Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 10
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristineescu Dyanira – incearca sa il infesi ca san u se mai agite cu manutele. Infasati se simt ma ca in burtica. Sau sa il pui pe burtica pana adoarme si pe urma mutat in patut pe spate pt ca pe burtica trebuie sa stea numai supravegheati. Poze Harri Alexandru http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
BB meu nu suporta sa stea pe burtica nu ii place si pace.Se agita atat de tare de zici ca rupe salopeta de pe elsi trebe sa il intorc daca reusesc sa il tin 1 minut e mult.
Cu infasatul am inecrcat mai devreme dar plange de ti se rupe sufletul si cred ca daca il las mult rupe paturica cu mainileE un fortos oricum stiti ce forta are ma impinge cu toata puterea cand vreau sa ii pun picaturi in nas.
Andy garlo felicitari pentru Andrei chiar a recuperat mult.
Anca nu stiu daca se paote sa aiba infectie urinara atat de mici!Mie mi se pare imposibil dar vezi tu ei medici stiu mai bine sau noah asa credem si noi!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
neata!
m-am trezit super nashpa si am mai fost si la "vampiri" pt analize.
lenyi, felicitari pt Daria Maria!
clau, ai grija cu depresia! cheama-ti ajutoare si mai odihneste-te si tu, ca nu o sa poti rezista la infinit
nally, bine ati revenit! mii de felicitari pt gemenei! sunt minunati! sa va traiasca!
bravo lau pt rezulatatele bune la analize! ti-ai facut griji degeaba
nusha ma bucur ca sunteti bine! asteptam pozele.
feli, votez si eu pt mofturile enumerate (mai putin cel cu mincatul in masina, alexa minca in parc masa de dupa amiaza). si acum daca e obosita, adoarme in masina.
klemi . nici eu nu sunt de acord cu inducerea:(
andy_g, felicitari pt grasunel! a recuperat f bine:)
anca e o gogosica dulcica carla ta. iti vine sa o papi cit e de durdulie:)
alexa simami
anca81 spune:
Dyanira, eu de la inceput am pus-o pe Carla pe toate partile, inclusiv pe burtica. Acum chiar asa si doarme. Daca e treaza insa si o pun pe burta se enerveaza ca incearca sa se rostogoleasca si nu poate, e tare greu fundul. Cand e treaza si vioaie o intorc pe toate partile si o las sa munceasca si sa-si ridice capul, chiar daca chitaie un pic. Nu stiu ce sa fac cu analiza urinei, e complicat ca trebuie sa merg la spital sa-mi dea nu stiu ce punga speciala care se pune la fund si colecteaza urina
Alina
s-a trezit acum si nu se poate intoarce, e cu fundul in sus si chitaie de mama focului.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
rain_lover spune:
O poveste frumoasa...si doi ochi albastri !
La 7:30 pe 24.09.2008 s-a rupt apa, la 8:30 eram la spital. Am stat pana la 20:00 degeaba, contractii ioc. Ok, au trecut 24 de ore de la ruperea apei asa ca inducem. Baga perfuzii la greu. La dilatatie 4 bagam si un pic de epidurala ca durea ceva. Zicem Tatal Nostru cand lucreaza anestezistul acolo sa prinda...si a prins!!! Apoi, floare la ureche. 12 ore m-am plictitist. Dilatatia a durat ceva. La dilatatie 10, dupa cateva "impinge cand iti vine sa impingi", dupa cateva ganduri ca voi naste in pat, am fost dusa in sala de nasteri. De acolo si pana am iesit cu minunea in bratze cred ca a durat 10 minute. De 3 ori impins pe contractie si la 11:30 pe 25.09.2008.....uite-i capul!!! "Stai, nu mai impinge", "ok"!"Acum, inca un pic...acum prinde-o de umeri si trage-o afara, haide frumoaso, scoate fata !!!"Ce?!?!?! Eu?!?!? Pai....OK!!!! Si mi-am socs fata si am pus-o pe piept...vinetie, mai grasutza decat ma asteptam, cu ochisorii albastrii...Doamne, ce minune!!!!Un pupic mare de la tati care era alb tot la fata :))) si gata. Eram anesteziata dar nu de epidurala ci de ochii fetei mele, si acum sunt! Nasterea perfecta, niciodata nu ma gandeam ca va fi atat de frumos..si cum ziceam si la inceput...daca eu am pot naste natural, poate oricine!!!
Nasteri frumoase fetelor , ca a mea...si incredere in voi..veti sti ce sa faceti, cum sa faceti si cand sa o faceti, iar apoi...lacrimi, fericire, zambete, si ochii copilului vostru...o minune!
andy_galro spune:
anca da chiar asa este...si eu cand ma uit la obrajorii lui si la picioruse imi vine sa-l pap tot...mai ales ca s-a facut un mancacios de nu-mi vine sa cred , ar suge tot timpul...
Carla este o frumoasa
simodina bebe al meu doar san mananca...nu i-am dat formula niciodata
diana, alina mersi si
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro simodina bebe al meu doar san mananca...nu i-am dat formula niciodata Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008) Povestea bobocelului nostru Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu |
Atunci aveti toate sansele sa nu va tina mai mult de 6 sapt. Serban papa mixt si ne-au trecut dupa 2 luni iar eu ma ingrijorasem toata ca mi-era teama sa nu aiba alte probleme...
dyanira spune:
Dragele mele de la cat se considera febra la bebelusi?Mi-e tare frica sa nu fi racit Andrei al meu.
Diana
simodina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
BB meu nu suporta sa stea pe burtica nu ii place si pace.Se agita atat de tare de zici ca rupe salopeta de pe elsi trebe sa il intorc daca reusesc sa il tin 1 minut e mult. Cu infasatul am inecrcat mai devreme dar plange de ti se rupe sufletul si cred ca daca il las mult rupe paturica cu mainileE un fortos oricum stiti ce forta are ma impinge cu toata puterea cand vreau sa ii pun picaturi in nas. Andy garlo felicitari pentru Andrei chiar a recuperat mult. Anca nu stiu daca se paote sa aiba infectie urinara atat de mici!Mie mi se pare imposibil dar vezi tu ei medici stiu mai bine sau noah asa credem si noi! Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
andrei cu personalitate! Si pe burtica si infasatul incearca-le cand bb e adormit. Si incearca sa-l infasori in paturica lasandu-i si mainile afara daca nu vrea altfel, macar nu-i mai tresare tot corpul si nu se mai trezeste. Daca-l pui si in suportul de dormit ar trebui sa doarma linistit...A, si pune-l pe o parte nu pe spate daca pe burta nu si nu.
dyanira spune:
Simondina merci.Sa sii ca el chiar are personalitate, astea au fost si cuvintele neonatologului dupa ce l-au scos din burtica: ,,Ce copil cu personalitate!" si asta din cauza ca urla cat il tineau plamanii si asta inainte sa il aspire.
Mama paranoia ce sunt eu din cauza ca bb are somnul agitat mi-am facut programare la eco transfontanelara la o dr super buna de aici din Timisoara.Asa ca marti mergem la eco, deja am carat copilul la atatia dr de zici ca nu sunt normala
Diana
300 spune:
Hey,
Sunt in drum spre casa, m-am aventurat sa merg cu ratb, n-am avut chef sa vina nimeni dupa mine, desi am un rucsac destul de mare.
Avem iar lichid, bebe mai poate sta pana luni, daca e ceva - contractii sau membranele rupte o întind la camera de garda si o suna ei daca e travaliu.
In rest, nu avea nici o legatura nivelul de lichid cu deshidratarea, a si ras de mine cand am intrebat.
Ma bucur tare mult ca scap de nastere indusa sau de cezariana.
Mi-a dat niste chestii care inmoaie colul si sper sa isi faca efectul ca e beton la propriu. Feli nu am mai apucat sa iau cafea fara cafeina ca m-au luat de pe hol la monitorizare apoi dr pe sus de n-am mai apucat nici plicul sa il iau din salon apoi n-am mai gasit-o deloc asa ca am avut o sedere gratis
38+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii