Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Cami multumim de cafea.

Iulia ma bucur ca Ioana e fetita cumine. Imi pare rau ca raceala bantuie prin locuinta, dar trece!

pe toata lumea si va doresc o zi relaxata!Doar incepe Wecekend-ul!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Nu am disparut insa ne-am hotarat asa de azi pe maine sa punem parchet intr-o camera si am scos tot din ea, inclusiv calculatorul si toate cele...asa ca nu am avut net.Aseara am montat toate la loc, o parte din ele pentru ca dulapuri nu mai am le-am spart si desfintat pe toate. Erau vechi si eu de mult aveam de gand sa le desfintam insa am tot lalait-o cum se spune....si acum daca sotul nu a avut cu cine sa le scoata afara din camera i-am propus sa le sparga si sa le scoata bucati ca facem altele noi

Citesc din urma si revin cu completari.
Sper ca este totul ok.
Sanziana m-am gandit la tine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele.
Repede va spun ca am facut vaccinul de la stat, cel gratuit, speram sa fie ok la noapte.
Nu prea am citit din urma, va doresc we placut si numai bine. Revin , ca nu prea am timp acum. Pup la toateeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Sa nu ma dati disparuta dar sunt in plina pregatire:bagaje, ultimele retusuri si indicatii prin casa, stiti voi foarte bine, mai ales ca nu stiu cat voi sta:luni ma internez, apoi urmeaza cezariana si la Cluj te tine pana iti scoate firele 6-7 zile, daca bebe e bine.
Oricum va tin la curent cu ce se intampla, am nr. lui Crengu!
va pup te toate

39+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 1 saptamana !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Sunt in super-viteza. LA noi deja s-a instalat un numar de musafiri, diseara mai vin unii. Maine e botezul, luni pleaca o parte din musafiri dar raman altii care acum sunt la nasul Luciei (tot in germania). Abia miercuri pleaca toata lumea. Pana atunci sunt cam in priza. Sotul meu e pe post de ghid si ii plimba pe ici pe colo iar eu raman cu Lucia acasa ca altfel mi-as lua campii de stress. Oricum am toata ziua de strans, defacut curatenie de pregatit masa. Doamne ajuta ca s-au inventat semipreparatele! Una e sa scoti din punga snitelul gata facut si sa-l arunci in tigaie si alta e sa te chinui tu sa-l faci. Va pup si fug ca s-a trezit Lucia.

Sanziana,
Astept numai vesti bune. Sa ai parte de o operatie usoara si refacere cat mai grabnica! Iti doresc de asemenea sa ai un bebe sanatos si mancacios!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am citit in super diagonala, nu ami reusesc sa scriu si sa citesc peste tot cum as dori.
Sanziana

Iulia multa sanatate la tot familionul.
Crengu sper ca nu a facut febra dupa vaccin.
Claudia spor la pregatiri si distractie placuta asteptam pozele.
Restul de fete mii de pupici si sper sa reusesc sa mai intrun weekendul asta acu merg la curatenie.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sanziana am intrat special sa-ti spun ca o sa ma gandesc la tine! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si lui bebe, sa decurga bine operatia si sa ne revedem cu bine peste cateva zile!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sanzi

intregul de pitici,mamici si burtici cu samburici,si cu drag de la mare multe,multe

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Sanziana nastere usoara , refacere rapida, sa ai mult -mult lapte si bebe cuminte , sanatos si mancacios.

Astept cu darg sa-mi dai vestea mare si o sa le anunt pe fete. Sper sa fiu cat mai pe faza.

Fata a facut in prima noapte febra 38.3 in fundulet. I-am dat un supozitorel si toul a fost bine.
In schimb mi-a facut Cristian iarasi laringita aia pacatoasa si ne-am speriat iar de moarte cand am vazut ca se sufoca. Acum e mai bine, pe tratament si pazim fetita.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Toata lumea e superocupataE de inteles,cu doi copii...
Am intrat si eu sa fiu alaturi de Sanziana.Nastere usoara si un bebe sanatos
Claudia,bine cA nu esti in Romania,ca ai fi avut o vremeAsteptam poze
Crengu,sa inteleg ca a facut putin febra si acum e bine.Sanatate si fratiorului
Pe mine ma doare gatul ingrozitor de dimineataMi-am facut ceai de tei cu putina patlagina si busuioc.Mi-as lega la gat si un fular cu ceva cald,vad eu.Miere nu e voie,lamaie la fel,sper sa treaca totusi,caci asta mai lipsea.
Va pup .sa aveti o duminica frumoasa
Revin azi cu pozeIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)+@ Alex24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput