Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 7
zsuzsu spune:
buna dimineata mamici
deoarece nu a dat nimeni inca cafeaua o dau eu azi
asa ca va invit la 
noi am fost ieri la control cu dani- baietelul meu si m-am enervat de numa
adica doctorita la care umblam noi era IARA in concediu- cred ca dintr-un an jumate e in concediu- mai ales ca e perioada virozelor

ce sa fac, copilul fiind foarte mucos si cu otita inca netrecuta ma duc la alt pediatru, singurul care avea atunci program
care de altfel e un habarnist si un arogand de numa- am mai dat de el de 2 ori si de ambele dati imi dadea niste raspunsuri evazive
deci ma duc la el ca totusi sa-l vada un medic
il consulta si imi zice sa continui tratamentul pt otita si atat
si zic ca pt raceala nimik?
nimik ca e o raceala simpla- bine dar nu o sa se agraveze?
la care el- ca de obicei- nu stie , daca se agraveaza atunci ii dam tratament- daca nu asta e 

cum poate sa zica ca asta e daca se agraveaza o sa-i dam atunci tratament/
adica daca moare sa plang dupa???

a treia oara am zis ca mai bine merg in ungaria decat sa mai merg la el - e un habarnist
va dati seama ca acu un an si ceva de revelion ajung cu el la urgenta ca a facut ceva bubite- asa pe nepusa masa- si m-am speriat sa nu fie varicela- avea 8 luni
si la urgenta de garda era el- si il intreb ce e varicela sau alergie
la care el- nu stiu ori una ori alta- vedem peste vreo 3 zile

.asta stiam si eu fara sa merg la el- dar e medic si el trebuia sa imi dea diagnosticul nu sa imi zica ca vedem peste x zile
15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
zsuzsu spune:
asa ca m-am lamurit inca o data de medicii buni din zona noastra- satu mare
cred ca imi schimb si pediatra obisnuita - care in general e buna- nu mi-a gresit nici odata diagnosticul- doar ca are cabinet marti si joi dupamasa - cand e moarte de om la ea, la spital nu te primeste- de un jumate de an, si nr de telef nu il da la nimeni sa nu fie deranjata
deci daca ai o urgenta e vai si amar de tine
si in plus e f mult in concediu
asa ca cred ca voi apela de acum la medicii de dincolo ca acolo mi se pare ca sunt mai seriosi
cam asta am patit eu ieri- numa bine sa ma enervez de tot- toata ziua mi-a mers numai cu nervi
in rest noi suntem bine- bb mic misca deja de numa si am o burta de zica ca sunt in 5 luni
15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
zsuzsu spune:
nu mai vine nimeni la cafea?
vad ca sunteti tare ocupate cu bb-ii, dar va cred
eu sincer si acum ma gandesc cu groaza cum ma voi descurca cu 2
15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
crengu75 spune:
fetele, cu bucurie va anunt ca s-a nascut David de Sanziana, are 3 kg, 50 cm , nota 9 , cezariana.

Sanziana, sa-ti traiasc Davidutul si sa fie sanatos, mancacios si cuminte. refacere rapida si mult laptic.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
CamiM spune:
Sanziana felicitari si refacere rapida!!!

David bine ai venit pe lume!! sa cresti mare sanatos si frumusel pui mic!!!

Crengu multumim
pentru stire asa faina dis de dimineata( la mine..
)
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Zsuzsu imi pare rau ca aveti asa neplaceri cu medicii
sper sa gasesti pe cineva ok mai ales ca acum vor fi doi puiuti de ingrijit. sa stii insa ca si aici la raceala nu prea iti dau nimic( ceva pentru febra.. daca face febra si atata tot) Eu am fost si cu Sabina acum catava vreme si mi-au zis sa astept ca racelile trec in 7-10 zile daca se inrautateste sau nu trece atunci abia sa ma intorc la medic)
Ah!! si multumim pentru cafea..chiar aveam nevoie dupa noaptea trecuta- nu stiu zau fetelor...Sabina mea dormea asa bine noaptea, de catava vreme doarme cu pauze: cate 20-30 de minute si gata iar se trezeste, adoarme la loc si tot asa. Am inceput sa ii dau si cereale de orez sa pape ca poate nu ii mai ajungea laptele de la mine.. nimic, nu pare sa o doare nimic dar nici nu doarme.. si tocmai acum cand eu am de invatat.. uffffff
Cami - mami de
simsof spune:
Felicitari pentru David, Sanziana si sa fie sanatos si sa-ti aduca bucurii!
CamiM tu vrei sa-ti doarma Sabina toata noaptea asa din primul an? Pai Daria mea pana la un an jumate ma tot trezea ca ba voia ceai, ba apa, dar trebuia sa ma trezeasca. Acum e bine, nu se mai trezeste noaptea de ceva timp dar am alta "problema" cu ea...face "piu" noaptea si dupa vreo 2 luni de nefacut, acum trebuie sa-i pun scutec....Stau si ma gandeasc cum m-oi descurca cu doua randuri de scutece daca nu renunta, pana vine bebe 2.
O zi buna si sarcini usoare.
mamica de Daria (26.09.2005)
CamiM spune:
Simsof bine ai venit la noi..
sedere placuta si sarcina usoara!!
Nu.. nici pe departe nu ma gandesc sa doarma Sabina deja toata noaptea (dar pana acum cateva zile se trezea de 2-3 ori - ok 4 in noptile mai cu mofturi ) sa pape si in rest dormea, acum nu doarme mai mult de 30 de minute si se trezeste. E normal sa se trezeasca ca si Sofia mea se tot trezea sa pape laptic pana pe la 18 luni, si acum se mai trezeste uneori sa bea apa sau ca a visat urat dar parca asa e prea de tot..
Cat priveste doua randuri de scutece.. hehe
te pregatesti cu diaper bag mai mare..
Si noi suntem aproape gata cu scutecele la Sofia ( ziua e ok dar cand doarme trebuie inca sa ii dam scutecel).
Edit: acum vad ca tu esti in London.. am avut si noi niste prieteni buni acolo acum cativa ani. acum insa s-au mutat si ei si noi- pe vremea aia locuiam in Buffalo, NY.
Cami - mami de
simsof spune:
ok, daca-i vorba de doar 30 minute de somn, atunci te compatimesc!
Daria a incetat sa mai foloseasca diaper ziua de la vreo 2 ani jumate si nici acum nu folosesc ziua, doar pentru rare accidente, dar noaptea....diaper-ul e plin. Stiu ca aici nu se stresaza mamicile si doctorii prea tare cu diaperul la trei ani si dupa, cica doar dupa 5 ani ar trebui sa mergem la doctor, dar totusi...
P.S. am reusit sa-mi pun in semnatura si pe bebe2 ![]()
mamica de Daria (26.09.2005) si
6+
simsof spune:
sorry, acum am citit de locatia cu London.
Da, aici ne-au adus scolile inalte, la London, dar e un orasel frumusel, mic si cica cam conservatorist, dar pana ne terminam studiile ramanem aici , apoi unde ne-or purta serviciile. Dar parca as prefera tot Canada...
Apropos de nume romano-americanizate, ma tot gandesc ce nume sa punem ca sa fie mai intai usor de pronuntat de americani (ca doar canadienii tot americani mi-s pentru mine), si de bunici si sa mai aiba si un sfant protector...cam greu.
Pe Daria am nascut-o in tara, nu m-am gandit prea mult cum s-o descurca aici, dar deocamdata e bine, in schimb acum am de facut cercetari pe domeniul asta .
mamica de Daria (26.09.2005) si
6+