Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
eee. cu numele iti urez succes.. si noi am avut aceeasi problema: sa sune bine si sa fie relativ usor de pronuntat si in romana si in engleza.. si sa ne placa..![]()
multa bafta cu scolile.. si mai apoi la gasit job.. stim cum e..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Sanziana, felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul mult si bine sa aiba noroc in viata si sa te bucuri de amandoi baieteii pena pe la vreo 100 de ani!
Sorry, scriu pe fuga ca tre' sa se scoale Lucia.
Deci, botezul a fost super, mi-a depasit asteptarile. Lucia a fost ca un ingeras de cuminte, a plans foarte putin, preotul foarte cumsecade, a incalzit apa si a slujit frumos si nu prea lung. Nasii sunt topiti dupa finuta, la restaurant totul a decurs snur, toata lumea s-a simtit bine, n-am avut intarzieri sau chestii neprevazute. Vremea a fost groaznica, o ploaie marunta si continua cu 10 grade temperatura dar asta nu ne-a deranjat prea mult. Deci pot sa rasuflu usurata.
Iata aicicateva poze de la botez. Va pup si am fugit sa pregatesc cina. Paaaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Claudia, am vazut pozele de la botez. Super frumos cred ca a fost, ai o fetita superba si era tare eleganta la botez. Mi-a placut la nebunie cum ai imbracat-o , ca pe o domnisoara adevarata. Si tu arati foarte bine, mi-a placut cum te-ai imbracat. Lucia arata super bine , nici nu se vede ca a venit mai repede.
A recuperat excelent.
Dar sa stii ca mare noroc ai avut ca nu te-ai aflat la noi in tara cu chestia asta. Ca aici te cam papa cainii.
De exemplu eu a trebuit sa sun la doctorul de familie sa intreb cand imi face vaccinul, ca altfel.........ramanea fata nevaccinata. Si m-au amanat de 2 ori, de parca ce usor e sa te pregatesti sufleteste de vaccin si du-te-vino si tot asa. Dumnezeu cu mila , e o debandada totala.
Insa nu a uitat sa-mi sugereze sa cumpar un vaccin de peste 2 milioane ca sa faca si ei un banut alb pentru zile negre.
Simsof, bine ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos.
In rest, toate bune, nu prea-s in apele mele zilele astea. Cred ca de la vreme mi se trage. M-am saturat de ploi si frig. Mi-e dor de o toamna calda, insorita , sa miroase a fructe coapte,struguri, mere, sa vad frunze cazand, sa vad crizanteme , etc. La noi e ploaie, frig, miroase de acum a baltoaca si mucegai. Mi-e dor de plimbari pe afara.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Crengu, merci de complimente! Intr-adevar Lucia a recuperat super bine. Eu mai am cateva kg bune in plus dar sa fiu eu sanatoasa si sa am lapte ca oi da eu jos. Despre vreme... te inteleg, la noi sunt rare zilele alea faine de obicei ploua si e asa umed ca nici rufele-n pod nu se usuca. Dar n-avem ce face.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Ada_S spune:
Felicitari Sanziana, sa iti traiasca puiutii, refacere rapida si cat de curand acasuca sa aflam si noi impresii din timpul internarii.
Cami imi pare rau ca nu te lasa Sabina sa inveti, eu banuiesc ca sunt de vina dintisorii, nu o doare gingia dar probabil simte un discomfort. Spor la invatat, te cred ca e greu.... eu una nu m-as putea concentra la invatat, nu te invidiez deloc.
Claudia, felicitari pt botezul reusit, Lucia intradevar e foarte frumoasa si a recuperat mult, ce mai... toti sunteti foarte frumosi si am observat ca semeni foarte mult cu mama ta. Fotografiile se vad intr-un format mult mai mic ca de obicei, poate nu am stiut eu sau nu am avut suficienta rabdare sa caut unde se pot marii, oricum se vede esentialul.
dany, ma bucur ca sunteti bine, nu am stiut ce e cu tine ca nu mai intri... te asteptam la povesti.
simsof, bine ai venit la noi si sarcina usoara.
Dodo, imi pare rau ca ati ratat terapeutii.
zsuzsu, imi pare rau ca ai avut o zi aiurea... noi dupa ce ai plecat de la noi ne-am pus pe treaba si am facut curatenie, am spalat geamurile si perdelele, etc iar baietii au dormit struma pana am terminat.
Crengu, ce figura esti... nu te-ai gandit mult pana ai scos faza cu mirosul de mucegai

, eu ma plangeam intr-o zi pe forum ca e vreme nasoala la noi si nu a durat o ora ca a iesit soarele si azi a fost timp frumos sper sa ajunga si la voi cat de repede.
Ada_S spune:
Noi suntem bine, nimic interesant, una calda una rece.... De dimineata am finalizat curatenia care am inceput-o ieri apoi am iesit prin oras. Am fost la Quelle Shop, mi-am gasit ceva haine la reducere, desi am zis ca nu cumpar nimic pana nu slabesc dar nu m-am putut abtine ca erau tare ieftine si de calitate. Apoi am mai colindat prin supermarketuri si m-a apucat gandul sa incerc sa fac kataif, cautasem eu pe net retete dar nu pareau sa semene cu realitatea, ma rog am cumparat fideaua cea mai subtire, nuci si cum am ajuns acasa m-am si apucat de ea. Cand e gata il chem pe sotul sa o guste. Se uita la mine si imi spune cum se numeste prajitura asta? Ii spun ca e kataif prajitura ce ne placea in Grecia, la care el: Asta e katastrof

si am bufnit amandoi in ras. Asta e.... deci fetele care vreti sa faceti cataif...nu incercati cu fidea ca nu iese buna, e doar mancabila. Am zis ca mai incerc si cu teietei chinezesti din orez ca dealtfel reteta e super simpla si nu iti ia mult timp sa o pregatesti.
Cam atat de la noi, merg si eu la somn. Noapte buna.
ana_a spune:
Sanziana felicitarii!!!! Sa creasca mare Davidutu si sa fie un bebel mancacios si necolicios!!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
CamiM spune:
'Neata si hai la 
Claudia am vazut pozele de la botez.. si iar zic: ce familie frumoasa.
am ingerasul cuminte si frumos.
Crengu
auzi miros de mucegai..!!! Ti-as trimite eu de la noi dar nu am decat caldura ca azi a plouat toata ziua..
dar cum iese soarele trimit si la voi cateva raze.
Ada multumesc
. si cand pui la punct reteta de kataif scrie si aici ..sa ne inspiram si noi. Cu hainele si eu ma hotarasem sa nu cumpar nimic pana nu slabesc dar cu reducerile de toamna...ispita a fost prea mare..![]()
gata cu chiulul de la invatat!!
pentru toate mamicile!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ana_a spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti?
Eu raportez un bebelus cuminte foc, care doarme toata noaptea si ziua in 3 reprize sanatoase. Mai are zile in care nu doarme insa nu plange, doar ca are chef de joaca.
Matei nu plange decta fff rar, aproape de loc
doar daca nu se face inteles prin gangureli si semne.
Stefan este la camin, asteapta cu nerabdare we sa stea acasa... in fiecare seara imi spune ca nu mai merge la camin...si pana dimineatza uita.
Noi tot in renovari suntem...merge greu treaba dar nici nu ne arde...cum am stat atata vreme cu aceasta camera goala...mai rezistam un pic.
Vreau sa-l conving pe Paul sa izolam podul...si ma tem ca iese cu "scandal" pentru ca no sa vrea...el zice ca este satul de renovari si de lucru la casa...eu tocanesc toata ziua ca mai avem multe de facut...si mor de ciuda ca nu pot sa il ajut si eu...oameni care sa faca in locul nostru nu ne permitem...asa ca ramane a mai tocani eu din gura pana il innebunesc
Cred ca ma enervez si imi iau copii si ma mut undeva si dau "ordine" ca pana vin acasa sa fie podul izolat ...offf daca ar fi asa de simplu...
fug ca sa trezit mezinul
la toata lumea si sa auzim de bine!
sanziana
multi flacaului si abia astept poze cu noul bebelus din gasca!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
zsuzsu spune:
buna dimineata
buna cafeaua buna tare
SANZIANA felicitari si te asteptam acasa cu un bb mare si frumis si mancacios si in primul rand sanatos
claudia- super pozele ai o familie tare frumoasa
bine ca a iesit totul bine la botez si v-ati simtit bine
copilasii draguti
Ada tare faza cu Kataif ul- sau katastrof-ul

simsof bine ai venit sa ai o sarcina usoara
15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2