Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
da e minunat sa-i simti cum misca
,iar acum ma simt si mai ok
ca-l simt doar eu...inca;sotul si Bogdimai au de asteptat
.
O saptamana frumoasa va doresc si numai bine.
si 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ClaudiaH spune:
'Neatza, fetele!
Scriu in mare graba caci domnisoara mea e cam agitata diminetile, adica se trezeste pe la 10 si nu mai doarme pana pe la 13. Apoi plec sa-l iau pe stefan si cu amandoi in casa e cam nebunie. Asa ca incerc sa scriu cateva cuvinte acum cat inca nu s-a trezit.
Merci mult de tot pentru sfaturile legate de kk. N-am mai rezistat si sambata i-am pus termometrul si a dat fata tot ce stransese de 5 zile. Moale, cremos, deci ok dpdv al consistentei. Asa ca ma relaxez. N-am intrat ieri caci am fost plecati. A fost vreme frumoasa la noi si sotul meu a avut chef sa mergem la o plimbare cu masina pe valea Moselului. A fost superb. Acum toamna copacii sunt colorati iar viile care se intind pe vale de o parte si alta a raului pe versantii cheilor... o incantare a ochiului. Copiii au fost cuminti, Lucia a dormit mai tot timpul. Si inca ceva, vorba lui Crengu, ce minunat e sa alaptezi: cand pleci nu-ti mai trebuie 1000 de catrafuse (biberoane, apa pt lapte, tetine, lapte praf, incalzitor de biberoane, etc.) Mai ales ca aici e cel mai firesc lucru din lume sa-ti alaptezi copilul absolut oriunde, nu se uita nimeni ciudat la tine (o alaptez pe asta mica in parc, la restaurant, oriunde) dimpotriva cate o doamna mai in varsta iti zambeste plina de caldura si cumva nostalgica vis-a-vis de faptul ca alaptezi iar domnii din gentilete se fac ca nici nu te vad. Asa ca fetelor, ALAPTATI CAT MAI MULT POSIBIL!
Am vazut poze si pentru ca suntem fete moderne luam initiativa si declaram oficial ca incepem sa-i facem curte lui Matei. Lucia a zis ca-l gaseste simpatic foc asa ca eu incerc sa ma dau bine pe langa Ana, poate poate ne incuscrim. (glumesc! pupici piticului rosu!)
Ce dragalasi sunt puiutii tai Dany! Deja cred ca se joaca unul cu altul dat fiind faptul ca Maria e deja mare. Andrei pare ca o indrageste. Si ce simpatica e ea cu papusa careia-i face masaj.
Imi pare rau ca nu am timp sa raspund mai mult desi am multe chestii in cap. Incerc sa revin mai dupa-amiaza si cu ceva poze de ieri si cu ceva raspunsuri. Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
Iulia, imi faceam o cana de 1 litru cu ceai pe zi - cam cat prindeam intre degete de 2-3 ori seminte de chimen si tot asa seminte de fenicul. Daca l-am facut prea tare mi s-a revoltat fierea, mi-a fost cam rau, asa ca beam cateva zile apoi faceam pauza.
Insa eu am baut mai mult pt stimularea lactatiei... tu poti bea mai putin, sper sa va ajute ![]()
Claudia, deci nu-s singura care am alaptat in locuri cum ar fi mallul din cluj, auchan.....
Adevarul e ca prea putin imi pasa daca s-ar lega cineva de mine ![]()
Foarte pe scurt va anunt ca avem si noi un fratior iubaret de ceva vreme incoace, o pupa pe Ana de numai, ii aduce jucarii si o invata cuvinte.... merge la ea si ii zice "pune 'apte Ana" (adica "spune lapte Ana"). Si ma face tare-tare fericita cand spune "are mama doua pui" - adica pe el si pe Ana ![]()
toate mamicile din gashca 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!! celor care poarta numele Sfintei Cuvioase Parascheva , sa le daruiasca multa sanatate si alese bucurii alaturi de cei dragi lor 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ana_a spune:
Buna!
Dany, este sarbatoare cu rosu in calendar astazi?
Ca sa stiu in caz ca sotul se apuca de mesterit pe la casa.
ClaudiaH
o iubim si noi pe Lucia dar...daca o sa-ti spunem ca mai avem doua pretendente la pepenasi ramane valabila incuscreala?![]()
Eu azi am programat plimbari si shooping, sa vedem daca ne si iese...Afara este cald, Matei deocamdata doarme, dupa ce se trezeste ii dau sapape si mergem sa cumparam un DVD pentru gradinita. Sper sa nu cumpar vreo tampenie...
Pupam fetele si mai revin astazi, acum ma duc sa vad de ce a venit sotul acasa de la munca
la ora asta....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
crengu75 spune:
Salut fetele.
Scuze ca nu am mai intrat dar nu am prea avut timp.
poate recuperez azi.
am scris intr-o zi un mesaj si l-am pierdut si m-am enervat sinu am mai scris.
ati vazut cu legea mamelor fetelor? Oare vom beneficia si noi de faza cu 85 % chiar daca am intrat in CIC? Cine stie?
Mi-a dat Sanziana mesaj ca ba iesi maine din spital si bebelanul papa de zor tzatze si este cuminte foc.
La multi ani tututror Paraschivelor! si Ana nu lucrati azi!
Revin ca ma grabesc .
poate recuperam mai tarziu.
pup.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
danybv spune:
Da Ana este sarbatoare mare azi , e cu cruce rosie 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ana_a spune:
multumesc fetelor!
nu lucram nimic! Sotul a venit pe acasa ca a avut ceva treburi prin oras si mi-a zis ca numai de maine isi va lua 10 zile de concediu ca azi este sarbatoare.
Matei inca doarme.Azi l-am pacalit.sa trezit pe la 10 jumate, adormit de la 10 si l-am imbracat rapid si l-am scos afara in curte si a adormit din nou. indata il pun la san sa pape si apoi mergem la plimbare.
Este o zi superba astazi!Nici azi dimineatza nu era ceata desi a fost mai rece.
fetele!
sanzi, abia astept poze cu puiul mancacios si cuminte!!!
cine urmeaza la galerie????
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
ClaudiaH spune:
'Neata!
Intru scurt ca martea si miercurea am cursuri si o groaza de teme si trebuie sa-mi concentrez bine ativitatile. Sotul pleaca mai devreme la serviciu ca sa vina mai devreme sa ramana cu copiii asa ca dimineata il duc eu pe Stefan la gradinita si pana la ora 4 dupa amiaza trebuie sa rezolv totul. Deci va pup pe toate si abia astept sa vina ziua de joi cand sper sa pot va dedic si voua mai mult timp.
Va urez o zi frumoasa! Pa!!!
ClaudiaH spune:
Ah, am uitat: Ana, nu conteaza ca mai sunt pretendente asa e mai interesanta cursa.
Si apropos de relatii de la varste fragede, era sa cad pe spate cand saptamana trecuta m-a intrebat educatoarea lui Stefan daca stiu unde e oracolul unei fetite care zice ca i l-a dat lui Stefan. What? Deja oracole? Ei nu -s in stare sa se stearga bine la fund si fac oracole? Sa mor alta nu. Generatiile astea!!! Ieri am gasit respectivul oracol in sertarul lui Stefan de la gradinita. Ieri am completat asadar vreo doua ore la oracolul cu pricina. Azi a fost foarte mandru sa-i duca fetitei oracolul si sa-i arate exact unde a completat el. Fetita respectiva e prietena lui, toata ziua il pupa si-l ia in brate iar el nu se supara deloc. Si cum mie-mi place fetita... ce sa mai, pe-asta l-am rezolvat, l-am pus la casa lui; mai am sa rezolv si cu Lucia si apoi imi vad linistita de batranetea mea. Gata, ca m-am lungit prea mult. Inca o data va pup!