Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Z_IULIA spune:
Sanziana sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si mancacios! Asteptam cat mai curand vesti 

Claudia sunteti o familie foarte frumoasa! Imi cer scuze ca nu am fost atenta si am zis "sa-ti traiasca fetele" dar neuronul meu gravid... lasa de dorit. Ai un baietele foarte dragut si de fetita ce sa mai spun, parca e o printesa! 

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
mendy spune:
BUna, sunt noua pe forum, sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi. Sunt mama unei fetite de 8 ani si o a doua fetita pe drum, AMR 19 zile... pupici
OanaRusu spune:
Felicitari Sanziana, sa creasca mare David si sa va bucurati de el 
Simsof, bun venit 
Mendy, bun venit si tie 
Claudia, foarte frumoase pozele 
Si
toate mamicile - cu si fara burtici - si piticii din dotare ![]()
PS am reusit sa-mi pun azi dosarul pt CIC... e o fff mare realizare ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Dodo-pui spune:
Sanziana
sa-ti traiasca puiutzul sa fiti sanatosi
Azi am fost la terapii cu Bogdi cand ne-am intors am "papat"si-am facut "nani",acum sunt fresh(el inca doarme
)
In restul totul in parametri (nostri)normali.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Z_iulia, merci de complimente! Nu-ti face griji pt. faza cu 2 fete, nu am pus la suflet. Oricum Stefan al meu e uneori sensibil si delicat ca o fata.
Öana, ce mai spui, ce mai fac puiutii tai?
Mendy, bine ai venit! Sarcina usoara!
Cami, merci de aprecieri! Spor la invatat! S-ar putea sa doarma prost din cauza dintisorilor care incep sa tensioneze gingia sau poate doar are o perioada mai proasta. Nasol ca se suprapune pe perioada in care tu ai de invatat.
Ada, merci si tie! Sunteti toate niste dragute! Nu suntem asa grozavi, toate avem familii frumoase pe aici. Da, seman cu mama intr-adevar. Despre formatul pozelor n-am idee de ce le vezi mai mici.
Ana, felicitari pentru bebe cuminte! Te invidiez. E cumintica si Lucia dar nu din cale afara. Spor la renovari!
Zsuzsu, merci! Cum spuneam si mai sus, cred ca toate familiile in care e armonie si doi copii nu pot fi altfel decat frumoase.
Mada, Dany, ce faceti? Vi se simte absenta sa stiti. Eu va astept sa ne mai dati de stire una alta.
La noi nimic nou. Va pup si va urez noapte buna! Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
Sanziana,felicitari pentru minunea David
Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
Claudia,superba domnisoara
si tu foarte eleganta
,Stefan un adevarat cavaler,ce mai,o familie frumoasa
Crengu,si noi tot cu Bacovia,cu mirosul de mucegai,dar de ieri parca un pic mai bine,a dat si soarele
Si medicul nostru de familie un mare habarnist,de fapt ignorant,noroc ca mai stim noi ce si cand trebuie facute vaccinurile
Ana,esti supernorocoasa cu asa baieti cuminti
Ada,lasa ,bine ca ai luat ceva pentru tine,macar face bine la psihic.Cat despre kataif,nu stiu ce e ,dar m-a amuzat povestioara![]()
![]()
Cami,spor la invatat!Imi place ca ai timp si pentru noi
Oana,si sotul meu se ocupa azi de dosar.Felicitari pentru reusita
Mendy, bine ai venit!
Sarcina usoara!
Eu intru mai rara,caci nu prea reusesc sa fac altceva inafara de stat cu cea mica si cu Alex printre picaturi+ alte treburi casnice marunte,dar care iau timp
Noaptea trecuta a fost foarte fornaita,sper totusi ca nu a racit,caci la cei mici sunt frecvente aceste fornaieli.Mai aiurea a fost ca i-am pus laptic de la mine si parca mai tare s-a infundat nasucul,apoi am incercat cu Sterimar.E putin mai bine,a eliminat secretiile,de dormit doarme bine,sper sa fie totul ok.
,sper sa intru duminica,caci Alex pleaca cu bunicii si ramanem doar noi3
W placut
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)+@ Alex
24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
ClaudiaH spune:
Iulia, merci de aprecieri! Si Lucia mea a fost la inceput cam fornaita ca am avut vreo 2-3 sapt. de umezeala. I-am pus picaturi de lapte de-al meu in nas, cam de 2-3 ori pe zi si atat. A trecut de la sine la un moment dat. A si tusit un pic la un moment dat dar... a trecut in doua zile (tusea cam de 3-4 ori pe zi nu mai mult). Cum e noaptea Ionuta ta? Doarme? POvesteste-ne mai multe despre ea si despre fratiorul ei, cum merge relatia? cCum sunteti voi acum in formatie de 4.
Apropos, si eu voiam Ioana ca nume dar nemtii nu au diftongi sau cum s-o fi chemand grupurile astea de oa, ea, etc. si am renuntat ca am zis sa n-aiba probleme ca nu-i poate lumea pronunta numele.
Crengu, te-ai lasat coplesita de atmosfera trista si umeda? Ce faci? Unde esti?
Fug sa iau copilu' de la gradi. Pupici!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am mai prea scris de citit am reusit sa recuperez acuma rapid.
Noi avem o perioada mai grea din cauza crizei financiare din piata imobliara si suntem direct afectati de ea ca Flo in domeniul asta munceste deci cam suntem cu un picior in groapa at the moment si sper din tot sufletul sa ne revenim cat de curand ca daca nu nu stiu ce va fi.![]()
Sanziana felicitari sa creasteti mari frumoasi si sanatosi.

Iulia f frumoase pozele cu printesa e o dulce si jumate.
Pupici de la noi.
Claudia vazut si la voi pozele de la botez superba familia si printesa nici nu mai vb.
Multi pupici la mica crestina!.
Mendy si Simsof bine ati venit la noi si sarcini usoare si bebeii sanatosi si papaciosi.
Restul fetelor multi pupici de la mine sorry ca nu nominalizez da weekendul asta devin si eu cu un an mai batrana adik dum si de azi ma apuc de curatenie si etc maine gateli si bucatarie si dum party si eu is si la dieta.
Da na tre sa fac ceva sa scap de kg ca asa nu se mai poate. Asa ca weekendul asta iar lipsesc da promit dupa sa revin cu forte proaspete si sa fiu mai activa.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ClaudiaH spune:
Mada, tin pumnii sa treaca perioada dificila. Curaj! Fii optimista! Ce mai fac frumoasele tale? Cum se mai inteleg? Asteptam povesti. Te pup!
ClaudiaH spune:
Mada, inca o intrebare: e util leaganul ala de la Fisher Price? M-am gandit sa iau si eu Luciei dar nu-s decisa. Ii place bebelinei in el?