Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,merci pentru detalii
oana,chimen,nu chimion?Ca i-am dat azi lista sotului cu ceai de fenicul si chimion...
,merg la Ioana,ca are iar concert si ma vrea in randul IIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Madala multi ani pentru 12 octombrie!Sa fii fericita!Scuze pentru intarziereIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna, Nu am reusit sa intru decat o data pana acum, stiu ca mesajele mele inca nu apar pe moment, dar daca ma primiti printre voi m-as bucura.... Mai am cateva zile si devine mamica pentru a doua oara la o diferenta destl de mare...fetita are deja 8 ani, dar vine acusica si surioara... Bafta fetelor care trebuie sa nasca zilelel astea si sper sa mai linistesc vorbind cu viu
... Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, Mada

Ana, pupam si noi ochiosul de Matei - he-he Claudia, cand dam o fuga la mama la Bistrita poate apucam sa-l vedem pe Matei in carne si oase, ca si noi avem fata
Da'avem si baietel dc tot zici de Lucia ...

Iulia, eu stiu ca-i chimen.... asa scrie si pe cutie...
Mi-a placut grozav faza cu concertul si randul intai....

Noi azi am mers in vizita la o papusica de 2 sapt si jumatate - nu pot sa cred ca si Ana a fost asa mititica... am asezat-o langa cea mica si am simtim si eu ca am fatuca marisoara
Am mers noi doua - am condus eu.... asta sport extrem... cu Ana "concertand" in reprize de cate 1-2 minute la volum maxim.... da'musai mai mergem sa se obisnuiasca...

toata de mamici cu burtici si bebei

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Chimenul e chimionnul salbatic de camp... In popor se mai zice si secarita. Eu imi fac ceai din anason, fenicul si chimen... Nu stiu cat ajuta la lactatie dar cred ca are efecte asupra colicilor. E mai calma fetita mea de cand am inceput io sa mai beau cate putin de ceai.

Deocamdata am probleme cu laptele in sensul ca e prea mult si se inneaca bebita la san si face cate un scandaaaal...sper in cateva zile sa se regleze productia in functie de nevoiele ei. Noaptea nu suge mai deloc iar sanii imi crapa de lapte...uneori nu rezist si ma duc la bucatarie sa ma storc. Azi noapte ii dadeam cu sfarcul pe la buzisoare mai mai poate o conving sa suga prin somn dar ea radea de se prapadea.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Mendy, primele 10 mesaje ale tale sunt moderate - mai posteaza repede inca un mesaj si o sa apara apoi instantaneu
Esti binevenita Mada e putin mai ocupata si nu a reusit sa te treaca in listutza, dar noi deja ti-am urat bun venit

Mai povesteste-ne ceva despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Salut fetelor.
Eu am stat cam prost cu timpul liber si prea am reusit sa mai intru pe forum. Iuri am fost la doc de fam si mi-a zis ca sunt ok, mi-a dat trimitere pentru analize si acu sa vedem daca si analizele sunt ok. Mi-a zis ca bebelina s-a dezvoltat bine in ultima luna(ceea ce simt si la kg)! In rest ma lupt cu oboseala, au inceput sa mi se umfle gleznele dar de la 1 nov intru in prenatal si atunci o sa ma odihnesc si o sa-mi ocup tot timpul cu fi-miu!Macar pana in decembrie o sa fiu numai mamica lui!

Danybv ma bucur ff mult ca ap. unde va mutati va multumeste si poate o sa aveti aprte si de ajutor, de la ap. vecin! Ai doi copii superbi, se vede ca se iubesc!

Ana_a sa-ti traiasca puiutii! Matei arata superb in rosu1

Julax ma bucur ca ati scapat de raceala si mai ales ca Ioana nu a luat si ea!

Khrisu felicitari si multumesc ca ne-ai impartasit si noua experienta ta. Sa ai copii sanatosi si sa va bucurati impreuna de toate clipele frumoase ale copilariei!

Oana Rusu ma bucur ca puii tai se inteleg bine! Doar na, fratii mai mari trebuie sa-si protejeze surioarele, nu?

Multi la mamici, pitici si burtici !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata mamici
in sfarsit am si eu un pic de timp sa intru sa va salut
iulia si eu stiam ca e chimen,
Mada La Multi Ani, chiar daca cu intarziere

noi suntem bine, creste burtica- apropos si voi la a doua sarcina ati avut burtica mult mai mare ca si la prima?
eu am 16 saptamani dar am o burta de cel putin luna a cincea si ceva
cu dani am scapat de otita, si mergem din nou la gradi- cu aceeasi scandal de rigoare- daca nu chiar mai mare
nu stiu daca se va obisnui vreodata
va pup pe toate si ma duc sa lucrez ca mi-au napadit biroul cu acte

16+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

fetelor, am revenit!!!
ce ma bucur ca sunteti inca aici!
Acum nu am o pozitie propice de a va da detalii despre noi, dar pe scurt: am ajuns acasa in bucuresti, zborul super fain, bb e bine, sapt.30 cu 1550 grame!!!! Maine va scriu mai multe!!!
Va pup pe toate si daca sunt ceva noutati sa imi spuneti si mie!
Felicitari la proaspetele mamici si bun venit la prospaturi!!!

Mergi la inceput

Waw, rromanitza, bine ai sosit!!

Zsuzsu, eu la inceput am avut burtica mai mare ca la prima sarcina, dar la sfarsit era mai micutza asa un pic - Ana a fost cu 500gr si 1 cm mai micutza.

Z_iulia

O noapte linistita la toate mamicile

Mergi la inceput