Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 10
ClaudiaH spune:
Heeeei!!!! Unde sunteti?
Am si eu o intrebare pentru fetele care alapteaza exclusiv: cat de des fac caca puiutii vostri? Lucia mea facea cam o data la 2-3 zile. Acum insa de luni si pana azi, sambata, n-a facut deloc. De obicei face caca moale deci nu poate fi vorba de constipatie. Am citit ca laptele de mama lasa foarte putine reziduuri si de aceea e normal sa aiba scaun mai rar dar chiar asa rar.... parca nu-i bine. Sau e bine? Moasa vine la noi abia vinerea viitoare si pana atunci mi-am zis sa va intreb pe voi. Pupici si week-end placut!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
khrisu spune:
Claudia un bebe alaptat exclusiv poate face caca si o data la 10 zile si e normal atata timp cat e moale.
Am nascut si eu pe 29 septembrie la brasov in apa o fetita pe nume Maria Sofia.
tuturor si scuze pentru absente dar sunt motivate.
KHRISU mamik de baietel si fetita 
ClaudiaH spune:
Khrishu, merci de raspuns! Si felicitari! Crestere usoara si multe bucurii! Cum a fost cu nasterea in apa?
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Galushca spune:
Claudia, incearca sa bei tu mai multa apa. Poate daca e cald in casa sau ceva, se mai deshidrateaza si bebitzu mic. Nu mai alaptez, dar am alaptat exclusiv vreo 7-8 luni si neexclusiv inca vreun an si ceva si caca a fost mereu ok dpdv al consistentei, desi uneori mai rar.
CamiM spune:
Claudia si eu stiu ca pentru bebeii care papa exclusiv tzitzi e ok sa faca kk si foarte rar( chiar si 10 zile intre scaune) cata vreme nu sunt tari. Noi am patit asa cu Sofia si eram disperata, 10 zile nu a iesit afara - pana la urma a fost ok, dar m-am speriat atunci. Nu stiu daca are vreo legatura dar in ceea ce priveste digestia si in zi de azi e putinel mai "constipata" Sofia mea si trebuie sa ii urmaresc dieta. Sabina in schimb e pe partea ailalta.. pana mai acum cateva saptamani facea de cateva ori pe zi- ii ziceam "poop machine"![]()
si sper sa fie totul ok.
sorry pentru intarzierea cu care raspund dar am fost plecati si nu am intrat pe forum![]()
Iulia multumesc pentru incurajari
Mada va tinem pumnii sa mearga totul spre bine..
Khrisu felicitari pentru Maria Sofia si te mai asteptam cu povesti si poze.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
OanaRusu spune:
Claudia, ce am observat eu la galushcutza mea, daca beau ceai de musetel (am baut mult seara cat am fost racita) a avut scaun mai des - chiar daca era putin la un scaun (Cam ca un partz cu reziduuri...) - incearca sa bei, poate o ajuta pe Lucia!
Felicitari krisu, chiar ca ar fi super sa ne povestesti nasterea in apa!
Mada, va tin pumnii sa treceti cu bine de perioada asta grea 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Dodo-pui spune:
khrisu felicitari pentru realizarea perechii
si
sa-ti fie sanatoasa alaturi de fratiorul ei.
mada sa dea DD sa treaca perioada asta grea.
mamici cu pitici si "samburici"
O duminica frumoasa tuturor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danybv spune:
buna dragele mele 
Incerc sa va raspund la fiecare , sa-mi fie cu iertare
daca omit pe cineva , nu este cu intentie ci pur si simplu neuronul e de vina 

In primul rand felicitari Sanziana sa-ti traiasca bebe David sa va bucurati de el toata viata
Mada , Dodo-pui , Crengu , Z Iulia , Claudia , Oana , Ada_S , Cami , Julax ,Ana ,Amalia , zsuzsu 
Claudia spor la pregatiri pt botez
OanaRusu sanatate multa printesei tale
sa s efaca bine mai repede
Z iulia ai grija de tine si bebe
Crengu La multe lunite mufitzei Rianna
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Dod-pui felcitari lui bebe mic 2 pentru energia lui si poate data viitoare va va arata ce are acolo

Julax insanatosire grabnica va doresc si aveti grija de voi
si am vazut si eu pozele cu Ioana , sunt foarte frumoase
Ada ooo saracuta de tine ,imi pare tare rau pt problema cu maseluta
uite un pupic de la mine sa treaca mai repede
Ana spor la pus parchet in casa , sa-l stapaniti sanatosi 
simsof bine-ai venit
la noi in club si sarcina usoara iti doresc 
zsuzsu sanatate multa baietelului tau ii doresc
imi pare rau prin ce treci cu medicul ala nechibzuit ( Doamne iarta-ma ) dar unii dr sunt de coma , habar nu au cu ce se mananca medicina 
Claudia am vazut pozele d ela botez ,sunt superbe , iar voi sunteti o familie minunata
mendy bine ai venit la noi in club si sarcinausoara iti dorecs , hai ca mai ai putin si iti vei tine bebelusul in brate 
khrisu felicitari pentru printesa Maria Sofia , sa fie sanatoasa , sa creasca mare si frumoasa 
ce rau imi pare ca nu am stiut ca esti la BV ca-ti faceam o vizita , eram acasa in perioada in care ai nascut tu
Am incercat sa raspund la fiecare cat de cat , sper sa nu se supere cineva daca l-am sarit 
Sa va spun ce am mai facut noi , pai am fost plecati la Bv unde am stat o perioada de timp ,pe urma am venit la Tulcea si ce credeti ca am inceput noi sa facem sa ne cautam .... alta chirie
aici unde stam este frumos , apartamentul este bine dotat , in schimb este departe de centru , folosim foarte mult masina si se cam simte la buzunar
si partea cea mai proasta este ca ne e tare greu sa urcam in fiecare zi cu 2 copii in brate si bagaje pe jos pana la etajul 4 ,si de asta ne-am hotarat sa ne cautam alta chirie undeva prin zona unde am stat noi pana acum si binenteles ca am gasit exact in scara cu soacra , exact pe acelasi palier cu ea , ea sta la ap 22 noi vom sta la ap 20 , este scara unde a copilarit sotul meu , deci e bine , este super centru , avem de toate in jur : parc , magazine , scoala sotului , biserica etc
Pe data de 1 Nov ne vom muta .
Am reusit sa pun cateva poze facute acasa la BV , le puteti vedea incepand de aici si am mai pus si poze cu Maria bucuria
aici si am invatat-o pe Maria sa-si caute bebelusul ei , are ea un bebe cu care se joaca , puteti vedea acest filmulets-au in parc cum canta ea dupa tata
Maria in parc
Acum ma retrag fiindca am putina treaba dar voi mai reveni cu vesti despre noi 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ana_a spune:
Salut!
ClaudiaH Matei uneori face la 3 zile, alteori zilnic...dar nu prea imi fac probleme.Insa stiu cu certitudine ca face mai rar daca eu nu mananc fructe!
Am Vazut pe Lucia dulcica la botez!Si eleganta foc!Si pe Stefanelul elegant si sfatos cu o asa surioara dragalasa!!!
khrisu felicitari!!!Si asteptam sa ne mai spui despre voi si povestea nasterii!!!Un bebe mancacios si necolicios!!!
danybv vazut pozele cu Maria scumpa foc!!!Este mortala cu dintisorii ei ca de iepuras!Bine ati revenit!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ