Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele

Aveti grija cum invatati bebei.Oricat de dragi ar fi n stati cu ei in brate, sau sa ii leganati.ca asa o s aii aveti.Cu dormitul in masina majoritataea adorm cam pana la 1 an..sa nu devina un obicei atata tot.Mi lasati-i si sa chitaie, ca sa stie cine e seful..nu ,cum s-a oprit caruciroul gata te executi...Sunt mici si dragalasi, dar mari excroci sentimentali...cum imi place mie sa zic.

Bubitele apa de la caldura...sper ca ii tineti cu body cu maneca scurta in casa si fara caciuli...zic si eu ...acum cu infasatul...nu e nici o diferenta...nu se simt ca in burtica...e oricum pana in 3 luni tremura, tresar etc..pana li se stabilizeaza sistemul nervos

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

kllemi, ce inseamna s ate provoace.Daca colul a inceput sa se deschida, si membranele nu sunt rupte...asteapta sa fie naturala..poate dura si ore si 1 zi si doua ...dar nu e nici un pericol...Ce se grabeste dr?

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu am burta tare ca piatra, nu ma doare nimik...am luat acum 1 ora no spa si inca nu s-a inmuiat burta.De durut nu ma doare, decat un pic mijlocul...pe bebita am simtiti usurel de dim...dar tot ma contraiaza treaba cu burta tare.

IUBIRILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la noi!!!! Azi este o luna de cand am ajuns cu bebe acasa si stau sa ma gandesc in urma cand eu imi faceam griji ca ce bebe mic am facut(2400 gr) si imi spunea toata lumea ca cei mici recupereaza repede, ca va recupera si va creste si mie parca nu imi venea sa cred....si iata ca azi la o luna de la sosirea acasa cu 2460gr...azi avem 3900gr...deci intr-adevar bebe a recuperat foarte mult si bine....sunt foarte fericita din acest p.pd.v...in rest tot ne supara colicii si eu sper sa treaca odata ca deja simt ca ma lasa puterile.
nushulica sa-ti traiasca bebele si sa va bucurati de el!!! asteptam poze!!!
babytza ai un scump acolo...imi aduce aminte ca tot asa micut era si Andrei....si ce am scris mai sus cred ca poate fi si pentru tine o incurajare!!!

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neata!

nusha, si puiul meu statea mult cu tzatza in gura, se faceaca suge, acum a ai crescut si i-e rusine,papa si apoi, cand a satul impinge frumos sfarcul afara:))

preety, am avut si eu, psoriazis, sau cum s-o fi chemat, a trecut imediat cu pasta de apa (sper sa nu-i fi incurcat denumirea.e o pasta alba,putin mentolata, preparata in farmacie)

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, la fel ma gadesc si eu cand ma uit la Carla. Saracuta cand am iesit din maternitate avea niste picioruse si manute atat de subtiri, mi-era teama sa le ating sa nu-i fac rau. Acum e ca un carnacior si ar papa tot ce-i iese in cale. Ia uite aici ce obrajori si pliuri are la gatut si aici cum si-ar papa pana si jucarioarele din patut

Imi pare tare rau ca sufera puiul mic cu colicii astia nenorociti, sper din tot sufletul sa-i treaca cat mai curand

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

anca, ma bucur sincer pt tine, stiu cate griji ti-ai facut!
Acum ai o printesa ,toata scumpa si grasunica!

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Andy, felicitari pentru recuperarea fantastica a lui Andrei pitic papacios. Eu stiu de la Serbam ca la prematurei, mai ales daca papa si formula, colicii sunt mai puternici si pot tine mai mult ca au stomacelul cu cateva saptamani mai verde ca sa zic asa. Grea viata asta de bebelus in primele luni!

Kllemi sincer si eu sunt complet impotriva travaliului provocat, acum depinde de tine si de dr. Dar daca nu te simti OK cu decizia ei nu o accepta doar de dragul de a naste odata.

Anisa cam trecut vremea de maneca scurta in casa, decat daca nu faci tu temperatura peste 24 gr in casa. Si acum se recomanda temperatura mai scazuta si bb bine imbracat - caldura atenueaza toate simturile.

Nerantula bubitele respective sunt reactie a pielii lor la mediul extern. Treci cu mana peste ele si vezi daca e si pielea uscata, daca da nu sunt de la caldura. Pot fi si de la cearcef ca se freaca atunci cand doarme, de la urme de lapte daca suge la san ( se mai usuca pe obraz si nu apuci sa-l vezi ) Da-l cu apa termala, incearca sa-l speli pe fata numai cu ser sau cu apa fiarta si racita. Simo (kid) mi-a reamintit deunazi si de o crema Trixera de la Avene care in general e recomandata la dermatita atopica dar merge si daca nu o are ( diagnosticul de dermatita atopica se pune cam usor la noi si de multe ori eronat ). Eu azi ma duc sa iau ca si Mara are fata plina de bubite si ft uscata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Andy, la fel ma gadesc si eu cand ma uit la Carla. Saracuta cand am iesit din maternitate avea niste picioruse si manute atat de subtiri, mi-era teama sa le ating sa nu-i fac rau. Acum e ca un carnacior si ar papa tot ce-i iese in cale. Ia uite aici ce obrajori si pliuri are la gatut si aici cum si-ar papa pana si jucarioarele din patut

Imi pare tare rau ca sufera puiul mic cu colicii astia nenorociti, sper din tot sufletul sa-i treaca cat mai curand

fata frumoasa si falcoasa! Cum papa ea catelul de fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly, Simodina

Fetele, e totusi posibil ca un bebe atat de mic sa faca infectie urinara? M-a pus pe ganduri pediatra.

Mergi la inceput