problemele pulmonare nu sunt totusi asociate cu medicatia pe care a tot luat-o si ca va fi bine in final, adica peste cativa ani vom uita de astm si de bronsite
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

dianocica spune:
la intalnire - da, clar, oricand dupa 3
si poze din septembrie
ola, chinico! . hai ca daca scot io doo randuri poti si tu
Parent like there's no tomorrow!

Yagmur spune:
Eram prost dispusa ca am gresit ceva la un raport... dar dupa pozele cu dmic... mi-am revenit... pur si simplu!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

mamaana spune:
ruxandra, pai aici asa sunt scaunele, unele mai au si loc din ala unde sa-i pui cana, intr-o parte; noi am facut atata research pana sa luam ca acum stim dimensiunile la mai toate; pana la urma ne-am schimbat masina sa incapem toti 5
iar a sarit stephanie din pat ieri...

Lavinia_P spune:
Seara buna,
Pt ca nu ma lasa deloc la calculator,desi as vrea sa laud fulguletii care i-am vizionat,bag repede niste poze:
poze din vara
poze mai noi
www.youtube.com/watch?v=3ijb3BDPLBg" target="_blank">filmulet
Weekend placut si fara virusi la toata lumea!
minunea mea

dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Seara buna, Pt ca nu ma lasa deloc la calculator,desi as vrea sa laud fulguletii care i-am vizionat,bag repede niste poze: poze din vara poze mai noi www.youtube.com/watch?v=3ijb3BDPLBg" target="_blank">filmulet Weekend placut si fara virusi la toata lumea! Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea |
am aparut la fix...

ce te-am mai rugat sa pui poze de la mare...si tu nu si nu...,acu' ce-ai zis?! las' ca-i plecata si nu ma prinde,na' ca te-am prins!

Mamica stralucitoare
28+