Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am pus si eu cateva poze la semnatura

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

sunt cu Ioana in brate,ca e cam colicoasa,de fapt are ea concert in fiecare zi cateva ore,bine ca nu e noaptea(si sper nici sa nu fie).Apropos,cum ii spunea siropelului ala cu girafa contra colicilor?Oana,parca tu spuneai ca e bun?
Claudia,stiu si eu ca nu e bai chiar daca ies mai rara cu k,alex al meu iesea la 5-6 zile cu supozitor,medicii de aici mi-au spus sa-i pun jumatate de supozitor la 3-4 zile daca nu iese si eu mai prelungeam.Kk era normal,deci nu cred ca era constipat,si-a revenit singur pe la 6 luni(in sensul ca iese zilnic),acum cred ca nu i-as mai pune nimic ,caci cica e ok,dar atunci imi era teama.Pe de alta parte,asta mica face kk mai tot timpul,dupa fiecare alaptat.Cica si asa e normal.Sunt curioasa ce zice si moasa,dara daca fata nu pare deranjata,as zice sa o lasi asa,mai ales ca o alaptezi exclusiv.
Ana.ptiu,ce frumusete de baiat.Si in rosu ,e adorabil
Dany,sunteti niste frumosi.Am vazut scaunele pentru copi din masina,cum procedati,i-ati luat si Mariei unul sau il mai foloseste pe a lui Andrei?
khrisu felicitari pentru printesa Maria Sofia ,asteptam detalii ale nasterii si poze
Cami,vad ca si la voi copii sunt diferiti,cel putin dpdv al numarului de scaune pe zi.sa inteleg ca pana acum facea aproape dupa fiecare masa?
Mada,asteptam vesti bune de la tine
Dodo-pui , Crengu , Z Iulia , Ada_S , Amalia , zsuzsu si pe voi!
Noi am lenevit azi,mai bine zis ne-am relaxat.Am reusit sa vad si un film,am iesit cu bebelina pe afara,ca vremea a fost super.In curand va veni Alex acasa,incepe o noua saptaman,nu stiu cand voi mai scrie.Alex e mai bine,nu mai tuseste aproape deloc,antibioticul cred ca afost apa de ploaie,i-am dat stodal pana azi,sper sa fie ok.
ca m-am lungit,am profitat ca s-a linistit Ioana si sta pe pat cumintica si eu turui...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)+@ Alex24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Multumesc pentru urari fetelor!

Incerc sa fac si eu o mica descriere a nasterii.. De pe 18 sept am venit in brasov si am stat singurica in asteptarea momentului... dar mereu cu gandul acasa la brotacul meu.
Abia dupa 11 zile a venit si mult asteptatul moment. Duminica seara pe la 10 am simtit prima contractie si mi-am zis ca ASTA E!! Am inceput sa-mi strang repede lucrusoarele de prin camera si apoi m-am bagat in pat ca sa-mi cronometrez contractiile. Pe la ora 2 noaptea erau deja la 10 minute si destul de puternice plus ca incepusem sa elimin din dopul gelatinos..asa ca am chemat un taxi si fuga la clinica.

Acolo mi s-a zis ca nu sunt modificari ale colului..dar avand experienta primei nasteri stiam SIGUR ca nu e alarma falsa. Asistentele dragute..am avut emotii ca nu ma vor primi pentru ca nu aveam rezervare la clinica pt nastere... dar a fost ok..M-au monitorizat vreo jumate de ora.....contractiile tot la 10 minute dar din ce in ce mai dureroase..nu ma mai puteam tine pe picioare de durere... (mult mai intense decat la prima nastere). Daca pana atunci eram viteaza si doream nastere fara epidurala tare m-am bucurat cand pe la 6 dimineata a venit si doctorita anestezista. In fine la 4 dimineata aveam deja dilatatie 3..asistenta a anuntat medicul..care e UN SCUMP. Desi mi-a zis ca pe 29 ii este imposibil sa vina pt ca e de garda la fagaras a venit totusi la nasterea ficei mele. Asistenta a insistat si l-a convins... super draguta ..ea mi-a facut si poze.. eu fiind singura pe acolo i s-a facut mila de mine cand m-a vazut cu aparatul foto. Pe la 7 fara ceva a venit si medicul, dilatatia era ok si m-a bagat in cada. N-am stat decat vreo 2-3 minute si am simtit o contractie puternica si cum incet incet a devenit dureroasa raaaaau.. tocmai trecuse efectul anesteziei. M-am panicat toata .. am tipat de m-a auzit tot brasovul..am rugat-o pe anestezista sa-mi mai faca o doza..dar degeaba.. au mai urmat inca vreu 2 contractii care dureau ca naiba .. medicul foarte calm m-a incurajat.. am impins de 3 ori pe fiecare contractie si a iesit pestisorul meu... am izbucnit in plans cand am tinut-o pe piept si iaca sunt mamica pentru a doua oara. Cred ca toata treaba a durat maxim 10 minute. Chiar mi s-a spus ca am avut o nastere usoara. Daca stau bine sa ma gandesc nici nu mai era nevoie de epidurala (n-am stat decat pana intr-o ora sub epidurala, si chiar ma bucur ca s-a intamplat asa.. ca si experienta de viata.. stiu acum ce-s durerile facerii). Am avut o mica ruptura dar mi-a explicat medicul ca e cumva pe mijloc..naturala, care nu o sa ma deranjeze..si chiar asa a fost. Apa relaxeaza perineul iar rupturile sunt minime.In comparatie cu epiziectomia de la prima nastere (care de altfel a fost facuta OK fara complicatii) ruptura asta a fost floare la ureche..chiar uitam ca o am si ma asezam in fund fara sa ma menajez. A meritat tot eforul de a merge la brasov.. Ma simt perfect parca nici nu am nascut,. Aveam nevoie de starea asta de bine avand in vedere ca mai am un flacau acasa de numai 1 an si 8 luni care doreste toata atentia.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

khrisu felicitari inca odata.

azi BB2 a miscat "oficial" .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

azi BB2 a miscat "oficial" .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

felicitari!! De acum o sa mai ai inca un pui cu care sa stai de vorba "oficial"

khrisu inca o data felicitari pentru o nastere atat de usoara! Asteptam cu nerabdare poze!

Iulia, da, este adevarat ca in poza aceea cu treningul rosu este superb, si mie imi place tare mult, si ma mir ce bine am reusit sa o fac .Multumesc de aprecieri.
Cat despre colici, e bun si siropelul cu girafa, noua ne-a mers tare bine sab simplex dar cel mai mult plimbatul prin casa si tinut bebelul cu burtica la caldurica si masat usor pe spate sau pe burtica in sensul acelor de ceasornic si sa treaca colicii!

Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iulia, eu am baut ff mult ceai de chimen si de fenicul - Ana n-a avut colici deloc, nici Paul (Paul a supt mult mai putin), poate va ajuta si voua Nu eu eram cu girafa.... m-a lasat neuronul si nu-mi amintesc cine era....

Dany, ce mare (si scumpa!) e Maria!!! Apropo, ati observat ce de Marii avem aici, in club??

Waw, Dodo-pui ce fain!!! Asa mult mi-a placut in ambele sarcini sa-i simt pe bebei miscand... cred ca nu se compara cu nimik.... eventual cu clipa in care adorm dupa ce au fost chinuiti de ceva - de ex colici, dinti, raceala....

Khrisu, bravo!!! ce super poveste

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele haideti, va invit la o cafeluta calda

Ana saru`mana esti o draguta si am vazut pozele , sunt criminale bebe Matei sa fie sanatos si sa va bucurati de el si felicitari pentru bebe2 miscaret
Julax pupam printesa dulce ca sa-i treaca colicii si sa n-o mai necajeasca pe mamy .referitor la scaunelele din masina , cel care se vede in prima poza asta , era un scaunel imprumutat de la o prietena de-a mea din Bv care se putea folosi pana la 9 luni , l-am dat acum inapoi , fostul scaun a lui Andrei asta l-am dat Mariei acum, iar lui Andrei i-am luat unul corespunzator varstei si kg asta
khrisu inca odata felicitari mamico
OanaRusu saru`mana asa este avem foarte multe Marii la noi in club si La multe lunite !!! pentru printesa ta care azi face 4 luni de viata , sa va bucurati de ea , sa fie sanatoasa si cuminte
Eu va doresc o saptamana frumoasa si sa auzim numai vesti bune din

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Dany, au trecut intr-adevar deja 4 luni

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buna dimineta si de la noi!Am scris mai curand de cat credeam.profit ca Alex se joaca,Ioana doarme,iar laptele abia l-am pus la fiert.
Ana,merci de pont,o sa vad ce fac cu siropelul,sa inteleg ca cel cu girafa e de la sab simplex?Ca acum si noi doar cu masajul si burtica ei la caldurica peste mine
khrisu,frumoasa povestea, e super ca ai nascut astfel,mai ales ca ai scapat de epiziotomieBine ca trece si asta pana la urma,acum pot sta si eu in sezut
Dany,o sa-i iau si eu alt scaun lui Alex,dar nu am unul pentru Ioana pana la 9 luni si nu cred ca voi mai lua,caci prindem perioada de iarna,nu vom calatori prea mult si n-as mai da bani asa pentru cateva luni...In caz de forta majora,avem scaunul de la carut care se adapteaza la masina,nu e cine stie ce,dar e ok.
Oana,,o sa iau si eu ceaiurile astea,sper sa functioneze.Cam cat cat consumai zilnic?
La multi ani pentru cele 4 luni ale printesei!Ce repede au trecut!!!
O saptamana excelenta!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)+@ Alex24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Iulia, nu-i de la sab simplex, eu nu am inteles bine intrebarea ta
Cred ca se cheama Greap water sau ceva de genul, doar ca sunt doua feluri, unul cu girafa si altul cu albastru scrie ceva in limba araba.

Matei - poze

Mergi la inceput