Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Simsof, Mendy sunteti pe listutza. Sorry de intarziere.
Poze cu printesele mele iubite si ma vedeti si pe mine pe acolo nu va speriati de cum arat .

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna maici cu pitici si samburici,

Noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.

Mada

Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des dar cu programul de recuperare a lui Bogdi si cu mutarea ultimilor hartii pe noua adresa efectiv nu am timp.

Va si va doresc numai bine .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Mai, la noi e jale. Lucia s-a transformat din ingerasul ala care papa si doarme in monstruletul care papa si nu doarme decat in reprize de30 min. Nu mai reusesc sa fac nimic. Ma simt asa vinovata fata de bietul Stefan ca nu mai am timp de el. Acum scriu cu ea la san desi a supt si acum o ora.

Sper sa ne revenim. Pupici tutror! Am citit tot dar... nu reusesc sa raspund. Sorry!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata!
Am ajuns si noi pe 15 acasa. Deci ieri a fost prima zi propiu zisa acasa, noi 3 ca tati a plecat la serviciu.
David e un scump papa si doarme cate 2-3 ore intre supturi, dar Dragos ma termina cu energia lui!
Voi reveni cu amanunte despre cum a fost si ce sentimente am trait!
pupici tuturor

39+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 1 saptamana !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

MADA sa-ti traiasca printesele! Sunt scumpe foc!

CLAUDIA capul sus si mult curaj, treceti si peste perioada asta !

SANZIANA bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine! Multi si asteptam vesti !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici,

Sanziana bine ati ajuns acasa.

si numai bine de la noi.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Repede sa profit de cel mai fericit moment:baietii dorm sincron!

Nasterea a fost una la care ma asteptam (cezariana) si poate avand o experienta pozitiva in spate am fost mai motivata sa ma mobilizez rapid sa cobor la bebele meu scump si drag. Deja cezariana e undeva in trecut, durerile au trecut ca prin farmec cand am vazut minunea langa mine.
Ne-am vazut pt prima data vineri, eram intinsa in pat si intra asistenta cu un ghemotoc in scutece albe de panza si mi-l pune direct la san...cu o sarguinta de nedescris, fara sa deschida ochii tragea de parca asta facuse o viata....si de atunci lapticul meu il hraneste suficient.
Ce am simtit? Ca inima imi plezneste de bucurie, fericire, implinire ca de acum inainte asta e familia mea pentru toata viata. Eu centru universului feminin si cei trei barbati din viata mea care ma vor iubi pe mine:mama, sotie, prietena...
Am ajuns acasa cu o punga plina de cadouri pentru Dragos de la David,a fost asa de incantat incat a uitat de el, timp in care l-am alaptat si a adormit dus vreo 3 ore, cand ne-am pupat si iubit la nesfarsit cu Dragos.
Asta e povestea pe scurt a ultimelor 9 zile!

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetele.
Sanziana, foarte frumoasa povestea ta. Ce mult ma bucur ca esti fericita alaturi de puii tai dragi si de taticul lor.Bine ai venit acasa.

Eu sunt tare necajita. Cristian a facut afte in gurita, nu stiu de unde mama naibii a luat, e prima data cand face asa ceva. Ieri mi-a facut febra mare si toata noaptea nu am dormit , l-am pazit si sunt varza. Azi l-am dus la doctor si am descoperit aftele.
Va rog, daca mai stiti si voi leacuri, ceva, sa-mi spuneti. Nu i-a dat decat antitermice si am intrebat eu daca pot sa-i dau pastile de supt.
Si nu uitati nici de intrebarea cu tzitzele.

Hai ca mai revin. Va pup si sanatate la puiutii vostri.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Crengu de la stomac a facut aftele sau un virus....am facut si eu cand am intrat in invatamant de se exfolia pielea si imi era toata gura si buzele pline. Mie mi-a trecut cu solutie din aia care te albastreste (zau daca imi amintesc cum se numeste) puneam pe fasa sterila si dadeam prin toata gura, fara sa beau si sa mananc vreo 2 ore.

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Off, multumesc Sanziana, am sa incerc. Incerc orice. mai nasol e cu febra. Cred ca e viral.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput