Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
Tot in fuga si eu ![]()
Ada, eu zic sa nu te bazezi numai pe alaptat - mie medicul mi-e vazut la eco folicul, deci cu tot alaptatul si absenta ciclu puteam ramane gravida clar - asa ca noi cu protectie ca in tinerete
cand incas nu aveam bebelushi in plan.
Cami, asa si Ana, de aceea am chemat medicul ieri. Insa poate incep sa o supere gingiile,Ana cel putin asa musca....
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Oana multa sanatate si micutei Ana!
Crengu eu i-am zis si Adei noi optam pt vaccinul gratuit!
Cand vad agitatele ma trec fiori pe sira spinarii,dar deh! o data si o data tot trebuie scos si bebe din burtica ![]()
Corpul meu se tot pregateste:ba dureri pe sub burta, ba o contractie, o durere de spate, deci e bine!
Bagajele sunt aproape gata, maruntisuri mai am de pus. Duminica dupa ce-l duc pe Dragos la mama le verific cu lista in fata, ca am incercat intr-o zi si nu-i chip, ce pun eu scoate Dragos, si le pune dupa gat, umbla cu ele prin casa, asa ca....las cand voi avea liniste!

pe toata lumea
38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!
OanaRusu spune:
Sanziana 

Oana, mami de
julax spune:
Nu am mai avut timp sa intru.Tot familionul racit,asa ca e cam complicat.Asta mica e relativ cumintica,noaptea trecuta s-a trezit doar sa pape.Sa inteleg ca mancati cam orice.Mie mi-a zis sa fiu atenta in prima luna.Interesanta faza cu laptele.sa treaca macar 2 saptamani,apoi incerc cate putin si vad cum reactioneaza.Ma inscriu si eu in clubul celor cu scaune moi,galbene-verziu,bine ca sunt normale.SCuze,dar pozele nu am reusit sa le descarc.
Sanziana,In leg cu CIC,eu am fost putin surprinsa,caci cica se da 75 sau 85 la suta din media salariului minim pe ultimele 6 luni,deci mai nimica toata.Oricum trebuie sa mergi la serviciu sa vezi ce zic.Si sa iti iei medical de la medicul de familie incepand cu data cand ar trebui sa reincepi lucrul.Nici eu nu vad pozele.Imi da eroare.Ma gandesc la tine.Nastere usoara

Caludia,Ada,Cami,IuliaZ,Crengu,Mada,Dany,Dodo,Amalia
pe toate.Merg sa-l Ajut pe sot sa dea mancare lui Alex.E mofturos si are nevoie de galerie
Iulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
julax spune:
Am uitat de numele printesei.O cheama Ioana,iar fratiorul e destul de intelegator.Nu a vazut-o prea mult,caci e racit si intra la ea cu masca.Stie ca bebe e in camera alaturata si o imita cum plange
Deocamdata nu a facut nicio criza de gelozie.Are timp,nu?
Gata ,a papat Alex,I-am dat antibioticul,baita si nani.LA fel si eu caci nu stiu ce ma asteapta la noapte.Somn usor!!!
Ada,mi se pare superfain ca bebe doarme asa bine.FELICITARI
Iulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
Ada_S spune:
Cami
, ne este dor de tine, dar te intelegem....spor la treaba, si eu sunt de parere ca vin dintisorii.
Z-Iulia, ma bucur ca sunteti bine, tare bine m-am distrat cand i-ai urat Claudiei sa ii traiasca fetele
.
Crengu, sa ne spui si noua cum a fost la vaccin si ce ai ales pana la urma.
Dodo-pui, ce dulce a fost Bogdi cu "bb ab", ce bine ca se bucura pt el sau ea, sper ca nu esti suparata ca nu ai aflat inca sexul copilasului, oricum important e faptul ca misca mult semn ca e sanatos.
OanaRusu
, ai perfecta dreptate si eu asa stiam, chiar m-am mirat cand mi-a zis, iar eu cum nu m-am putut abtine i-am si spus ca asa a ramas soacra mea insarcinata cu bb2, asa ca cealalta cumnatica s-a nascut cand prima avea 1 an si 4 luni
. Atunci mi-a explicat ca in cazul alaptatului exclusiv e mai sigur. Cert e ca eu tot nu am incredere, mai ales ca acum stiu ca raman foarte usor insarcinata... la cele 3 sarcini pe care le-am avut am ramas insarcinata exact in ziua ovulatiei cum calculasem, am pierdut a 2-a sarcina la 5 saptamani si la exact 2 saptamani dupa am calculat ca trebuie sa am ovulatie, asa ca am trecut la treaba si am ramas insarcinata din nou... a fost intr-o zi de vineri si la 7 zile dupa deja am avut testul pozitiv.
Eu asa stiu ca prima data ai ovulatie si abia dupa 10-12 zile vine menstra care spala ovulul nefecundat. Sper ca nu gresesc ca sunt zapacita de tot.
Chiar fetele care ati nascut deja, voi cum stati cu memoria... eu inca nu pot spune ca sunt ok... oare cat timp tine?
Sanziana
ce dureri mei... sper ca nu ne faci vre-o surpriza, eu mai bag cateva agitate de incurajare pana luni

.
Claudia, cum stai cu pregatirile?
Vreau sa va mai intreb ceva offtopic: voi ati descarcat programelul de la picasa, cel care promite ca gaseste toate fotografiile de pe pc si le organizeaza? Daca da imi spuneti si mie daca e eficient, ma bate gandul sa il descarc? Multumesc 
Ada_S spune:
Iulia, pupam familionul bolnavior... refacere grabnica. Deci pana la urma a ramas numele Ioana, e foarte frumos... acum ca e vorba de fica ta imi place mult.
Nu ti-am scris nimic inainte deoarece mie mi-a luat aproape o ora pana sa scriu mesajul... asa ca nu am observat ca ai scris.
Asa si daca tot am revenit sa va dau si niste vesti despre noi: am fost azi la Hungarica la cumparaturi, am gasit ceva hainute pt Alvin dar lui Alexander nu i-am cumparat decat o caciulita tare draguta, i-am gasit si o geaca foarte frumoasa, de calitate si foarte ieftina cca 30 de lei, dar pana la urma nu am cumparat-o am zis ca mai mergem si maine in alt oras mai mare si poate gasesc acolo ceva mai bun, daca nu cand ne intoarcem oricum trebuie sa trecem pe langa acest supermarket si ne oprim sa o cumpar pe asta. Am gasit si un set de 9 bodyuri de foarte buna calitate la aprox 36 ron dar nu aveau decat cu maneca scurta asa ca nu am cumparat.
Am si vesti proaste... eu inca nici acum nu m-am vindecat cu maseaua mea, asa ca am facut un abces de toata frumusetea, sunt unflata la fata si iau antibiotic, sper sa nu am probleme cu Alexander din cauza asta. Iau cate o amoxicilina la 8 ore, mi-au zis ca nu ar trebui sa se intample nimic, deocamdata e totul ok, doar ca nu vad nici o ameliorare la mine... daca Alex e bine o sa incerc sa scurtez intervalul de ore sau sa maresc doza.
Cam atat, as mai fi avut ce povesti dar ma opresc aici. Noapte buna
OanaRusu spune:
Ada, ce sa zic, eu am observat ca am ovulatie - deja am avut de 2 ori precis - dar fara ciclu, deocamdata. Eu nici in calendar nu cred ca stiu o armata de prunci facuti in ultimele 2-3 zile de ciclu, ce-i sigur e sigur, numai dc nu faci nimik esti protejata 100% ![]()
Dar, deocamdata, cred ca protectia generala e faptul ca avem fiecare cate 2 prunci
de unde energie si timp pt altceva ![]()
![]()
burticile, mamicile si pruncii 
Oana, mami de
CamiM spune:
fetelor aici sunt trec in graba sa dau
si ma duc la nani.. suna tare nu?![]()
Claudia tinem pumnii sa iasa fain botezul.
Ada nu e regula cu ovulatia cat alaptezi.. asa a venit pe lume sora mea la 1 an si o luna dupa ce m-am nascut eu..
- si mama m-a alaptat exclusiv pana la 6 luni.
Dodo super simpatica reactia lui Bogdan.. felicitari pentru pui!![pbis]
Ada merci
si sa nu uit:
Sanziana 

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008