Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
Oana, negresit cand vi la Bistrita sa ma anunti si pe mine!!
rromanitza, bine ai revenit!!!
Mandy, bine ai venit printre noi!!! Cum zice Oana, mai scrie ceva mesaje rapide sa treci de moderare!
toate fetele!
eu sunt pe aici da fara chef de scris...insa astept sa scrieti voi sa am ce citi...
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
Ada_S spune:
Buna dimineatza am venit cu cafeluta
krishu, felicitari pt nasterea usoara, ce frumos...in apa...pupam si pestisorul... apropos in legatura cu laptele si la noi e la fel abia de cateva zile am scapat de pietrele din sani. Ma bucur nespus ca ai revenit la noi.
Mada, 
La multi ani cu intarziere si din partea mea, sa fi sanatoasa si la fel de activa toata viata.
Dany, bine ai revenit, ce bine ca ati gasit chirie si mai buna...dar cu socrii cum v-a fi, v-ati impacat?
Iulia, parca tu intrebai de gripe water cu girafa, e foarte bun, noi l-am folosit la greu si ne-a ajutat, contine extract de chimen.
Romanitza, bine ai revenit, asteptam noutatile, ma bucur ca sunteti bine toti.
mendy, bine ai venit la noi. Scrie si tu datele tale sa te treaca Mada in listuta sa stim cand sarim cu galeria, am inteles din mesajul tau ca mai este foarte putin.
zsuzsu, ma bucur ca e bine Dani, sa speram ca o sa se obisnuiasca si cu gradinita cat mai repede.
Z-Iulia, ce frumos DPN ai, daca intarzie 2 zile bebelina se naste de Craciun.
Oana, Claudia.... voi ce faceti, va incuscriti?de pe acuma?
Cami, cum stai cu invatatul, merge merge?
Crengu se pare ca a iesit si la voi soarele ca ai cam apsentat pe forum.
Cam atat a putut neuronul meu la ora asta, o sa mai citesc in urma sa vad ce am uitat pe dinafara.
Noi suntem bine sanatosi, Alvin e la fel de neastamparat, alaltaieri a cazut cu fata in parchet si si-a rupt o bucatica din dintele din fata... avem motiv sa il dezobisnuim de suptul degetului, nu stiu daca vom reusi dar de atunci se chinuie fara el. I-am zis ca daca si-l mai suge o sa i se rupa dintii pe rand, asa ca se straduie sa nu il mai suga desi in somn l-am prins cu degetul in gurita, ce-i drept nu a fost nevoie decat sa ii spun sa il scoata si imediat a executat. Alexander e bine si el, tot la fel de cuminte doar ca este un fooooommmmmist, din clipa cand i se face foame si pana reusesc sa il pun la san plangeeeee de nu stiu cum sa etalez mai repede laptaria.
Ada_S spune:
Crengu, ti-am ratat mesajul
S-a votat legea mamelor cum spui tu dar intra in vigoare doar din ianuarie 2009 si nu stiu inca cum v-a fi cu noi, mai vedem ce apare. Am inteles ca mai este inca un proiect de lege prin care cer 3 ani concediul pt cresterea copilului dar nu vor da decat 500 lei indemnizatie, dar cica daca se voteaza noi nu vom beneficia doar cele care vor naste din mom in care intra legea in vigoare
.
Ma bucur ca Sanziana e bine, asteptam sa ne povesteasca cum a fost, oricum, multumim pt informare.
Z_IULIA spune:
Buna dimineta
Ada_s multumim de cafeluta, dar prefer o cana cu ceai de lamaie ca tare ma mai doare in gat.
Da, ai dreptate ca s-ar putea sa devin mamica pentru a doua oara in ziua de Craciun, dar sper sa nu... cine ar avea timp de mine ????
Pana la urma bblina sa fie sanatoasa!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
crengu75 spune:
Neata fetele!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai, nu prea am avut timp sa scriu, dar nici chef prea mare, recunosc.
Am pierdut si sirul povestilor, desi am citit tot ce ati scris.
In primul rand, sa na bucuram caci intra toate mamicile in noua lege a mamicilor de la 1 ianuarie 2009. Deci si noi!!!!!!!!!!!!!!URAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Sanziana , te asteptam cu drag sa ne dai vesti.
Romanitaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Bine ai revenit. Asteptam vesti!!!!!!!!
Dany, ce mai faci?
AdaS, scuze, ai dreptate, a iesit soarele, e frumos la noi.
Ana, poate vin si eu pe la Bistrita, cine stie? Nu am fost niciodata pe acolo si stiu ca este foarte frumos.
Cami, Julax, Oana, si restul.......pupam fetele cucuiete!!!!!!!!!!!!
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Ana, vroiam sa te intreb cu wrapul ala: pe vreme rece poti iesi cu el afara? Il pui peste haine sau cum faci? A mea a stat un pic prin casa in el, dar nu prea ii place. Ma gandesc cum pot iesi cu el afara iarna? Sau nu pot.
Claudia, ce mai faci? Pentru Lucia , da un ochi si peste Cristian al meu, eu zic ca e frumusel si poate ne incuscrim noi.![]()
Cu ca iti spun si eu acum cu intarziere ca a mea face de mai multe ori pe zi, uneori de 3-4 ori. Dar cum au zis fetele, e normal si o data la mai multe zile.
Voi cum rezolvati cu cursul tzatelor noaptea? Acum dorm cu sutien si rozete din alea pentru alaptat dar tot ma ud uneori si ma cam seaca. Aveti solutii mai bune?
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
neliaCris spune:
Neatza fetelor!!!!eu sunt Nelia si nu prea postez pe la mamici de 2 bebei pentru ca am doar 1
!
mereu ma uit pe strada la femei cu carucioare de gemeni si de fapt ei nu sunt gemeni ci e doar o diferenta fr mica intre ei.unul sta pe spate iar unul in funduletz!si ma tot minunez.ca una e sa ai gemeni.pak si au iesit 2 odata(in fine si asta e greu)dar mai fetelor ce curajoase mai sunteti voi ca nici dupa 4 luni de a o nastere sa mai aud o mamica ca este iar gravida...!!!cat curaj sa o luati iar de la inceput...in fine eu am avut 9 luni grele(cel putin asa sunt eu de parere)cu multe disperari si griji si nu in ultimul rand greturi zi si noapte vomitaturi si multe altele ,,,si parca cu cat mi-as mai dori un copil parca sa stii ca o sa mai trec prin ce am trecut ma face sa renunt...spuneti-mi voi cume e...aveti ajutoare?
TOATA STIMA SI RESPECTUL pentru mamele cu doi copii!iar pe cele cu trei sau mai multi si mai mare stima...sunteti curajoase rau de tot!!!

htpp://community.webshots.com/user/neliaCris
mamica de cristian
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai nu reusesc sa scriu peste tot ca si laptopul asta e belea mereu se blocheaza si se inchide sau cade netul si exact cand termin si eu de scrsi si vreau sa termin mesajul se inchide si apoi cine stie cand mai prind timp de scris.
Ada ms.
Mai ma chinui sa stii sa intru si sa scriu peste tot da efectiv nu mai apuc nu mai zis ca la piersicutze chiar nu am mai scris creca s-o suparat si fetele pe mine ca mereu zic ca apuc sa scriu da nu reusesc efectiv.
Simsof si noi tot asa ma vrut nume sa mearga si aici si acolo asa ca noi am ales Arianna raisa ot cea mare si Amira Maya pt cea mica. Uite aici un site fain de nume care eu l-am folosit mult: www.behindthename.com .
Claudia ms.
Lageanul e f bun Ami e f multumita de el il folosim destul de des, deci la noi are succes mai ales ca are luminitzele alea noaptea cu fluturasi si tare ii plac fluturasii acusi mai creste si ii pun si bara cu floricelele deci la noi s-a meriotat investitia ca e destul de scump am dat £130 pe el.
Fetele se inteleg bine asta mica si-a descoperit ambele maini si acusi si picioarele adik daca le prinde in vizor le mangaie si trage de ele si se joaca cu degetelele, trage de toate jucariile si unoeir daca o pupi si nu are ea chef maraie asa ca un catelus si da sa te muste.
Adik deschide asa guritza si se da la tine ca si cum ar vrea sa te muste.
Cami, Oana, Dodo ms mult.
Dany
. Wow cat a crescut Maria e o dulce si jumate. Multi pupici de la noi.
Iulia ms.
Dodo felicitari pt miscarile lui bebe.

Oana
La Multi Ani
pt printesa, cu intarziere, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa.
Oana super fain ca e iubaretz fratiorul.
Daa sarabtoare mare Sf Parascheva eu is din Iasi si atre mi-e dor de zilele iasului si de mersul la mitropolie.
Am vazut si eu la tv ce si cum.
Claudia hai ca esti simpatica cu oracolele si iubita lui Stefan de la gradi.
Cica pe asta l-am rezolvat.
Da cam asa e cam rapid merg lucrurile in zilele de azi.
Iulia, Oana, Zsuzsu, Ada ms mult.

Rromanitza bine ai revenit.

Zsuzsu da la mine a fost mai mare burta decat la prima si bebeitza a fost mai marisoara.
Nelia ce sa \zic daca ai avut o sarcina grea cred si eu ca nu prea te-ai inhama iar la as aceva dar e greu la inceput dar apoi e tare bine eu sincer acuma nu mai pot concepe viata cu un sg copil de cand am doi ma simt completa ma simt implinita pana atunci parca lipsea ceva.

Uff tre sa fug la printese ca miorlaie Aria iar a racit si ii e tare rau iar a avomat asta noapte de numa.
Uff is satula de racelile ei saracutza asa mi-e mila de ea ca plange si nu rpicepe de ce vomita si se uita cu niste ochi la mine de genul de ce eu si mi se rupe sufletul.

Am sa incerc azi sa pun ultimele poze sa ne si vedetio. Revin azi sper sa reusesc eu ma chinui.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
mendy spune:
Buna din nou la toate..... Am inteles, o sa scriu inca cateva mesaje sa scap de moderare iar in privinta datelor unde sa le trec??? Eu le trec deocamdata aici: deci sunt programata la cezariana pe 27 sau 28 octombrie , aflu sigur pe 23 cand merg sa vb cu anestezistul, o sa fie fetita, si mi-e tareee frica desi am mai trecut prin asta o data...
Cam la cate mesaje se scapa de moderare?
Pupici....